自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆:香港x頻

可以話我估pccw個plan資料嗎

禁止訪問

環保接龍勳章 大廚勳章

男爵府

double-w 發表於 13-1-15 13:33
回覆 ChammyMAMA 的帖子

只要是 1) 公屋 2) 居屋 3) 現行是HKBX 的轉移到 PCCX 都有好價,
請pm靚價比我,青衣區公屋,thx

大宅

開心吸收勳章 畀面勳章

回覆:double-w 的帖子

我都想知居屋價,包電話同唔包價

[url=http://www.TickerFactory.com/]

公爵府

BK Milk勳章 畀面勳章

double-w 發表於 13-1-15 13:33
回覆 ChammyMAMA 的帖子

只要是 1) 公屋 2) 居屋 3) 現行是HKBX 的轉移到 PCCX 都有好價,

唔該pm我

別墅

回覆 double-w 的帖子

please pm me the price, thanks!

大宅

Pm me pls

男爵府

畀面勳章

Pls PM me also, thanks

公爵府

開心吸收勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 畀面勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

can you PM the information to me too ? Thanks!

複式洋房

引用:你地就好啦,$145上網,佢琴日打俾我續約$2

原帖由 小嫚 於 13-01-15 發表
你地就好啦,$145上網,佢琴日打俾我續約$208上網加電話,我覺得貴,$145+30我續吖,佢死唔肯減,我話等約 ...
我都係$208上網+電話,6月先到期,我咪續約

大宅

回覆 mayleung814 的帖子

香港X頻, 100M 寬頻上網、家居電話、bbTV基本計劃 (連Discovery 6條頻道及Disney 2條頻道), 用開$179,而家成日打黎問,而家自己在網上做續約24個月,都要成$200, 仲要簽24個月, 你話續唔續呀....... 佢網上話優惠將不時更新,如現在的不合適,建議我係稍後時間再登入了解續約計劃喎。

子爵府

減齡達人勳章

請pm埋
我,公屋,thx

大宅

回覆 people1 的帖子

where do you live?

大宅

回覆:purplesnow 的帖子

Please pm me also, thx!

子爵府

醒目開學勳章

我之前都諗住轉台,點鬼之check左成座大廈都只是可以用HKBn,因pccw入唔到200m,和記冇哂位,最後硬食自己網上續約$205/寬頻、電視、電話,簽24個月

子爵府

引用:我之前都諗住轉台,點鬼之check左成座大廈

原帖由 heiheigirl 於 13-01-16 發表
我之前都諗住轉台,點鬼之check左成座大廈都只是可以用HKBn,因pccw入唔到200m,和記冇哂位,最後硬食自己 ...
我同價

親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

大宅

2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 親子王國15週年勳章

回覆:double-w 的帖子

請PM有關優惠,我6/2到期!謝謝!

複式洋房

引用:回覆+mayleung814+的帖子 香港X頻,+100M+

原帖由 bigheadbbb 於 13-01-16 發表
回覆 mayleung814 的帖子

香港X頻, 100M 寬頻上網、家居電話、bbTV基本計劃 (連Discovery 6條頻道及Disney ...
唔多意思我打錯字,我冇續约,原本用開$168上網+電話(好似跟左超級增值),我都睇下佢点先,依家見有人話$17x,我等佢再打黎先傾

子爵府

我而家都想用番但我已過檔,3好鍾意斷線,過完檔之後見到$145就o晒咀,因為之前用二佰幾蚊架

大宅

回覆 Icelee411 的帖子

Please pm me also, thx!

首頁

尾頁

跳至