跳至

首頁

尾頁

公爵府

gumgum 發表於 11-7-29 10:54
我覺得好大程度係因為佢返學唔開心. 如果開心應該唔會咁抗拒. 可能新學年要再留意多啲佢返學既情況! ...

應該係, 因為佢早排老師開始對佢嚴厲左, 佢唔鐘意返學, 我都唔知佢究竟有無係學校發生過d咩, 不過佢係咁, 我地鬧完佢, 之後幾日都會話唔鐘意你呢d說話

公爵府

心予 發表於 11-7-29 10:56
haha, 你幾錢入?我29.9

哇, 我30....不過前日30.5都入過

男爵府

499,
史葛仔無事就放心哂... 可能唔舒服, 食左藥就好瞓啲啦~

史/心予,
如果真係去圓方, 要預備小童八達通, 因要一人一張, 用黎count時間扣錢, 上次我地就係無準備, 臨時臨急bogut一個人跑返去地鐵站買哂比啲細既, 真係麻煩哂bogut... 同埋早上平啲, $0.6一分鐘好低~ hehe~

珍珠宮

心予 發表於 11-7-29 10:53
不如去玩囉, 圓方, 見到巧妍佢地玩好開心, 就明天啦

我呢細人未玩過ice-skating....... 當然亦都唔敢帶阿囡去.......

公爵府

chingching123 發表於 11-7-29 11:02
哇, 我30....不過前日30.5都入過
今次我高呢過你少少

公爵府

涼粉涼浸浸 發表於 11-7-29 11:04
499,
史葛仔無事就放心哂... 可能唔舒服, 食左藥就好瞓啲啦~
多謝提點

公爵府

gumgum 發表於 11-7-29 11:04
我呢細人未玩過ice-skating....... 當然亦都唔敢帶阿囡去.......
我都好耐無玩, 見小朋友有隻企鵝仔揸住, 唔會點跌

公爵府

Snoopywy 發表於 11-7-29 10:55
KELOK:
今日見到頭條有COUPON 呀!
通常我去康恰吉豬內面另一間....冒險只係強行要經過(太古個間),設計好衰! ...

史, 查實有跟足我地既提示(我放即買, 我無買即買), 已經發左!!!

太古果間真係好設計得好好!!!!

男爵府

回覆 gumgum 的帖子

我好想比阿仔去, 因佢自己成日係屋企企係d膠上面扮ice-skating, 但諗起我都要入埋去呢..........

mama: bb熊
仔仔:     mr cool 史葛仔

男爵府

醒目開學勳章

報到!

準媽: "正好" 都比你諗到, 勁呀!

阿囡食飯, 刷牙都玩野咖! 可能我都係惡人之一, 阿囡成日話我惡佢咖! 我話你乖咪唔惡囉. hahah... 算啦! 呢個都係過程之一, 好好enjoy囉.

涼粉/gum, 我又要去你地新居玩呀! 下次預埋我呀! thx...

你地羊太d post都好勁喎! 好有人氣...

scot 冇事就好喇! 我都好想一覺訓咁耐呀!

媽咪: Dai Dai (Daisy)   囡囡:津津

伯爵府

涼粉:
嘻,昨天上網見到呀,用發達通扣錢!
我想問有冇機會冇企鵝用架? 另外要比幾多錢呀?

心予:
我要問老公明天有冇野做,一陣先答得你!
不過落雨一定超多人..

珍珠宮

BBEAR 發表於 11-7-29 11:08

我好想比阿仔去, 因佢自己成日係屋企企係d膠上面扮ice-skating, 但諗起我都要入埋去呢 ...

所以呢個咁好既節目, 係少有地要等我大少負責....

公爵府

我都好帶阿仔去圓方呀, 好似好得意呀d企鵝

男爵府

畀面勳章

回覆:0808 媽媽交流區 (Part 25)

上次SDM試堂收左你錢?

MaMa : Carey  小朋友 : 卓琳

珍珠宮

chingching123 發表於 11-7-29 11:01
應該係, 因為佢早排老師開始對佢嚴厲左, 佢唔鐘意返學, 我都唔知佢究竟有無係學校發生過d咩, 不過佢係咁, ...

可能佢需要間自由(a.k.a. 放任)少少既學校!

男爵府

畀面勳章

回覆:0808 媽媽交流區 (Part 25)

明天如果唔落雨,估計會去大清游水玩沙!
落雨既話去mega box玩溜冰!

MaMa : Carey  小朋友 : 卓琳

伯爵府

Careylau08 發表於 11-7-29 11:14

上次SDM試堂收左你錢?

$200.但呀女入去10秒後喊住出返黎,所以唔駛錢!!

伯爵府

BBEAR 發表於 11-7-29 11:08

我好想比阿仔去, 因佢自己成日係屋企企係d膠上面扮ice-skating, 但諗起我都要入埋去呢 ...

YES,呀女早排都係...
之咁,現場有得玩,佢未必玩....就係跳舞就知!

男爵府

Snoopywy 發表於 11-7-29 11:10
涼粉:

企鵝眼見就好多隻, 相信都好多存貨既, 同埋要$20一個鐘, 應該回得都好快... 另要$100按金... 租鞋$10任玩... 入場先開始計錢, 兩點半後就$1一分鐘, 一點半前就$0.6一分鐘, 大小同價... 我地個日玩左四十幾分鐘... 都OK低玩~

公爵府

Snoopywy 發表於 11-7-29 11:10
涼粉:
我諗住早啲入去, 好似開10am, 唔同人爭

首頁

尾頁

跳至