跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 2004年6月BB (part 19)

係ah, 佢系我office繞場一周, and then 我地去左McD for lunch, and then shopping at Causeway Bay :mrgreen:

等待驗證會員

早晨呀!!!!

蓮蓮,
亞妹係咪好勁呢??? 成隻拳頭食晒...
除左我家姐姐, 仲有我亞娘平日會上來湊亞妹呢....
亞妹唔知係咪識得蝦人.. 有時我係屋企, 姐姐餵奶佢唔會食, 我餵就heeheehurhur食晒成支....

亞bo,
偉麟返學喊..... c火.. 我真係有d 擔心亞仔返學.. 佢下個月開學啦....
您知道偉洪ge 結果, 上來講來聽下啦...

伯爵府

熱血金章 BK Milk勳章

Irene,
亞仔繞場一周咁勁呀 咁有冇好似香港小姐咁揮埋手添呀

渣渣,
亞囡真係勁到痺啦, 隻拳頭咁大隻, 都可以塞入口...不過話時話, 佢響樹係咁咬, 係咪發牙痕

男爵府

sandra,
我都好想睇阿妹食拳頭呀, 你可以send 埋比我麻 我 pm 我 email 比你呀

男爵府

我返來啦!

男爵府

cynthia,
你返來啦... 好吾好反呀~~ 有無買到爆o急呀

等待驗證會員

蓮蓮,
您可唔可以幫我forward亞妹段片俾wilfred ma呀?? 唔該...

仙蒂亞,
反得開唔開心呀??

伯爵府

仙仙,
乜今日咁早呀, 唔抖耐 d

伯爵府

渣渣,
當然 no problem 啦~

zeco, 咁你 pm 你個依貓地址過我啦

男爵府

pauline,
please check pm!

男爵府

Zeco, 渣渣, 蓮蓮,

好反呀, 亞仔出奇地乖, 應訓ge時候就去左訓, 只係食野口味唔係咁鍾意....

我自己就冇乜買野, ian就買左好多, 大減價真係好瘋狂呀.

遲d攪好d相post上黎俾大家過目.
:mrgreen:

男爵府

cynthia,
嘩, ian 甘乖, 第一次沖出香港已經有甘好ge表現, 甘以後可以成日出去反 lu...
我老公而家都'了'緊我趁我量地同鏗鏗未開學時放幾日假帶埋鏗鏗去布吉反... 我重考慮緊, 我驚搞吾惦佢

等待驗證會員

仙蒂亞,
亞仔咁真係好乖woh... 口味ge 野, 我地大人都未必接受..唔怪得佢ge.. 咁佢去到個邊食乜多呀??? 您地有無帶bb車去呀?? 快d講多d 啦....

男爵府

sandra,
係woh, 上次你去台灣, 有無帶bb車去呀

大宅

Cynthia,

Welcome back Ian 好"口力" ah!
What doesn't he like to eat?

等待驗證會員

wilfred ma,
我無帶呀... 因為平時亞仔去街都唔係好願坐車車.... 同埋我地都唔係行得好多... 費事拎多樣野... 但係去日本... 要行得多好多... 帶bb車好似好d....
wilfredchan 寫道:
sandra,
係woh, 上次你去台灣, 有無帶bb車去呀

男爵府

我地食shabushabu, 鐵板燒, 拉麵, ian全部都唔 o孔, 只係食蒸蛋同白飯, 但係又唔係度度都有蒸蛋, 於是只有食麵包, 或者補奶, 睇黎佢又瘦左唔少.:-(

我買左件一件頭ge泳衣俾ian, 好攪笑,遲d同佢下水.

thomas land都真係好細, 不過都好反, 影左好多相.

我地今次冇帶bb車, 全程抱同ian自己行, 都支持得住, 因為好多時ian都肯自己行, 只是慢左d.

伯爵府

zeco,
send 突 :mrgreen:

仙仙,
咁坐飛雞時 ian 有冇扭計呀?

伯爵府

Oh NO......

等待驗證會員

叻叻叻叻!!!!!
IanCynthia 寫道:
我地今次冇帶bb車, 全程抱同ian自己行, 都支持得住, 因為好多時ian都肯自己行, 只是慢左d.

首頁

尾頁

跳至