影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆:Tammy318 的帖子

我係睇檢察官公主先留意到佢,再睇完家門的榮光就非常鍾意佢喇!
真係越睇越靚下子,人品又好!!!

大宅

回覆:喜歡朴施厚的請進。

完美鄰居我都睇左幾次,又係越睇越好睇!!
你就好喇,可以見到佢真人,真人係咪仲靚仔好多呀??

別墅

回覆 ejme 的帖子

係呀,好靚仔,簡直魅力四射呢,您都會有機會見到佢的真人架,因佢的電影<我是殺人犯>在韓國上影時,我哋好大可能會飛去韓國睇首影為佢打氣,您有無興趣一齊去吖?
Tammy318: 喜歡愛回家裡的小承豪。

別墅

您睇完<檢P>才鐘意佢,請問您係咪香港人呢?

伯爵府

Tammy318 發表於 12-7-25 14:31
回覆 ejme 的帖子

係呀,好靚仔,簡直魅力四射呢,您都會有機會見到佢的真人架,因佢的電影在韓國上影時, ...

我都好想睇

別墅

回覆 evergreenj 的帖子

是嗎,來緊我們<香港厚厚>同學會大可能有一個"厚厚在日本開FM"的VCD 欣賞大會,因我哋有冋學買咗,為起港紙成千銀呀,幾肉赤架。到時一齊來睇吖,不過您就要成為我哋的會員同學才可的。

大宅

引用:您睇完才鐘意佢,請問您係咪香港人呢?

原帖由 Tammy318 於 12-07-25 發表
您睇完才鐘意佢,請問您係咪香港人呢?
我係香港人。

別墅

Hi,香港人,您好,很高興認識您,因為厚厚。

別墅

哎呀,那個朴小厚,咁耐都無作品面出,我哋只好看看着其他人的作品來解解悶啦,目前我就看緊<紳士品格>,無錯,都可以用來止止咳。

別墅

Hi,
如無意外,厚厚將會與文根英合作,在十二月演出一套新劇,名叫"清潭洞愛麗絲",如想知道更多的資料和消息,可以到"朴施厚台灣後授會"或"百度朴施厚吧"看看,緊貼d消息囉。

別墅

厚厚休息咗咁耐,都係時候回歸電視了,我們又有好戲睇了。

首頁

尾頁

跳至