自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

回覆:Whatsapp收$8年費各位仲會唔會用

其實。。。。我都係用android機,之前一直知係free一年,不過佢每次彈個提醒出o黎,我都唔會即刻理佢,諗住用到最後一刻先決定俾錢,但多數未到期前佢又已經延長左我個到期日咁,我諗佢係有少少搏d人一收到msg就俾左錢先咁,未俾就等下睇下佢會唔會自動延期。我已經俾佢自動延期過3次喇,第1次半年,之後兩次都係各1個月

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 分享愛 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

用左好耐,佢真係未收過我錢喎。
不過我依家玩chaton多

子爵府

wyeth冷知識勳章 畀面勳章

引用:Quote:原帖由+gladyslwl+於+13-01-20+發表i

原帖由 pigpig 於 13-01-20 發表
我用左2年未俾過既?
係第一次dl個時要俾,ios系統俾1次架炸,埃瘋迷係聖誕節有d本身要收費既app可以免費dl既,如果你撞啱個時dl迷唔洗收費囉,又或者有fd send 條免費link俾你都唔洗錢

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

$8 一年, 我會比.

珍珠宮

比8蚊唔係貴,但傳說中要登記信用卡付款,呢樣唔想lor

希望一家人每日開開心心返工(返學)去, 平平安安放工(放學)來!
全世界可以睇小佢,但佢亞媽我一定唔可以!
以平常心對待無常事~~~試問有多少人能做到呢!?

複式洋房

回覆:~蜜柑~ 的帖子

想問冇信用咭点俾錢?

禁止訪問

大宅

8蚊唔係貴,但我覺得iphone俾係一次過,有時仲免費,android就年年收,唔公平

子爵府

當初都係俾公買app
有啲野唔係老奉要免費既

男爵府

一年8蚊 冇其他收費既都抵呀
同唔同台朋友sd sms 都要錢呀

瑪瑙宮

虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

會啊..$8 勁平~

只不過之前唔駛錢你覺得唔抵...

不過我個WHATSAPP軟體到期:終生....

男爵府

引用:Quote:原帖由+~蜜柑~+於+13-01-20+發表我唔

原帖由 myww 於 13-01-20 發表
當初比咗$, 係咪唔使再比
我最初真係畀咗$㗎,so far到而家都無收過msg話要再畀$
我覺得8蚊抵到爛啦,因為成日都要用

男爵府

引用:一年8蚊+冇其他收費既都抵呀+ 同唔同台朋友

原帖由 tiffanytang 於 13-01-20 發表
一年8蚊 冇其他收費既都抵呀
同唔同台朋友sd sms 都要錢呀
同意!

琥珀宮

秋日勳章 炎夏勳章 遊學勳章 春季勳章 趣教勳章 冬日勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 叻叻勳章 有「營」勳章

引用:Quote:原帖由+pigpig+於+13-01-20+發表我用

原帖由 gladyslwl 於 13-01-20 發表
係第一次dl個時要俾,ios系統俾1次架炸,埃瘋迷係聖誕節有d本身要收費既app可以免費dl既,如果你撞啱個時dl ...
係呀!我免費時dl

My Two Princess

珍珠宮

環保接龍勳章

may not use if need charge, although $8 is big but many other choice, why use it, like credit card, if need annual fee i wont use it. And whatapps also know if charge high noone will use it so they only charge $8

琥珀宮

秋日勳章 炎夏勳章 遊學勳章 春季勳章 趣教勳章 冬日勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 叻叻勳章 有「營」勳章

引用:Quote:原帖由+pigpig+於+13-01-20+發表我用

原帖由 小可愛11 於 13-01-20 發表
同意,我只係 download 個 apps 時比過一次錢之外,用咗成2年半一毫子都冇比過。

...
我免費dl

My Two Princess

瑪瑙宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

會照用, 唔係會同D朋友失去聯駱架

男爵府

8蚊比距LA

絕不能用微信溝通..

禁止訪問

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

唔想比

首頁

尾頁

跳至