潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 陪月勳章

9w1d  2.41cm / 10w2d  3.46cm (吳弓彈) / 13w 6.69cm (揮手2次) / 16w1d BPD 3.09cm(4oz) / 18w4d BPD 4.21cm 9oz

珍珠宮

2024年龍年勳章 熱血勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

好靚
我的生命由我主宰.

版主

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 大廚勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

回覆:分享:剛從東京帶回來的!

禾買咗呢款哪! 應該同妳一樣嗎?
不過 model number 唔同! 但樣同顏色好似!

侯爵府

畀面勳章

very nice

珍珠宮

JasmineBaby 發表於 11-8-22 17:25
禾買咗呢款哪! 應該同妳一樣嗎?
不過 model number 唔同! 但樣同顏色好似!

似係同一隻錶呀...我果隻JR尾,我知係日本版既意思...
咁您買左幾錢呀?有冇帶左上手既相呀?睇下實物COLOR係唔係都一樣...

版主

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 大廚勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

引用:Quote:JasmineBaby+發表於+11-8-22+17:25+

原帖由 lovelykitty 於 11-08-23 發表
多謝妳嘅分享就真!
搞到我心思思走去搵!
我買 hkd 990!

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

好令令呀, 我又買番隻先, 不過唔知搵唔搵到
BK の 會員
Merry X'mas!!!

珍珠宮

JasmineBaby 發表於 11-8-23 09:36
多謝妳嘅分享就真!
搞到我心思思走去搵!
我買 hkd 990!

您咪買左囉..做咩又要搵呀????

珍珠宮

塵大聞 發表於 11-8-23 11:08
好令令呀, 我又買番隻先, 不過唔知搵唔搵到

要搵唔難既...我見CWB有呀...不過就$1389...

公爵府

lovelykitty 發表於 11-8-23 14:33
要搵唔難既...我見CWB有呀...不過就$1389...

我lunch即刻走左去時間廊問, 佢地check完話呢隻色仲未番過行貨,
我諗要向d細shop埋手, $1389好似貴左d

BK の 會員

版主

引用:Quote:JasmineBaby+發表於+11-8-23+09:36+

原帖由 lovelykitty 於 11-08-23 發表
我意思係見到妳嘅分享後即刻周圍搵!
終於比我搵到間賣 990 呀!
Citychain 我都問過, d staff 話日本新款都要等四五個月佢地先會有貨返!

cloudwingwing  可唔可以 pm 我邊度 $990? thx  發表於 11-8-23 21:41

珍珠宮

JasmineBaby 發表於 11-8-23 15:10
Citychain 我都問過, d staff 話日本新款都 ...

oic..早買早享受....good ar....

珍珠宮

塵大聞 發表於 11-8-23 14:37
我lunch即刻走左去時間廊問, 佢地check完話呢隻色仲未番過行貨,
我諗要向d細shop埋手, $1389好似貴左d:th ...

咁您可能要問下JasmineBaby係邊樹買喇...990都ok呀!

公爵府

JasmineBaby 發表於 11-8-23 15:10
Citychain 我都問過, d staff 話日本新款都 ...

請問你係邊度搵到?
BK の 會員

版主

引用:Quote:JasmineBaby+發表於+11-8-23+15:10+

原帖由 塵大聞 於 11-08-23 發表
請問你係邊度搵到?
你好, 已 pm!你 Chk 下!

lovelykitty  good~!....  發表於 11-8-23 17:04

公爵府

JasmineBaby 發表於 11-8-23 15:55
你好, 已 pm!你 Chk 下!

我剛剛打去問, 買晒lu, 要等下個shipment, 不過又唔確定幾時番
不過尋日去sogo搵時, 比我搵到另一隻心頭好, 呢隻citychain又係要等, sogo卡仲有95折
BK の 會員

公爵府

回覆:分享:剛從東京帶回來的!

呢隻

BK の 會員

版主

引用:呢隻+ +

原帖由 塵大聞 於 11-08-24 發表
呢隻
都好型吖!

版主

引用:Quote:JasmineBaby+發表於+11-8-23+15:55+

我剛剛打去問, 買晒lu, 要等下個shipment, 不過又唔確定幾時番
不過尋日去sogo搵時, 比我搵到另 ...
Oh.... 我 fd 又想買, 重諗住晏 d 打去問添!

珍珠宮

引用:呢隻+ +

呢隻
110靚呀,我有兩隻!
今日帶咗呢隻!

首頁

尾頁

跳至