心聲留言

跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 阿囡要死lu

christylai 寫道:
:-( 唔好玩啦..阿正常人. 我今日心情先好番d. 我昨晚真係心情好差. 你唔鐘意, 咪唔好睇. 唔該. 我都係流下心聲吧.

[quote]
lokyimybaby 寫道:
未入此topic,係正常人都以為講緊人啦。唔該你改名啦。
[/quote]

我唔想同條魚嘅阿媽講嘢。

大宅

你有精神病嗎? 快去看醫生吧. 小心身子, 阿正常人.

[quote]
:-( 唔好玩啦..阿正常人. 我今日心情先好番d. 我昨晚真係心情好差. 你唔鐘意, 咪唔好睇. 唔該. 我都係流下心聲吧.

[quote]
[/quote]

我唔想同條魚嘅阿媽講嘢。[/quote]

大宅

我係照顧精神病嘅,留返個位俾你啊。

[quote]
[quote]

[quote]
[/quote]

我唔想同條魚嘅阿媽講嘢。[/quote][/quote]

男爵府

我諗你誤會emilylo0207既意思...佢係話(係人見到你個topic都會以為係講緊一個人),但估唔到你係講緊一條魚...我真係見唔到佢屈你d咩 ?-( ?-( ?-(
唔好老屈wor!!! 我幾時講過係人呀? 你邊隻眼睇到ar, 唔該唔好玩啦.

親子網就只係俾做人阿媽入黎? 唔好玩啦! 唔該! bk有講過只係俾做左人老母ga 入黎咩?! 你知唔知你咁講, 得罪好多未做人媽咪, 未有老公, 未有男朋友, 或永不會有bb 的 太太呀!!!!!!!!!!!!!!!!!

我都講左啦, 唔鐘意咪唔好入黎睇law....唉. 阿正常人.

大宅

唔洗啦, 我覺得你有需要d law.

我係照顧精神病嘅,留返個位俾你啊。[quote]

[quote]
[quote]

[quote]
[/quote]

我唔想同條魚嘅阿媽講嘢。[/quote][/quote][/quote]

大宅

k
CB7678 寫道:
我諗你誤會emilylo0207既意思...佢係話(係人見到你個topic都會以為係講緊一個人),但估唔到你係講緊一條魚...我真係見唔到佢屈你d咩 ?-( ?-( ?-( [quote]
唔好老屈wor!!! 我幾時講過係人呀? 你邊隻眼睇到ar, 唔該唔好玩啦.

親子網就只係俾做人阿媽入黎? 唔好玩啦! 唔該! bk有講過只係俾做左人老母ga 入黎咩?! 你知唔知你咁講, 得罪好多未做人媽咪, 未有老公, 未有男朋友, 或永不會有bb 的 太太呀!!!!!!!!!!!!!!!!!

我都講左啦, 唔鐘意咪唔好入黎睇law....唉. 阿正常人.
[/quote]

男爵府

其實其他媽咪都只不過比d意見你,你又唔洗勞氣成咁...又話人有精神病,,,又話老母咩咩咩.....

大宅

我無話人老母.. 又唔好老屈喎?!

佢的回應, 的確好唔友善喎. 我又需要對他友善嗎?

cb7678, 謝.

CB7678 寫道:
其實其他媽咪都只不過比d意見你,你又唔洗勞氣成咁...又話人有精神病,,,又話老母咩咩咩.....[quote]
[/quote]

大宅

...我唔會再係這個topic 回應. 唔該哂!

複式洋房

我只係發表我個人意見者,令你唔開心,唔好意思~~!!
不過都係個句,如果你將tp改為:(我心愛魚女女要死LU)
甘會好d~~~~
我女兒今年8月23日3year了,她是我第一個女兒, 希望可以在這裡同大家分享湊女兒心得~~~!! :-) :-D

大宅

抱歉, 我的確好著緊我d 仔仔女女, 用詞是倔左d.

我唔會回應. 我的確係好唔開心.

emilylo0207 寫道:
我只係發表我個人意見者,令你唔開心,唔好意思~~!!
不過都係個句,如果你將tp改為:(我心愛魚女女要死LU)
甘會好d~~~~

男爵府

我唔係咁既意思,我只不過覺得'老母'呢兩個字好似粗魯左少少...因為平時見你寫d野都好斯文....

大宅

因為我火大.

CB7678 寫道:
我唔係咁既意思,我只不過覺得'老母'呢兩個字好似粗魯左少少...因為平時見你寫d野都好斯文....

大宅

咁咪好囉,唔該哂 天下太平

首頁

尾頁

跳至