自由講場

跳至

首頁
12345...7

尾頁

大宅

Re: 急尋:盲公陳地址同聯絡方法

Harry媽 ,

唔該哂!
好期待呀!我本身係八卦婆,係呢味野我就啱!!

複式洋房

早晨~
推一推先

大宅

[quote]
阿婆 寫道:
Harry媽 ,

唔該哂!
好期待呀!我本身係八卦婆,係呢味野我就啱!!

阿婆:
Me too!!!!

Harry媽:
我都好想知個地址呀!!!靠晒你同你個friend啦!

複式洋房

又來推一推先

男爵府

環保接龍勳章

[quote]
阿婆 寫道:
Harry媽 ,

唔該哂!
好期待呀!我本身係八卦婆,係呢味野我就
應當一無罣慮,只要凡事藉著禱告、祈求,和感謝,將你們所要的告訴神。
神所賜、出人意外的平安必在基督耶穌裡保守你們的心懷意念。

男爵府

推一推先

大宅

Harry媽,

咁你咁八卦!有無其他好介紹先??

大宅

黃大仙解籤有冇邊個好ar!!

水晶宮

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

Harry媽 寫道:
[quote]
YuYuMother 寫道:
Hello~~各位,

唔好意思呀, 我問左幾個朋友都無keep盲公陳既電話........

不過記得佢地址係澳門青草街, 好似係筷子基0個頭咋........
我幫你托緊個澳門朋友問. 佢本身未聽過盲公陳呢個人. 但係佢話青草街同筷子基係兩個相隔好遠的地方。佢話幫我問下喎。[/quote]

唔好意思..........問左朋友, 佢話好肯定係青草街, 只不過係佢呀媽話近筷子基.

Harry媽,

或者你問下朋友知唔知?

男爵府

唔好意思我路過, 就算找到地址,
加埋澳門來回船票都好貴,
不如試下本地有好口啤的,
我每年都去以下尖沙咀郭師夫, $300流年任你問到明,
郭師夫又好耐性慢慢聽.
http://www.fungshuihk88.com/

男爵府

環保接龍勳章

阿婆 寫道:
Harry媽,

我睇過好多個啦,三世書,鐵板神算,掌相,摸骨等,知名的睇過李居明(算命),陳康泰(鐵板神算 )另外,娟姐 (三世書)雲姨 (自身,或問米,)好耐以前都睇過盲公陳,但係相信唔係而家你地話果個啦,因為佢應該好老啦。當時我去睇佢時要排期,重要等好耐。
我覺得可以去睇下雲姨,佢係去年我在bk topic度睇到好多人話佢好準. 我就去睇自身,真係講到一d只有我自己先知
應當一無罣慮,只要凡事藉著禱告、祈求,和感謝,將你們所要的告訴神。

男爵府

好媽媽勳章

[quote]
阿婆 寫道:
Harry媽,
我覺得可以去睇下雲姨,佢係去年我在bk topic度睇到好多人話佢好準. 我就去睇自身,真係講到一d只有我自己先知

大宅

Harry媽,

唔洗講咁多!即彈個地步嚟!
一於快快剷上去!!!!

Harry媽 寫道:
[quote]
阿婆 寫道:
Harry媽,

我睇過好多個啦,三世書,鐵板神算,掌相,摸骨等,知名的睇過李居明(算命),陳康泰(鐵板神算 )另外,娟姐 (三世書)雲姨 (自身,或問米,)好耐以前都睇過盲公陳,但係相信唔係而家你地話果個啦,因為佢應該好老啦。當時我去睇佢時要排期,重要等好耐。

大宅

Harry媽,
[size=xx-large]快d!快d!快d![size=large]快快快快快快快快快!

男爵府

環保接龍勳章

雲姨地址大埔懷義街15-17號3樓17室
電話95263080
有時雲姨會返

公爵府

好媽媽勳章

我知有一位在紅磡係盲眼,叫何伯,佢係用"紫微斗數"來批的,

我朋友話佢超準,我就唔敢去啦!
嚴 守 止 賺 、 止 蝕 位 , 相 信 每 個 投 資 者 都 曉 , 但 利 字 當 頭 , 確 實 知 易 行 難 。 所 以 , 希 望 大 家 , 贏 了 錢 , 開 心 之 餘 , 要 保 持 清 醒 ; 輸 了 錢 , 傷 心 之 餘 , 亦 要 保 持 冷 靜 。 懂 得 平 衡 投 資 心 態 , 也 許 是 致 勝 之 道 的 必 備 條 件 。

大宅

sarahyukhob,

[size=large]又要!比嚟!通通都要!!

sarahyukhob 寫道:

大宅

Harry媽,

你睇我係咪痴咗????

你八定我八呢??

咁你自己覺得雲姨準唔準吖???
harry媽!仲有呀!身為媽媽做乜咁夜仲唔瞓呀?
我就話睇波啫!!!

大宅

阿婆

你真係好欖呀!!!

雲姨個度好似農曆七月先最多人睇, 平時好似不會太多人book!

侯爵府

sarahyukhob 寫道:

係唔係土瓜湾何广善,我有地埗喎

首頁
12345...7

尾頁

跳至