跳至

首頁
12345...46

尾頁

洋房

Re: BK1205 媽咪會 - 半歲BB活動

Hi Bearso,
Thanks so much.

My sister baby will have 1year birthday party this Saturday at Stanford Seaview hotel at TST East. Their party has a lot of sponsor and they have prepared a photo album for all babies. After she go, I will try to gather more information.

Let's see if the sponsors can also sponsor our party

男爵府

hancheungbb,

thanks for you help!

其實我地班姊妹已經密密咁call 肯 sponsors,我地都有contacts既!但你都知道有時都好難!因為現在有很多媽咪會都有同樣既做法,問多o左,自然難o左!

我地會try our best 去call!如果你可以既話都歡迎幫手!

Michael B. was born on 15 Nov 2005!
www.facebook.com/bearso

大宅

bearso,hancheungbb,各位姊妹,
辛苦晒,加油呀

大宅

tsznok,
名逸居,我知!熊貓果都呀嗎.甘真係好近喎,我9唔9都會經過,
甘你去開邊玩呢,我老公好中意去彩年華飲茶架

侯爵府

好媽媽勳章

pocket,

我通常都會去吉豬島或愉城傢。

pocket 寫道:
tsznok,
名逸居,我知!熊貓果都呀嗎.甘真係好近喎,我9唔9都會經過,
甘你去開邊玩呢,我老公好中意去彩年華飲茶架
§ 為左食得好又健康啲,靚太橫行廚房中… §

男爵府

meimeicat, january, Pooh

今早收到1條$240既transaction, 唔知係你地邊位?

如果你地入o左,請PM我。未transfer 比我既請盡快啦~

Thanks!

bearso
Michael B. was born on 15 Nov 2005!
www.facebook.com/bearso

大宅

唔好意思.....一月太忙+太忘
唔記得叫老公攪...依家馬上去攪

bearso 寫道:

今早收到1條$240既transaction, 唔知係你地邊位?

如果你地入o左,請PM我。未transfer 比我既請盡快啦~

Thanks!

bearso

大宅

日日OT到12點呀...

大宅

tsznok,
愉城有餵奶室好方便不過吉豬島冇左啦

侯爵府

好媽媽勳章

pocket,

我冇再餵人奶lu,所以去邊都冇所謂,嘻嘻~~

大宅

January ,
你都去呀,真係好啦又多個我識既

大宅

BEARSO,

唔好意思, 我都同january一樣,日日ot到9-10:00, 返到屋企都要成個鍾,所以未過數,今日會過啦,

pooh

大宅

tsznok,
你就好啦!甘快甩身
我都唔知我囡囡中要食几耐.....

侯爵府

好媽媽勳章

pocket,

我想減肥先唔再餵咋...講真我都幾衰格,嘻嘻~~~

大宅

pocket,
係呀, 都未見過你, 到時可以傾下計, 你都吾去0512到chat既. 我好鍾意帶bb去

大宅

bearso,
吾係我喇. 今日現兜兜攪掂左喇.
bearso 寫道:

Thanks!

bearso

大宅

tsznok ,
.....減肥唔係最好餵人奶咩?! ?-( 我而家中瘦過未生果時喎

大宅

January,
我唔係唔去0512到chat既,係太少去,加唔到口姐
呢次半歲BB活動就真係第一次啦

侯爵府

好媽媽勳章

pocket,

我餵奶期間不之幾好胃口,食得仲勁過大肚果時,你話點減丫....呢樣野都係因人而異,嘻嘻~~~

你入多幾次o黎就搭到咀傢喇,我地好nice傢~~~~

大宅

你哋個個都好似好熟喎!我無人識,我好驚!
[img][/img]

首頁
12345...46

尾頁

跳至