2013年媽媽會

跳至

首頁
12345...21

尾頁

複式洋房

回覆:三月媽媽會有無咩活動可參加?

2013年3月媽咪會^o^

大宅

認識瑞士牛牛第二回

引用:有冇group+名search呀?

原帖由 bblovebblove 於 12-09-26 發表
有冇group 名search呀?
http://www.facebook.com/groups/427408583982853/

你copy 呢條link去IE 就搵到ga la

複式洋房

我係中區返工, 家住將軍澳, 都係第一胎

男爵府

我都想join

別墅

Fb一早開咗3月媽媽會,因為private , 所以search唔到,之前有有心人出過post in bk,幫大家join, 我地日日都有唔同話題,感情好好,互相勉勵,支持,share音樂cd

別墅

Joined fb嘅好少去bk ga la, 因為fb有相有history,大家有心做朋友,所以感情好D

大宅

認識瑞士牛牛第二回

引用:Fb一早開咗3月媽媽會,因為private+,+所以s

原帖由 Chiulam1210 於 12-09-27 發表
Fb一早開咗3月媽媽會,因為private , 所以search唔到,之前有有心人出過post in bk,幫大家join, 我地日日都 ...
咁可唔可以叫主持人add返我地未加入嗰d?

伯爵府

helllo can i join

大宅

我一早join 了之前果個。不如大家統一去果個傾,多D人分享?
如果有gathering, 我都想join ar!
第一胎,沙田友

Ki_Tang  Plz tell me how can i find it,,,thx so much,  發表於 12-9-28 03:50

複式洋房

回覆:Chiulam1210 的帖子

我地都想入去,不過冇人理

大宅

認識瑞士牛牛第二回

回覆:星閃 的帖子

星閃,你set 左private group 未呀,其實等佢地add返我地之前,我地都可以喺小組咁傾下計

子爵府

hashtag影視迷勳章 玩具勳章 畀面勳章 貢獻勳章 BK Milk勳章

主持大局嗰位媽媽呢排好忙呀, 所以可能未有時間add 妳地, 或者妳地唔介意, 可以俾妳地email 我, 我再post 喺fb group 叫佢地add 呀

侯爵府

回覆 Fox1111 的帖子

你可唔可以叫搞手add多幾個admin幫手,等其它mama可以add人入group

子爵府

hashtag影視迷勳章 玩具勳章 畀面勳章 貢獻勳章 BK Milk勳章

ming1020 發表於 12-9-27 10:06
回覆 Fox1111 的帖子

你可唔可以叫搞手add多幾個admin幫手,等其它mama可以add人入group ...

好似係有兩三個admin 架, 咁啱幾個都要照顧個大既, 可能比較忙啲(開始返學), 我post 咗上去架喇

子爵府

至於活動方面, 可能無咁早開始, 因為有啲媽媽仲係唔舒服, 可能都要過咗五個月之後先有活動

我之前都有join 10 月媽媽會, 佢地都好似成七八個月之後先可以搞第一次聚會

ming1020  你係咪1010媽媽?佢地好早有聚會架  發表於 12-9-27 10:20

複式洋房

我都想join 呀!
search 到個group la, 但話content not found

侯爵府

我打算10/13下午搞茶聚,今日會揾下地方,睇下有幾多人參加.....至於第2胎mama聚會,最好揾d地方有遊戲設施,小朋友可以玩大人又方便傾計

大宅

畀面勳章

Fox1111 發表於 12-9-27 10:00
主持大局嗰位媽媽呢排好忙呀, 所以可能未有時間add 妳地, 或者妳地唔介意, 可以俾妳地email 我, 我再post ...

但係我SET左EMAIL係搵唔到我架WOR, 咁點比EMAIL你'地ADD呢??

子爵府

Fox1111 發表於 12-9-27 10:12
至於活動方面, 可能無咁早開始, 因為有啲媽媽仲係唔舒服, 可能都要過咗五個月之後先有活動

我之前都有join ...

ming 覆妳呀, 我係呀, 好早有聚會?我真係唔記得, 最記得嗰次係個個差唔多七八個月喺樓上cafe 嗰次, 因為咁啱嗰日係我生日, 所以無出席到

大宅

我都想join, 我係第一胎,屯門區,唔該

首頁
12345...21

尾頁

跳至