親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

醒目開學勳章

Maybe 呢一兩日啦, 等我今晚同老公商量下先, 如果 join 貴團就23/12啦, 反正貴400就搭國泰; 如果唔係就join平團22/12出發, 搭長榮

你地幾多個去丫?? 2大小??

大宅

引用:Maybe+呢一兩日啦,+等我今晚同老公商量下先

原帖由 嵐嵐mimi 於 11-10-26 發表
Maybe 呢一兩日啦, 等我今晚同老公商量下先, 如果 join 貴團就23/12啦, 反正貴400就搭國泰; 如果唔係就join ...
其實我覺得去台灣一個鐘頭機,航空公司係咩唔重要反而我酒店要好些,我同仔仔兩個去咋!老公行唔開

大宅

醒目開學勳章

回覆 幸福張C奶 的帖子

其實住方面我就冇乜所謂, 只要乾淨 & 唔太細就得, 反正都係訓一晚, 第二日早早就要起身.....

不過我老公就好CARE酒店, 佢就希望住5星, 但係我地四個人團費都相差三仟, 俾我就寧願食左佢好過啦.....

等我今晚問下佢想點先

大宅

引用:回覆+幸福張C奶+的帖子 其實住方面我就冇

原帖由 嵐嵐mimi 於 11-10-26 發表

其實住方面我就冇乜所謂, 只要乾淨 & 唔太細就得, 反正都係訓一晚, 第二日早早就要 ...
哈哈!好丫!

大宅

醒目開學勳章

回覆:幸福張C奶 的帖子

我地依家轉玩第二個團,去高雄,墾丁個邊,聽朋友講d風景好靚,我地又未去過,個團都有一個義大樂園&海洋博物館,都有夜市,個價錢ok,3899,都成團啦!!

大宅

引用:我地依家轉玩第二個團,去高雄,墾丁個邊,

原帖由 嵐嵐mimi 於 11-10-30 發表
我地依家轉玩第二個團,去高雄,墾丁個邊,聽朋友講d風景好靚,我地又未去過,個團都有一個義大樂園&海洋博 ...
冇babyboss架?你幾號出發呀

大宅

我都係22/12-26/12去台灣

大家PLAN咗行程未?

我暫定行程
22/12 飛牛牧場
23/12飛牛牧場---台北--淡水
24//12 木柵動物園--信誼親子館--故宫博物館
25/12九份--十分--青桐--深坑
26/12--中正記念館--國父記念館--誠品

大宅

醒目開學勳章

冇 BABYBOSS 嫁啦, 我都想去, 不過個團唔去台北啦, 我老公話去台北都冇咩玩, 不如去下第二度, 雖然我自己都未去過六福&木柵個D地方, 但係其他忠烈祠, 中正紀念堂.....我地去過都好悶下, 而且我個兩個小朋友唔浸溫泉, 第一晚會好悶下, 所以如果要樂園, 不如去高雄喎, 個度都有個義大, 希望好玩啦.....我地都係22/12去, 已經打左去HOTLINE留位加俾左每位500訂金啦, 希望唔好令我地失望啦!!!!

大宅

醒目開學勳章

回覆 ilovemiffy 的帖子

我都想去五日丫, 不過我跟團, 五日D行程唔太岩, 所以都係JOIN 左個四日團咋.....

大宅

回覆 嵐嵐mimi 的帖子

高雄墾丁都好好玩,我超鍾意墾丁海洋館,比海洋公園好好多,小朋友應該會喜歡。

之前暑假去墾丁海洋館的遊記,給你參考下。
http://happytogether14.mysinablog.com/index.php?op=ViewArticle&articleId=1288919

大宅

醒目開學勳章

THANKS....我個團都有包海洋館, 睇落真係好大, 最緊要岩小朋友, 如果唔係全程叫悶就煩啦

大宅

引用:回覆+ilovemiffy+的帖子 我都想去五日丫,+

原帖由 嵐嵐mimi 於 11-10-31 發表

我都想去五日丫, 不過我跟團, 五日D行程唔太岩, 所以都係JOIN 左個四日團咋.....
你可否俾你個團號我呀

大宅

醒目開學勳章

係咪問我個墾丁團丫?? 我個團號係KHH04M, 坐華信機 10:15AM 出發, 到港8:15PM, 第一晚住墾丁牛仔度假村, 第二晚住義大, 第三晚住四星....

大宅

我係自由行5天,如果你係要自己去,要快D BOOK酒店+機票,我10月頭BOOK心目中的酒店已經FULL晒,只好揀君品酒店。

大宅

引用:回覆+幸福張C奶+的帖子 係咪問我個墾丁團

係咪問我個墾丁團丫?? 我個團號係KHH04M, 坐華信機 10:15AM 出發, 到港8:15PM, 第 ...
你呢個團ok喎!我今晚都去報呢個團先!希望到時見到你啦

大宅

醒目開學勳章

回覆:幸福張C奶 的帖子

係呢!!我都覺得ok,係最後個曰悶d,希望個夢時代購物中心有野行啦,如果佢開一團就同團啦,到時見……嘻嘻!!

大宅

引用:係呢!!我都覺得ok,係最後個曰悶d,希望

係呢!!我都覺得ok,係最後個曰悶d,希望個夢時代購物中心有野行啦,如果佢開一團就同團啦,到時見……嘻 ...
哈哈!應該係同一團架喇!你搭幾點機呀?

男爵府

我舊年12月去 墾丁, 天氣同香港差唔多.

大宅

醒目開學勳章

回覆:likammy 的帖子

咁就好啦,唔駛帶太多衫

男爵府

2011至尊種植勳章 畀面勳章 親子王國15週年勳章

回覆 嵐嵐mimi 的帖子

我舊年聖誕時去, 唔落雨都ok. 落雨o果日好凍, 要著羽絨!
~~~ LOVE & PEACE ~~~

首頁

尾頁

跳至