夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆 happygirlyuki 的帖子

工作+家庭+照顧小朋友,做女人點可以唔堅強?但小朋友天真無邪的一笑,動力來了,世界依然美好.

珍珠宮

開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第三回 我的育兒心得勳章 hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆 Freedomfish 的帖子

我JM拍拖5年,結婚7年時,兩個小朋友,老公有小3,最後老婆發現要求離婚,男人一d悔意都冇,JM走左冇耐,就帶個小3返去,請埋姐姐湊小朋友,我朋友本身係ftm,後生既!好彩發現得早,以家已經好幸褔咁再婚,小朋友一直跟前夫,因離開時我JM冇存款,冇收入

水晶宮

開心吸收勳章 BK Milk勳章

回覆:通常喜歡小朋友愛家庭既男人,有小三既機會係少啲?

如果小三道行高出蕉狼,通常d住家男都會無力反抗,住家男同唐僧肉一樣甘搶手,老婆都要學反幾招傍身,必要時出招打狐狸精

公爵府

乜男人都有機會..只係遇唔遇到姐~

大宅

唔一定, 啲小三鐘意喱種人!!

男爵府

引用:hard+to+say....right?

原帖由 happyhaha03 於 12-12-12 發表
hard to say....right?
Totally agree nothing say nothing

大宅

我老公好鍾意小朋友, 未一樣出軌, 真的好難說, 而家d強國人咁進取. 我都差些因為強國人無左個老公.

首頁

尾頁

跳至