嬰兒用品

跳至

首頁
12345...42

尾頁

別墅

Re: 不如一齊post你地o係hipo-fant掃o既貨呀!

sold in Central in last week, I still find some on Friday. U r better to check it out.

男爵府

好媽媽勳章

Re: 不如一齊post你地o係hipo-fant掃o既貨呀!

子爵府

gogoblue,
你好勁呀,買到咁多夏天款,我買到一條夏天裙仔同短袖衫短褲各一件咋。

大宅

分別在shatin, 上水及kln bay買的,仲想買d夏天衫

我的戰利品:
http://hk.pg.photos.yahoo.com/ph//my_photos

子爵府

我星期六去仲有成箱都無人買喎,你幾時去呀,我今日再幫你睇下。而且有人報料,將軍澳有新貨,仲好正添。
helenli 寫道:
咁請問仲有無貨呢? 我要專登搭車去先得, 無得賣就失望嘞...

[quote]
goofyszesze 寫道:
河馬仔只有將軍澳新都城有得賣,(sales 講架 ) $26一隻
[/quote]

男爵府

我無去過klb, 呢d全部係中環shop買架, 不過分左幾次

jw2005 寫道:
Tantaub,

o華, 你d戰利品係咪全部都係 kln bay的倉買的? 你好勁呀.

[quote]
tantaub 寫道:
我d戰利品係晒呢度喇

http://www.fotop.net/tantaub/HIPOFANT
[/quote]
http://hk.myblog.yahoo.com/tantaub/
http://www.fotop.net/tantaub
http://www.pugmart.com/portal/?uid/16

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 親子達人勳章

bbmuimui 寫道:
gogoblue,
你好勁呀,買到咁多夏天款,我買到一條夏天裙仔同短袖衫短褲各一件咋。

我買咗幾件外套(冬天)之外,一件冬天衫都無呀....
我見到ok兼岩size就買...所以買咗咁多summer衫囉.
有兩件同款唔同色,我買咗返屋企先知tim呀

大宅

我買唔到夏天衫呀 >.<
另外星期六去中環果間,買到2隻公仔,但係冇紅色格仔果隻...
同埋買唔到baby book......有冇媽咪今日會去中環果間買野,可唔可以幫我問下仲有冇baby book?同埋知唔知中環或沙田仲有冇口水肩??

http://www.fotogb.com/yanyan/hipo_fant
上次UPLOAD D相睇唔到,我UPLOAD左黎呢度

大宅

你d衫係邊到買ga?好靚呀
helenli 寫道:
請問九龍灣仲多唔多男仔bb衫賣?
仲有河馬公仔...第一次去唔見有公仔賣, 好想去多次.

小b仔晉熙相簿 傻豬晉熙BB 26/10/05 3:02AM 係屯門醫院出世啦 出世 ~ 2.97KG 轉身:21/03/2006 31/10 ~ 3.18KG 1ST牙:13/05/2006 10/11 ~ 3.57KG 識坐 :17/06/2006 26/11 ~ 4.66KG 識行 : 13/01/2007 31/12 ~ 5.85KG 出水豆:19/02/2007 03/02 ~ 6.96KG 14/03 ~ 7.96KG 09/05 ~ 8.66KG 28/10 ~ 10.48KG 22/01 ~ 11.6KG 80CM 27/04 ~ 12.5KG 86.5CM

大宅

係3月頭第一個禮拜在九龍灣買咋, 我見人地中環果d仲靚呀!

[quote]
CATHY_0122 寫道:
[quote]
helenli 寫道:

複式洋房

o岩o岩去完中環鋪掃貨,唔知係咪今日天氣凍,無咁多人,但係無晒頭夾(淨返一款--對裝粉紅色毛毛夾)、baby book、男仔吊帶、口水肩同袋仔都唔多覺有。仲有d帽、腰帶,仲返左d男仔衫,即刻買左3件2歲的,合共$149,好抵呀!

臭豬bma 寫道:
我買唔到夏天衫呀 >.<
另外星期六去中環果間,買到2隻公仔,但係冇紅色格仔果隻...
同埋買唔到baby book......有冇媽咪今日會去中環果間買野,可唔可以幫我問下仲有冇baby book?同埋知唔知中環或沙田仲有冇口水肩??

http://www.fotogb.com/yanyan/hipo_fant
上次UPLOAD D相睇唔到,我UPLOAD左黎呢度

大宅

我打算平日去多次九龍灣,平日係咪無咁多人ga?
helenli 寫道:
係3月頭第一個禮拜在九龍灣買咋, 我見人地中環果d仲靚呀!

[quote]
CATHY_0122 寫道:
[quote]
helenli 寫道:
小b仔晉熙相簿 傻豬晉熙BB 26/10/05 3:02AM 係屯門醫院出世啦 出世 ~ 2.97KG 轉身:21/03/2006 31/10 ~ 3.18KG 1ST牙:13/05/2006 10/11 ~ 3.57KG 識坐 :17/06/2006 26/11 ~ 4.66KG 識行 : 13/01/2007 31/12 ~ 5.85KG 出水豆:19/02/2007 03/02 ~ 6.96KG 14/03 ~ 7.96KG 09/05 ~ 8.66KG 28/10 ~ 10.48KG 22/01 ~ 11.6KG 80CM 27/04 ~ 12.5KG 86.5CM

大宅

環保接龍勳章

我今日去過九龍灣買到一件大樓14x元好平.兩條dress.一d衫.都算ok..原來中環果d衫仲靚呀.我想問下大家中環地址.點去'架'.我會去多一次.

男爵府

click 入嚟睇吓 瑤瑤d靚靚 hipo 衫褲吖
:-P

子爵府

NYT
你 D 衫褲同我買比阿囡 D衫褲有四件係一樣架,你係2折時買架,我同你一樣個 D 衫係六、七折時買架。:-(

男爵府

goofyszesze

係...hehe...咁啱嘅...
除咗件紅色外套係7折嗰時買嘅~
之後全部衫褲都係...3折買的~
打底褲就有d係尋日買~有d係bk mami讓俾我

子爵府

NYT
你多出個條係咩色架同幾多個月?我想要條白底花花呀。

男爵府

白底花花嗰條我得1條24m咋!

另外有條6m不過唔係全新...瑤瑤細過著過2.3次!

goofyszesze 寫道:
NYT
你多出個條係咩色架同幾多個月?我想要條白底花花呀。

大宅

我以下果幾件衫仔想出讓, 有冇媽媽有興趣要呀, 我3拆時買架.
[img align=right]C:\Documents and Settings\T_Chinese\My Documents\My Pictures\DSC00051.JPG HEIGHT=300 WIDTH=200[/img]

子爵府

睇唔到既。
water111 寫道:
我以下果幾件衫仔想出讓, 有冇媽媽有興趣要呀, 我3拆時買架.
[img align=right]C:\Documents and Settings\T_Chinese\My Documents\My Pictures\DSC00051.JPG[/img]

首頁
12345...42

尾頁

跳至