影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

我都覺得佢勁小氣又冇禮貌,反而高ling好多時就返佢,開頭唔係幾中意高ling,而家睇落反而覺得佢唔錯。
典解茅lala又要禾千名

男爵府

環保接龍勳章

回覆:睇緊無記套為食總司令見到陳庭欣......

我反而同情熾哥,對住佢地仲要專心教煮野!好辛苦

男爵府

畀面勳章

把聲嘈到死

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

香港小姐wor,係咁上下水準

禁止訪問

水晶宮

hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

我淨係中意睇d魚蝦蚧同賜哥個光頭
其他嗰d我會自己skip咗
為事咗住我""睇餸""撈飯

我真係當望住個電視當食緊ga喇
拜托無記下次飛咗個高音吖
真係有時食食吓飯都家窒一窒
影響我胃口

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

高ling同佢兩個扮低b, 講野動作又扮q, 真係頂佢地唔順,
仲有睇見高ling個廣告, 個胸頂到上心口, 真係
BK の 會員
Merry X'mas!!!

珍珠宮

虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章

陳庭欣成鬼日都咀miu miu咁...又小家..

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

每集都有豬扒加不是很好嗎?
香港撒瑪利亞防止自殺會熱線:23892222
撒瑪利亞會熱線(多種語言)︰28960000
生命熱線︰23820000
東華三院芷若園熱線︰18281
社會福利署熱線︰23432255
醫院管理局精神健康專線(24小時精神健康熱線諮詢服務):24667350
明愛向晴熱線:18288

伯爵府

好媽媽勳章

cotychan 發表於 11-7-3 22:11
上次睇咗一集,見到佢喺咁串高LING~唔知有心定係無講搵嘢嚟講
熾哥話苦瓜又叫半生菜,好多人本來唔 ...
好底能, 以為咁樣就可以出位

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

OKOK123 發表於 11-7-3 23:20
呢part真係超煩,小家到爆

發生咩事, 冇睇度????

珍珠宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

好嘈真係

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

個人覺得佢真係麻麻地...我唔識欣賞呀

侯爵府

牛精仔 發表於 11-7-3 23:32
兩個泥漿溫泉.... 做乜著到leng mo寫真咁款, 仲不停對住心口大特寫...我牛b仲問我點解兩個ee唔著衫:igiveup ...

咪係,合家歡時間使唔使咁搏呀! 唔知係導演要求,定係佢哋自己準備? 睇到我c6佬都"嘩嘩"聲

男爵府

熱血勳章 環保接龍勳章

個 ting yan 真係好小家, chi 哥隨手 law 左隻有靚膏的蟹比 ko ling, 就話 chi 哥偏心, 尼 d 說話唔應該係幕前講丫嘛, 仲可似好唔番氣咁, 一 d 睇大體都無 !!!

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

我c6好攪笑, 播緊第一集嘅時候, c6講: 幟哥心諗同tbb做幾好, 對著d靚女, 好個同麗梅做 (亞記d飲食節目).

到咗琴日播緊第4集, 佢兩個又為皮旦及莞西曹緊嘅時候, 我c6就講: 幟哥心諗都係同番麗梅做好d.

珍珠宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

:;pppp:

珍珠宮

佢企喺高ling隔離....顯得高ling又靚又得體好多...

子爵府

育兒性格勳章 大廚勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

你地唔知佢係康x(旅行公司)個緋聞女友咩

子爵府

育兒性格勳章 大廚勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

每年一度的《2010香港小姐競選決賽》昨晚假紅磡體育館舉行,由(13)陳庭欣以爆冷態姿勝出,兼奪「國際親善小姐」及「旅遊大使」獎,成為三料冠軍!陳庭欣參選時曾與贊助商之一的康泰旅行社太子爺黃進達傳緋聞,得獎後,她表示不擔心被指造馬:「緋聞有好有唔好,贊助商唔只得一個,加上有唔同評判。」她認為自己各方面平均,表現出最佳狀態。事實上,陳庭欣昨晚表現大方淡定,問答環節被問到最低工資時薪,她表示如果自己當選最低時薪應該在38元,而落選佳麗應有48元至50元,因有幸勝出曝光率會較高,對落選人士較公平,台下的老闆娘方逸華亦點頭示意贊同。至於緋聞男友黃進達認同陳庭欣是實至名歸:「評判眼光雪亮,佢不嬲係大熱,緋聞我好少理,總之佢係眾望所歸!」

http://the-sun.on.cc/cnt/entertainment/20100802/00470_001.html

首頁

尾頁

跳至