影視娛樂

跳至

首頁
12345...8

尾頁

複式洋房

其實大家點證實到CK劈腿呢? 覺得個男既唔長進, 就等如支持劈腿? CK 唔鍾意佢唔會一齊9年, 但人大左追求既野唔同左, 咪分開囉, 一早唔鍾意梗分開啦, 洗等到33歲?

朱買臣都有買賽車呢D高消費玩意咩?
http://image155.poco.cn/mypoco/myphoto/20090825/00/51675785200908250043013987997108794_000.gif

禁止訪問

珍珠宮

回覆:暗示永豪設局放料 思琦:想盡快生仔

又來,仲要9吾搭8牛頭吾搭馬咀

tobyinlove  放完狗番黎,又有鬼 ???  發表於 11-7-7 23:15

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章

男人老狗肉酸到死,係大方咩都唔駛講,女人九年時間好寶貴,好心就好黎好好噏少兩句啦,正衰人

小詠  AGREE  發表於 11-7-8 12:22
tobyinlove  其實可以兩個唔支持,唔系唔Like 豪仔,即Buy CK !  發表於 11-7-7 23:26
tobyinlove  同意男唔夠成熟,但女既系明顯講野有矛盾同講大話!  發表於 11-7-7 23:26

水晶宮

jaycee_mami 發表於 11-7-7 16:20
睇到ck妹最近的新聞, 第一個感覺係: 太好了, 她終於醒覺過來!

女人的青春有限, 襯自己尚有幾分姿色去揀個 ...
me too

小詠  LIKE  發表於 11-7-8 12:22

禁止訪問

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

珊瑚宮

環保接龍勳章

回覆:sosochui 的帖子

我話我憎人劈腿,我都無話支持思琦就支持劈腿但我唔信思琦嘛你信所以切入點不同,大家睇的都唔同

仲有朱買臣無賺錢添,仲衰啦
你信佢係毒男,我唔信呀嘛

我老公以前都成曰俾人睇唔起,:;pppp:當日睇唔起我老公的都狗眼看人低,今天對我老公不知幾好:;pppp: 當年都唔知我老公咩人,憑咩話我老公無用:;pppp:

就係因為咁我對bk的人話男人廢而應該飛佢好反感同唔認同:;pppp:

當年就係好多三姑六婆叫我搵第二個:;pppp:現在個個話我好眼光:;pppp:

人邁向新的一天跨新步放眼遠方迎來朝暉將人照亮

伯爵府

BabyChristy 發表於 11-7-7 22:54
係喎..分手就分手, 有咩唔啱就私底下拆掂佢, 下下都要經傳媒講
就算係女嘅唔啱在先, 都唔洗3個男人去圍插 ...

原本冇需要經傳媒架,
係有人自己喺分手3個月後急急高調宣報分手 先咁g嘛

珍珠宮

引用:我話我憎人劈腿,我都無話支持思琦就支持劈

原帖由 alphabetagamma 於 11-07-07 發表
我話我憎人劈腿,我都無話支持思琦就支持劈腿但我唔信思琦嘛你信所以切入點 ...
你更系有眼光啦!而家苦盡甘來,可能有人眼紅你呀!

不過話時話,都無人話過ck真系劈腿,只系話對呢种人好反感!吾通真系有人閱讀有問題既

禁止訪問

珊瑚宮

環保接龍勳章

echoo 朱買臣係寒窗苦讀, 但李生似係洗腳唔抹腳, 賽車D咁費既野都好玩, 除非中左 發表於 半小時前

人地好努力咁突破緊你會睇到咩 仲有朱買臣一日中唔到狀元, 一日都係俾人覺係廢柴架. d人都係後知後覺架..

子爵府

咪理佢la~成日扭曲人d意思屈人~又話俾人圍,又話人地人身攻擊~扮晒受害者,賊喊捉賊~

tobyinlove  其實混淆視聽都可以有Point D 嫁,不過明顯良莠不齊!  發表於 11-7-7 23:51
tobyinlove  right, 有D野no need to argue 架!是非好清楚!  發表於 11-7-7 23:50

珍珠宮

回覆:暗示永豪設局放料 思琦:想盡快生仔

又潛左水啦人地

男爵府

雖則豪仔無事業, 但係如果CK 妹劈腿仲要有左, 都幾得人驚, 即係佢同2個男人行埋, 如果有BB係真, 個所謂既第3者, 又咁肯定個BB係佢既?

alphabetagamma  高登d人講得好白, 好易明, 好粗俗. 佢地咁講就更顯ck衰格(若真的話)  發表於 11-7-7 23:37

子爵府

alphabetagamma 發表於 11-7-7 23:32
echoo 朱買臣係寒窗苦讀, 但李生似係洗腳唔抹腳, 賽車D咁費既野都好玩, 除非中左 發表於 半小時前

人地好 ...

好怪,無啦啦話人洗腳XXX,D人知人地戶口有幾多錢?

按今期忽周報導(唔知系咪真架!)牌面計算,第三者 "碼頭先生"系有錢好多架,但成日用d無point 既形容詞“扣人帽子”一定唔岩!

