跳至

首頁
12345...13

尾頁

等待驗證會員

Re: 06年聖誕爬地

海倫,
個到係唔平, 但係d 食物好得... 但係對我地來講都係唔係好方便, 因為太近泳池... 有危險.....

伯爵府

好媽媽勳章

我地咁多人, 要代燒服務, 可能真係難d.

子爵府

一係唔燒烤, 選個大d地方食自助餐, 主要俾小朋友可以多d地方走動~ 有無好地方提議??

伯爵府

好媽媽勳章

好想燒雞翼. 有冇人超級想燒(好似我咁), 攪個細細團, 去郊野公園或沙灘都可以喎.

我地可以再攪其他種類活動.

大宅

Yes, my friend's son fell into the water (not the pool, but some small fountain/water decoration) while he was going to the toilet and got himself all wet.

ardnas65 寫道:
海倫,
個到係唔平, 但係d 食物好得... 但係對我地來講都係唔係好方便, 因為太近泳池... 有危險.....

複式洋房

Or day camp outing - http://www.lcsd.gov.hk/b5/ls_camp.php

Rebecca:-D Ian's Album

大宅

YMCA at Tsim Sha Tsui has 代燒 at the balcony/podium. I can't remember how much, but I think we need to book as catering. Their balcony is quite good for kids to run around, also have slides/play area.

等待驗證會員

如果係都唔錯woh.. 地點又正中.....
wig 寫道:
YMCA at Tsim Sha Tsui has 代燒 at the balcony/podium. I can't remember how much, but I think we need to book as catering. Their balcony is quite good for kids to run around, also have slides/play area.

伯爵府

好媽媽勳章

真係, 好呀!!!!

ardnas65 寫道:
如果係都唔錯woh.. 地點又正中..... [quote]
wig 寫道:
[/quote]

大宅

YMCA ok wor.

look look

The bbq dinner/lunch is $240/head. Kids under 3yr is free of charge. 包場要 50位起

等待驗證會員

都o woh.... 不過如果我地反吹波波, 我驚個石磚地會"冼"....

男爵府

都幾好wow

子爵府

不如先定左日子先啦~

大宅

如果BB蕉, 好似12月好d wor
ng洗敢熱ma.

子爵府

target燒邊段時間呀? 係朝早定lunch time定tea time定dinner呀??

等待驗證會員

夜晚唔係太好.. 驚光線唔夠....

男爵府

lunch 好d, 驚 dinner 小朋友'樓' 眼訓呀 ...

男爵府

kohelen 寫道:
有呀, 我去過君悅酒店的The Grill 露天池畔餐廳, 係專人幫妳燒ga, 不過果次係舊公司請, 唔知幾錢一位, 但肯定唔平~

[quote]
elainehopl 寫道:
搵左好耐, 都搵唔到有d可以專人代燒服務.
[/quote]
460 一位, 但唔 suggest 3 歲以下小朋友, 因為近泳池同埋光線唔夠, 我上次想 book, 好彩我叫佢留 bb high chair, 個 staff 就比左以上 ke comment 我.!

等待驗證會員

再唔係 brunch.... :mrgreen:

子爵府

咁不如lunch丫~ 邊日好呀??

首頁
12345...13

尾頁

跳至