論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

男爵府

hashtag影視迷勳章

平平地的 play therapy 我地在小童群益會 & YMCA 玩過. 都得.

當然, 我估樓主你仔驚成咁, 你急需一個更PRO (當然$唔同計法, 而且好難有位), 你找機構時, 要加多幾錢肉緊, 希望你仔快D輪到, 走出陰霾:(

大宅

樓主, 講件真人真事你知, 我個親戚以前都有請工人照顧佢個仔, 初初頭一年都無咩野, 後來又係做一段時間(我諗一年左右, 因為佢成日換工人..), 阿仔好怕工人喎, 當時阿仔都係三四歲左右...又係講唔出咩事(唔知係講唔出定唔肯講), 咁我個親戚以為係個仔扭計或者係佢唔聽話, 工人鬧佢所以佢咁驚....一直無認真處理呢件事. 仲成日迫佢仔去面對工人...
後來有一日, 我個親戚咁岩見到個工人同阿仔沖涼時...搞佢個仔下體..阿仔當時已經係好似習以為常咁...我個親戚無幾耐便炒左個工人...
之後我地都以為無咩野...因為個小朋友一直都無咩事, 後來過左幾年...佢上左小學, 我去幫佢補習, 我發現佢好似好猥瑣...睇到D報紙雜誌有D明星走光就好咸濕咁笑淫淫..又成日借d意摸我個胸...當時佢只係小二三左右...咁我就問佢, 係咪好鐘意睇呢D(因為我日日放學去同佢補習, 所以感情較好,佢都好肯同我傾偈)
點知佢話佢好想"LAM"下佢地個胸..試下好唔好味...我勁驚!!!!!!!!!!!!!!!!!! 細問下, 佢話佢以前都LAM過個工人姐姐個胸(就係被人炒左果個)...仲話姐姐成日都會俾佢LAM, 仲會塗d好好味的醬上個乳頭度,然後叫佢用力啜個乳頭! 姐姐又會叫佢伸幾隻手指入佢下體, 後來仲要LAM埋姐姐下體添呀, 阿小朋友話最唔鐘意佢迫佢LAM下面, 所以佢果陣喊囉!!姐姐就唔俾飯佢食...同埋話會話俾媽咪知佢唔聽話, 等媽咪打佢...!!!! 係咪好恐怖!!!!!!!!!!!!!!!!!!
不過已經係好多年前的事, 我後來有同返小朋友媽咪講, 但佢唔信, 我都無計..!

樓主, 我唔係想嚇你, 但呢件係真人真事, 我自己咁多年以來都覺得好恐怖...不過, 小朋友咁驚個工人, 一定有原因! Be careful呀!

首頁

尾頁

跳至