琥珀宮

畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

1) 如果楊ck係冇第3者既情況下同豪仔分手--->> 十分支持。

2) 如果楊ck係有第3者既情況下先同豪仔分手--->> 雖然唔係咁啱, 不過情有可原, 佢都蝕左9年啦, 當補償囉。

3) 如果楊ck係同第3者有左BB先同豪仔分手--->> 呢樣真係唔要得囉...個品, 好差好差

註: 本人由楊小姐出道至今都對佢冇咩好感, 以上只係客觀評論, 不喜勿插。
如晴報或任何記者刊登此留言, 必追究。因為我唔認為係度講就預左比人抄!!!

珍珠宮

引用:Quote:alphabetagamma+發表於+11-7-7+23:32

原帖由 tobyinlove 於 11-07-07 發表
好怪,無啦啦話人洗腳XXX,D人知人地戶口有幾多錢?

按今期忽周報導(唔知系咪真架!)牌面計算,第三者 ...
你吾知啦!佢知好多野架,又知豪仔搵幾多,又知豪仔洗几多、出糧幾多、又知佢食軟飯!乜都清楚晒!
你都咪話吾勁

豆丁  哈哈~  發表於 11-7-8 00:20

珍珠宮

好媽媽勳章

alphabetagamma 發表於 11-7-7 23:32

人地好 ...
D人有無發達係有樣睇架, 係有人唔識睇JER! 勤奮上進係發達既首要條件, 朱買臣咁勤力, 點會無機會呢? 勤力既人就算積少成多, 無大富都有小儉啦, 咁簡單既道理! 雖則勤力唔一定會發達, 但耽於安逸, 奢侈揮霍就一定唔慌會有發達啦, 有時唔係話跟一個男人要望佢發達, 但起碼都要上進, 唔好話賽事咁貴啦, 如果我C6係屋企打機, 我都伸佢出門口啦, 咁大個人 ...

shalotte  有樣睇??唔係指..大鼻..呀ma?!  發表於 11-7-8 21:54
甄太太  即係如果個男人無發達,戴下綠帽好正常??!!鄧你老公擔心矣...  發表於 11-7-8 11:49
tobyinlove  真系唔知豪仔有無“耽於安逸, 奢侈揮霍”,所以系好難公平評論!  發表於 11-7-8 09:14

珊瑚宮

環保接龍勳章

回覆 echoo 的帖子

可能你係識李x豪, 所以你知佢咁多野. 大佬, 我地唔知架嘛. 我地點知佢唔上進又大洗啫.

我老公最失意時個樣苦過苦瓜, 霉過霉菜, 唔通無得發達. 有冇得發達應該無樣睇, 寧欺白鬚公, 莫欺少年窮, 這個道理更簡單. 不過近期同老公講, 白鬚公都不要欺, 姜太公都係老年至遇到周文王;

還有給大家一個故事

成功,一次就夠了-肯德基爺爺
by 臉書故事館 on Saturday, May 14, 2011 at 11:20pm

成功,一次就夠了-肯德基爺爺

有一個人,一生中經歷了1009次失敗。

但他卻說:一次成功就夠了。

5歲時,他的父親突然病逝,沒有留下任何財產。
整個家裏就只有母親外出做工。
年幼的他在家照顧弟妹,並學會自己做飯。

12歲時,母親改嫁,繼父對他十分嚴厲,常在母親外出時痛打他。

14歲時,他輟學離校,開始了流浪生活。

16歲時,他謊報年齡參加了遠征軍。
因航行途中暈船厲害,被提前遣送回鄉。

18歲時,他娶了個媳婦。
但只過了幾個月,媳婦就變賣了他所有的財產逃回娘家。

20歲時,他當電工、開輪渡,
後來又當鐵路工人,沒有一樣工作順利。

30歲時,他在保險公司從事推銷工作,
後因獎金問題與老板鬧翻而辭職。

31歲時,他自學法律,並在朋友的鼓動下幹起了律師行當。
一次審案時,竟在法庭上與當事人大打出手。

32歲時,他失業了,生活非常艱難。

35歲時,不幸又一次降臨到他的頭上。
當他開車路過一座大橋時,大橋鋼繩斷裂。
他連人帶車跌到河中,身受重傷,無法再幹輪胎推銷員工作。

40歲時,他在一個鎮上開了一家加油站,
因掛廣告牌把競爭對手打傷,引來一場糾紛。

47歲時,他與第二任妻子離婚,三個孩子深受打擊。

61歲時,他競選參議員,但最後落敗。

65歲時,政府修路拆了他剛剛紅火的快餐館,
他不得不低價出售了所有設備。

66歲時,為了維持生活,
他到各地的小餐館推銷自己掌握的炸雞技術。

75歲時,他感到力不從心,因此轉讓了自己創立的品牌和專利。
新主人提議給他1萬股,作為購買價的一部分,他拒絕了。
後來公司股票大漲,他因此失去了成為億萬富翁的機會。

83歲時,他又開了一家快餐店,
卻因商標專利與人打起了官司。

88歲時,他終於大獲成功,
全世界都知道了他的名字。

他,就是肯德基的創始人——哈倫德·山德士。

他說:

人們經常抱怨天氣不好,實際上並不是天氣不好。

只要自己有樂觀自信的心情,天天都是好天氣。

VKwan  呢個故事好得人驚呀!我至唔想要呢種人生,情願平淡是福  發表於 11-7-8 13:08
豆丁  只要自己有樂觀自信的心情,天天都是好天氣。讚~  發表於 11-7-8 00:19

禁止訪問

首頁
12345...8

尾頁

跳至