跳至

首頁

尾頁

男爵府

啱啱打左電話去倉...個小姐話已經無晒現貨...要就番電話等通知,但唔知何時有

男爵府

好媽媽勳章 環保接龍勳章

原帖由 mcdullyiu 於 11-3-16 10:24 發表

有無屋企人幫到手?

個個都要返工,家下頭痕緊......要請假又要搭的士,計落去dept store 買到差唔多,送埋貨唔洗煩,打返比佢地問下幾時送去dept store,佢地話冇貨比dept store.....真係有又煩冇又煩.....
2/6/2005 : 2.59 KGS8/6/2005 : 2.66 KGS15/6/2005 : 2.72 KGS20/6/2005 : 2.86 KGS4/7/2005 : 3.33 KGS12/9/2005 :4.78 KGS   57CM23/9/2005 : 5.16 KGS  60CM27/10/2005 : 5.53 KGS 61.5CM14/11/2005 : 5.52 KGS 63.5CM13/2/2006 : 6.37 KGS

男爵府

thanks. but just called all out of stocks lar

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 親子王國15週年勳章

原帖由 Pui_Pui 於 11-3-16 11:20 發表

個個都要返工,家下頭痕緊......要請假又要搭的士,計落去dept store 買到差唔多,送埋貨唔洗煩,打返比佢地問下幾時送去dept store,佢地話冇貨比dept store.....真係有又煩冇又煩..... ...

無法喎, 咁問下有無戶口, 比左錢留左貨先, 咁星期六先拎得唔得?要你2天內去拎, 都係拍你唔要遮, 入左錢唔拍了掛?

此生無悔入華廈,來生願在種花家!

複式洋房

請問佢地賣森永大仔 & 細仔幾錢一箱呢? thanks!

男爵府

畀面勳章

What's the address of 森永山川? Any website?

水晶宮

2023年兔年勳章 虎到金來勳章

原帖由 baby0724 於 11-3-16 03:07 發表
我諗係....
如果佢等其它同行賣完先拎出黎賣.咁佢做獨家,可以賺好多..
曾經用過相同手法賣貨.所以覺得有機會係咁....

哈哈哈哈! 咁你就唔好怪商家啦! :;pppp:

王國長老

至尊種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 王國長老 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 魅力王子 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

原帖由 Pui_Pui 於 11-3-16 10:03 發表

yes, 同我follow 個女仔真係好nice,佢公司都好公道,因為我想要大b 同細b,佢各比一箱我,後未唔好大b 啦(因為想同阿囡介奶),問佢可唔可以轉2箱細b,佢地唔肯,因為佢公司只可以offer 一人一箱,咁我都覺公道既, 人地又 ...

葵涌邊度?我聽朝有少少時間可以幫你攞先,放心我唔會食咗你嘅,因為我都有一箱大仔&一箱細仔~(星期六你上我度攞就得)

伯爵府

原帖由 rubyplk 於 11-3-15 23:38 發表
好彩我幾個月前同對仔女介左奶粉, 之前就係唔想比d奶粉商厄, 又唔想同大6人爭, 先食森永, 亞女夠2歲就轉埋飲鮮奶, 唔係依家我都會癲左

妳個女2歲介o左飲奶粉喇.
我個女仲有 3個月就 3歲,
我都唸緊同佢介,
一來呢家日本奶粉荒
二來我個 中醫話其實飲奶粉對 細路冇乜益.
請問妳係比個女飲全脂鮮奶,
駛唔駛坐返熱先比佢飲呀.

thanks!

侯爵府

一定係團積貨源,到時坐地起價啦!

禁止訪問

伯爵府

佢哋KEEP住D貨,想炒高佢,好似惠康有得買,賣$245貴咗好多,之前賣$138

子爵府

好媽媽勳章 陪月勳章

奇貨可居
過幾個禮拜就可以加價出貨
所以好多時所謂供求,都系供應方操控緊。

水晶宮

認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

原帖由 glo000 於 11-3-15 23:52 發表
我都好唔明D 奸商依家諗咩?
要D 媽媽日日咁去等有無貨

我覺得呢兩日買BB 野的過程真係好受氣, 好唔開心!

就算我向萬寜同卓悅, 都好似每日配給咁
幾包幾罐咁放D奶粉尿片出黎, 一陣就比人買晒

突登放幾包出黎, 因為 ...

我覺得係可以俾多d人買到, 我知好多人會唔啱聽, 如果佢地(我指mannings果d大shop)一次攞晒d貨出黎, 我相信一定會俾少數人買晒(如果無其他人排隊), 我今日睇報紙, 有外國記者想買晒日本一便利店架上面最後既2條多士,老闆堅持只賣一條, 因另一條要留俾下一個有需要既人!!
(不喜勿插)

男爵府

認識瑞士牛牛第二回 好媽媽勳章 醒目開學勳章 陪月勳章

原帖由 oooasis 於 11-3-16 13:25 發表
奇貨可居
過幾個禮拜就可以加價出貨
所以好多時所謂供求,都系供應方操控緊。

講真過多半個月, 如果市面上有新貨日本奶粉, 你點知係幾時係日本上船, 我估無咩人仲夠膽買....

如果只係做日本奶粉/bb用品生意果d, 可能真係做埋今水.... 之後都要改行......

水晶宮

認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

原帖由 cathy913 於 11-3-16 14:23 發表

講真過多半個月, 如果市面上有新貨日本奶粉, 你點知係幾時係日本上船, 我估無咩人仲夠膽買....

如果只係做日本奶粉/bb用品生意果d, 可能真係做埋今水.... 之後都要改行...... ...

都好大可能

我地係hk好幸福, 有得揀 ...

男爵府

好媽媽勳章 環保接龍勳章

原帖由 醜樣豬 於 11-3-16 11:37 發表

葵涌邊度?我聽朝有少少時間可以幫你攞先,放心我唔會食咗你嘅,因為我都有一箱大仔&一箱細仔~(星期六你上我度攞就得)

你真係好架姐.....好彩有屋企人聽朝10點先返工,佢可以幫我睇住囡囡一陣,唯有一早捉埋姐姐去拎,打的返HOME 再返工....
2/6/2005 : 2.59 KGS8/6/2005 : 2.66 KGS15/6/2005 : 2.72 KGS20/6/2005 : 2.86 KGS4/7/2005 : 3.33 KGS12/9/2005 :4.78 KGS   57CM23/9/2005 : 5.16 KGS  60CM27/10/2005 : 5.53 KGS 61.5CM14/11/2005 : 5.52 KGS 63.5CM13/2/2006 : 6.37 KGS

王國長老

至尊種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 王國長老 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 魅力王子 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

原帖由 Pui_Pui 於 11-3-16 15:03 發表

你真係好架姐.....好彩有屋企人聽朝10點先返工,佢可以幫我睇住囡囡一陣,唯有一早捉埋姐姐去拎,打的返HOME 再返工....

call van可能平D呀!

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

有奶粉好過無呀

原帖由 Pui_Pui 於 11-3-16 15:03 發表

民房

贊成,
原帖由 mcdullyiu 於 11-3-16 08:42 發表
如果人地一次過出晒d貨,手快有。手慢無,咁又係咪好呢? 人地續小上架。都係為左穩定貨源遮,最緊要係有無加價先?如果他只係keep貨。但無加價。我覺得他只係想人人都買到遮, ...

首頁

尾頁

跳至