美容扮靚

跳至

首頁
12345...21

尾頁

珍珠宮

我信it's skin 依個brand wor, 因為係醫學牌子,仲係防敏tim!!!

Mangosteen    發表於 12-4-7 14:21
我有個寶貝仔仔,人人都話佢靚仔! 仔仔好奀皮,除了食,睡和返學,日日由早到晚都要玩過不停! 我老公,仔仔和我一家3口,非常幸福!!!

珍珠宮

wai001 發表於 11-7-27 11:00
我信it's skin 依個brand wor, 因為係醫學牌子,仲係防敏tim!!!
要成60000 WON---都幾貴BORmouth:

禁止訪問

禁止訪問

引用:Ming2:+Endocare+$700+for+7+small+bottle+

珍珠宮

引用:Quote:wai001+發表於+11-7-27+11:00+我信it

原帖由 come爸嘩 於 11-07-27 發表
要成60000 WON---都幾貴BOR
係呀,以七算計,要成四百蚊港紙架!

我有個寶貝仔仔,人人都話佢靚仔! 仔仔好奀皮,除了食,睡和返學,日日由早到晚都要玩過不停! 我老公,仔仔和我一家3口,非常幸福!!!

珍珠宮

原來tonymoly 依個brand 都有出蝸牛cream 架wor!!!
http://jan-beauty.com/products/T ... eam-15-ml-Pack.html

珍珠宮

珍珠宮

wai001 發表於 11-7-28 15:13
得閒去o左Tonymoly official website 度睇睇,發覺依個brand 仲有出snail eye cream tim!!!
http://www.tony ...

唔知點解對E個牌子無咩興趣, 去明洞買野都唔會行入去!

最LIKE去INNSFREE 同ETUDE HOUSE

珍珠宮

wai001 發表於 11-7-28 15:13
得閒去o左Tonymoly official website 度睇睇,發覺依個brand 仲有出snail eye cream tim!!!
http://www.tony ...
其實,我之前都只係買過依隻brand o既peeling gel, 用過都係冇想像中o甘好用,因此都唔係好信得過依o既brand o既其他 items wor!!

珍珠宮

wai001 發表於 11-7-28 17:14
其實,我之前都只係買過依隻brand o既peeling gel, 用過都係冇想像中o甘好用,因此都唔係好信得過依o既brand ...

IT'S SKIN 蝸牛CREAM我真係想試試, 而家塊面好多暗瘡印/毛孔粗大

珍珠宮

引用:[i=s]+本帖最後由+come爸嘩+於+11-7-28+17:

原帖由 come爸嘩 於 11-07-28 發表
Same to you!

珍珠宮

wai001 發表於 11-7-29 16:11
Same to you!

上ETUDE HOUSE個WEB度睇, 佢果支折返港幣$2XX!

珍珠宮

引用:Quote:wai001+發表於+11-7-29+16:11+Same+t

原帖由 come爸嘩 於 11-07-29 發表
上ETUDE HOUSE個WEB度睇, 佢果支折返港幣$2XX!
Etude House 未必係抗敏架wor!

子爵府

wai001 發表於 11-7-27 20:19
係呀,以七算計,要成四百蚊港紙架!
我七月頭去嗰時咁啱有30% off, 折咗都係hkd31x, 用咗暫時只覺紋淺咗.

複式洋房

我就用過elinica...係香港水貨店買...$3XX!! 不過用完都好似無咩用

大宅

咁即係邊隻蝸牛好用d, 我下個月去韓國, 都想買黎試下....

珍珠宮

有人在另一度有 it's skin蝸牛霜 o既介紹wor!!!
http://www.theztyle.com/bbs/viewthread.php?tid=152215
http://beta.beautyexchange.com.hk/forums/viewthread.php?action=printable&tid=447577&sid=3tG66T&eigsessid=2b707f6bf9f74e9634d12a903e115c94

janisting  Thank you~ 雖然都幾貴, 但好似幾好咁,  等我去韓國買黎用下  發表於 11-8-2 09:58

珍珠宮

好媽媽勳章 大廚勳章

今日買左蝸牛cream sample試

水晶宮

好似endocare 仲平

男爵府

畀面勳章

http://hk.f1.page.auctions.yahoo ... tty_blogger&tp=

呢隻係咪可以去妊娠紋架?

首頁
12345...21

尾頁

跳至