潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

大宅

靚……………可以pm埋我係邊度買嗎?

大宅

回覆:比我想像中大粒!

係呀,好靚呀。可 pm 我在哪買嗎? thanks!!

子爵府

環保接龍勳章 畀面勳章

大宅

回覆 healthybaby 的帖子

可否也pm我舖頭資料,謝謝!

大宅

pm埋我系邊買牙

侯爵府

睛靈勳章

pm埋我thanks

大宅

我只係在那間經常在報紙賣廣告(有埋國際配售價)的那間舖頭買! 佢門市無一卡,要買要去好似工廠既地方買!
開頭我都唔敢在那裏買,但係睇過d大舖實在太貴,完全買唔落手,覺得唔太值! 而且諗住佢應該唔會呃人 (佢會同你對下鑽石腰部的no.,),所以買証書鑽都可以放心!
我買之前都睇過好多資料,最後在那裏揀淨兩粒, 一粒f color(細0.06ct, 但貴$5000) 和呢一粒 g color, 比較左十幾分鐘就揀左粒g color!
拿貨可以去門市拿,又對番個no,令我安心d!
我帶左自己粒石去d大舖比較下,都覺得自己那顆夠閃! 反而那天我老公個同事個老婆帶左粒在大行買成8萬既一卡鑽石,就真係一d都唔閃!

大宅

咁si2肉眼見唔見到雜質?

寶石宮

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

有些路啊,只能一個人走
我慢慢地、慢慢地瞭解到,所謂父女母子一場,只不過意味著,
你和他的緣分就是今生今世不斷地在目送他的背影漸行漸遠。

大宅

用鏡睇就見到d黑點,肉眼就睇唔到!

大宅

回覆:healthybaby 的帖子

禁止發言

有「營」勳章 叻叻勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

別墅

引用:我只係在那間經常在報紙賣廣告(有埋國際配

原帖由 healthybaby 於 12-04-17 發表
我只係在那間經常在報紙賣廣告(有埋國際配售價)的那間舖頭買! 佢門市無一卡,要買要去好似工廠既地方買!
開 ...
我老公都因為BB送了粒鑽石俾我,比較大行後,我都去左lee 間買了一粒1.2卡F色Sl1,3EX,H&A, 7萬頭,都幾好!我問過其他大行,lee 個價錢只有SI2,仲只有1卡,同營光反應!

大宅

得閒影相放上來睇下啦

珍珠宮

虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章

healthybaby 發表於 12-4-17 14:06
開 ...

即係邊間? 可以PM我嗎?

別墅

要訂底托,2星期後先可以收到!不過,見你個粒出來效果咁好,我都好期待!

珍珠宮

牛年勳章

healthybaby,

我都成日見到佢哋啲廣告,心思思想去睇吓。但係佢哋係工業中心,就有少少猶豫。想問吓,去到佢哋個Center仲有無價講架?同埋如果真係睇唔啱,你估佢哋會唔會留難你,無咁容易比你走呢?仲有做埋個托要加幾多錢到?唔好意思,咁多問題。Thanks!

大宅

我諗無價講,不過如果有人講成功可以話俾我聽!
我個托做左大約$1800,係6爪!
我諗你睇完走都無所謂! 佢地有兩度門, 好似銀行保險庫咁!
我諗呢間都唔係特別抵,不過總好過去d親戚朋友介紹那些細舖, d價都唔知係唔係!

大宅

最好搵男人陪,那條街好靜,d工廠,寫字樓好似唔係辦工咁,仲見到d南亞人出入! 我見到前排那裏都有搶劫案
所以上門市攞真係好d!

男爵府

Can u pm me the shop name?

**************************************** 芍妤bb 10/11/2004 在聖保祿醫院出世,體重 2.6Kg。 ****************************************

首頁

尾頁

跳至