單親天地

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

2018復活節勳章 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

酸棗仁 發表於 11-6-23 23:32
稀客喎!

祝你早日戰勝病魔, 每天開開心心咁過!
嘻嘻..我成日都入黎睇,不過好少出聲
多謝你

酸棗仁  我完全冇喺你嘅 post 出過聲....比心機呀 )))))) 呢個世界, 好多奇跡架!  發表於 11-6-24 17:43
感激遇上你~

禁止訪問

男爵府

回覆 可可爸爸 的帖子

可約她一起出來詳談, 睇下可以點幫到她, 你幫吾到佢咩
stanley
是非皆因多開囗   煩惱皆因強出頭

禁止訪問

子爵府

叻叻勳章 畀面勳章 親子達人勳章

樓主,
我都係體恤安置上樓,住咗差唔多一個月,我派咗3x幾年樓齡(彩雲一邨),初初都唔想要,但都攞鎖匙上去睇睇,得2百幾尺,好似間大套房咁,廳仲有條水管圍住幅牆走,感覺都幾差架,我派到23樓,都有個唔好處,就係每次落樓都要5分鐘先落到,你住1樓出入可以行樓梯,多蚊咪第日有錢先整蚊網!最重要嘅係租平,我呢度$108x租,舊樓都有舊樓好ge!

大宅

其實都唔係唔好丫...九龍區喎.幾多人恨都恨唔到喇係咪...唔係唔好既你諗下個度好多社區中心都ok嫁..我都係派左1次就要左我個度成37年樓..10樓都好d..不過老人邨..仲要樓下大大個商場點知簽哂約先知下面個商場係咩都冇連街市都冇好鬼慘..1個帶2件仲要搭車搭黎搭去買送..你都咪話唔辛苦>.<~~~所以你係低左d姐..其他方面都冇話唔好丫^^不過想請你睇完樓可以上黎講反比我聽間屋個間隔同環境係點嗎.....thx^^

別墅

回覆 waiyuktsoi 的帖子

我都搞緊, 不過唔知仲有幾耐, 要搞, 你一定要搵社會福利處既社工去搞架.....

首頁

尾頁

跳至