自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 今期麥當勞開心樂園餐有Play-Doh送

2mings,

多謝報料! 周末參加左 2 個小朋友既生日會,個女換左 2 set 一樣既 Birdie....但D 泥膠已經塞實晒 Birdie 個肚,"了"極都"了唔出 - 兩邊塞住出唔到條辮子呀

再換既話,我都係換個遊戲機自己玩下吧lu....

Love your family!

男爵府

瑩瑩,

我剛剛先玩完
都諗緊下次玩會晤會D 泥膠係入面硬左出唔到條辮
有冇咩辦法?

大宅

我都換咗小飛飛, 但其實囝囝想換o個部遊戲機, 不過已經無得換啦, 麥當勞個姐姐話係星期六已經換晒啦.

大宅

GLEE,

:-( 無辦法

Love your family!

子爵府

好喎.....我又換....
[img align=left]http://www.pau.com.hk/liwood/IMG_0764.gif[/img]Liwood Ma Ma [url=liwood.pau.com.hk/gallery]MyBB Album[/url] [email protected]

珍珠宮

好媽媽勳章

依 ... 依 ... 我都去換番份先
大少, 二小姐, 請問有乜FUN庫呀.

水晶宮

叻叻勳章 畀面勳章

今日去尖咀碼頭果間買開心樂園餐.....點知得番個之前送過既XO書簽公仔....仲話唔可以遲D換番其他(以前試過可以)....因為呢D係贈給喎 :-|

首頁

尾頁

跳至