夫婦情感

跳至

首頁
12345...7

尾頁

子爵府

BK Milk勳章

引用:Quote:原帖由+Babybaby120+於+12-08-22+發

原帖由 吉蒂媽 於 12-08-22 發表
正式搬了差唔多兩個月,我要去睇心理醫生了
搬走兩個月?同個女人住呀?

子爵府

BK Milk勳章

回覆:老公成2個多星期冇回家

又話only 兩星期冇回家?

禁止訪問

大宅

引用:又話only+兩星期冇回家? +

原帖由 Babybaby120 於 12-08-22 發表
又話only 兩星期冇回家?
之前一星期都會返下來,最近兩個多星期冇回家!

子爵府

BK Milk勳章

引用:Quote:原帖由+Babybaby120+於+12-08-22+發

原帖由 吉蒂媽 於 12-08-22 發表
之前一星期都會返下來,最近兩個多星期冇回家!
小朋友好可憐,樓主都好慘。我細個最高紀錄係一年見爸爸三日,佢有一千幾百個理由唔返屋企。我以為你c6只係兩星期冇返屋企,佢以為自己係咩呀?皇帝呀?去呢個屋企瞓下又返來瞓下?真係好賤格!拋妻棄女算咩男人!

子爵府

BK Milk勳章

佢有冇拎家用返來?佢搬走兩個月先出上來,你真係好忍得,我佩服你,真心的。你今日都仲為佢著想,你一定好愛佢。祝福你,希望你可以守得雲開,但要俾個deadline自己,唔係自己會永遠翻唔到身,好似我媽咁困死自己,你d女見你傷心,佢地都心痛架!撐你!

洋房

聽到妳講妳老公冇返屋企, 我個心都好唔舒服呀... 如果我係妳, 我會試下盡量將自己有咁靚就扮到咁靚, 再約佢出嚟 (地點可以係一個妳兩個都曾經有開心回憶嘅地方), 扮冷靜地問佢想點? 再扮明白佢宜家嘅心情... 因為喺個個人都反對佢哋嘅情況底下, 只會將妳老公同小三嘅距離逐漸拉近. 男人通常因為想"八卦"吓, 或想証明自己仲好有吸引力嘅情況下先會做出出軌嘅行為... 所以妳可以試吓呢個扮不在乎, 但其實非常在乎嘅方法. 再耐心等候... 因為不管怎樣, 同妳結咗婚, 同生咗小朋友, 感情點計都應該比較優勝! 如果佢話想暫時分開吓, 妳都可以答應佢, 不過條件係佢唔可以唔返屋企, 一走了之... 解釋佢知小朋友係無辜的. 不過傾談過程必須冷靜,千期唔好令佢有半點唔鍾意妳... 因為每個人喺靜落嚟嘅時候都會反思... 到佢同小三鬧交時就會知道妳嘅好... 我好明白等候係好痛苦嘅, 不過如果硬攻唔得, 就唯有試下軟攻啦... 希望可以幫到妳! 妳要加油呀!!

gracechanbb  Agree沒方法之中嘅方法!  發表於 12-9-3 16:50

大宅

你果啲小事,我果件一個月有10日左右返
過黎,其餘全部都唔係屋企,我打輸數準備離婚

男爵府

同佢倾下,無論啲都要顧住細路先得吖

大宅

我C6 一樣 , 返大陸, 包左件 19yrs , 佢 40yrs, 比我知道話已分開, 結果咪瞞住我有聯絡! 而家喪蒲天光. 鬼祟到死. 我令願他一走了之... 我可以死心.

大宅

引用:你果啲小事,我果件一個月有10日左右返 過

原帖由 BB女樂樂 於 12-08-22 發表
你果啲小事,我果件一個月有10日左右返
過黎,其餘全部都唔係屋企,我打輸數準備離婚

...
一個月都冇5日

大宅

回覆:吉蒂媽 的帖子

妳要堅強D!!

大宅

引用:聽到妳講妳老公冇返屋企,+我個心都好唔舒服

原帖由 cocomoon 於 12-08-22 發表
聽到妳講妳老公冇返屋企, 我個心都好唔舒服呀... 如果我係妳, 我會試下盡量將自己有咁靚就扮到咁靚, 再約佢 ...
佢暫時唔會出來的,其實外表我好過佢地,但小三始終新鮮感,同埋佢覺得家有壓力,倒不如給些少空間佢。

洋房

You can do it!!!

加油!!!!! 希望妳老公快啲醒啦!!!

大宅

如果你老公一身債然後番屋企,你諗住點mouth:

別墅

我情況差不多,不過我發現當日就走左,我回娘家4個月啦,佢就同狐狸玩足4個月,仲俾我知佢呢4個月借錢加咭數欠落20萬,我寧願佢真係唔好揾番我,我寧願佢一個月照俾錢我同囝囝,等我可以過番d正常生活!樓主,不論路有幾難行,大家都要加油!

伯爵府

啲小三係咪有關戀父狂,我果件小三得十九歲,C6 又係接近四十,好似比鬼迷,有後生女送上門

大宅

畀面勳章

睇完你嘅情況,我係外人都戥你好心痛,加油呀樓主
一命二運三風水.四積陰德五讀書.六名七相八敬神.九交貴人十養生.

大宅

回覆:吉蒂媽 的帖子

你估D妹妹仔同個亞伯講心咩,當佢哋找到第二個水魚而你C6負債累累的時候"妹妹"會消失啦,不過到這時比我就唔會要C6。講真這個時代女人一定要獨立有賺錢能力才會有安全感。

kingbb I am 7 years old. ;-) :-D :-D

男爵府

BK Milk勳章

公司留下拖埋两個女等爹哋
Charmmy is DADA, MAMA's Darling.
Charmmy is 18 months aged.
Charmmy Likes To Play With DADA & MAMA.
Charmmy Has 2 Bowls Of Rice Everyday.
Charmmy Likes To Eat Bananas And Bread.
Charmmy, DADA, MAMA Love You All The Time.
Charmmy Starts To Said "MA" November 27.
Charmmy Starts To Stand On The Bed In December.
Charmmy Travels To Singarpore In March 2010.
Charmmy Walks By Herself In April 2010.

首頁
12345...7

尾頁

跳至