跳至

首頁

尾頁

大宅

有無網址或者tel?
url] [/url]

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 減齡達人勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 KMALL特別版勳章

星期六去望過, 見到得個大型波波池組合, 唔係咁岩我囡囡玩.
任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

大宅

請問六歳以上啱唔啱玩呢?

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 減齡達人勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 KMALL特別版勳章

winkho 發表於 11-11-28 13:50
請問六歳以上啱唔啱玩呢?
我囡囡八歲見到都話唔岩玩,最終係對出公園免費地玩左兩個鐘先走。

任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

子爵府

回覆 nana11423 的帖子

www.kidscarnival.com.hk

tel : 2417 4446

大宅

昨日同嗰女去玩,人都比較多,司能係星期日,不過啊女玩到不知幾高興。佢話至like嗰彈牀同埋兩條滑梯,落嗰吓真係有離心力幾剌激。員工都有禮貌,下次再玩過。

民房

星期日我同老公都帶咗亞囡去喎!!! 地方正, 因為乾淨! 亞囡玩咗4個幾鐘,唔肯走!!! 真係估唔到亞囡咁鐘意玩, 講真, 我覺得一D都唔貴, 好抵玩, 可以玩成日..!!! 其實之前都去過幾個呢D埸, 不過亞囡玩唔耐, 又叫走, 我好SUPRISE 今次係呢間玩到唔走!!! 可能多嘢玩, 地方大細OK, 太大未走到我地呢D媽咪爸爸4 4 下!!!

民房

星期日我同老公都帶咗亞囡去喎!!! 地方正, 因為乾淨! 亞囡玩咗4個幾鐘,唔肯走!!! 真係估唔到亞囡咁鐘意玩, 講真, 我覺得一D都唔貴, 好抵玩, 可以玩成日..!!! 其實之前都去過幾個呢D埸, 不過亞囡玩唔耐, 又叫走, 我好SUPRISE 今次係呢間玩到唔走!!! 可能多嘢玩, 地方大細OK, 太大未走到我地呢D媽咪爸爸4 4 下!!!

大宅

回覆 miriam 的帖子

THX, 咁我諗都唔駛帶佢去囉. 其實我仔仔係出面個公園都會玩得好開心.

禁止訪問

大宅

回覆:荃灣廣場係咪會開個室內PLAYGROUND?

反而我最唔鍾意個波波池,太多病菌了,好難控制到我個囡唔玩.

大宅

駿熙媽媽 發表於 11-12-2 17:58
有沒人知協和廣場果個開左未??同有冇網址?
www.chipmunks.com.hk佢開就開咗架啦,SOFT OPENING,不過其實有好多嘢都未搞掂,話哩兩個WKS會搞掂埋D手尾,所以我都會等佢搞掂哂先去。但佢WEB就話初期會入場有DISCOUNT,不過我就唔知平幾多啦。

首頁

尾頁

跳至