自由講場

跳至

首頁
12345...8

尾頁

珍珠宮

熱血勳章 玩具勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 大廚勳章 遊學勳章

回覆:WHY 而家要俾埋狗狗利是

I gave to my frds cat toobut he is pne of my very good Frd

水晶宮

好媽媽勳章 大廚勳章

入D狗餅比佢

---生命無價,請支持領養---

禁止訪問

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 最關心BB問題熱投勳章 我的育兒心得勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

當貓狗係仔女,所以要人地照派利是

水晶宮

熱血金章 至尊種植勳章 畀面勳章 2011精緻種植勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

學財神,封朱古力金幣

珍珠宮

我養貓,
從來唔會叫人比利是D貓。。。

D人似係老屈多D

水晶宮

叫佢比返你屋企缸金魚!共二十條

xoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxo

珍珠宮

春季勳章 玩具勳章 畀面勳章

引用:叫佢比返你屋企缸金魚!共二十條 +

原帖由 bmuimami 於 13-02-18 發表
叫佢比返你屋企缸金魚!共二十條
頂,笑左

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

引用:我唔會俾囉,買包小食俾佢算數 +

原帖由 李豆豆 於 13-02-18 發表
我唔會俾囉,買包小食俾佢算數
包小食重皮過利是wor

禁止訪問

男爵府

引用:Quote:原帖由+李豆豆+於+13-02-18+發表我唔

原帖由 Charlotte_mom 於 13-02-18 發表
包小食重皮過利是wor
有啲十幾蚊一包,比幾粒,可以比好多年

子爵府

入幾粒狗餅囉,我有俾人狗,一封10

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

屋企人養嘅我會比,其他唔比
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

琥珀宮

畀面勳章

mouth:mouth:

洋房

我個好朋友都叫我俾佢隻狗,但我都無俾!雖然個friend都話佢收晒d利是錢係用嚟買返嘢俾隻狗食/用!但我始終覺得狗唔係人,唔使收利是囉!

男爵府

引用:幫狗狗收利是,+咁做佢"父母主人"+係咪照理

原帖由 Pulmma 於 13-02-18 發表
幫狗狗收利是, 咁做佢"父母主人" 係咪照理要派呢?
有見地!

翡翠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

引用:利是從來係要比得甘心樂意嘰,比得咁唔順就

原帖由 pillarfung 於 13-02-18 發表
利是從來係要比得甘心樂意嘰,比得咁唔順就唔好比,唔好話人人比自己焗比囉。我家係會比利是狗狗,連壓歲錢 ...
係呀!
要我當啲貓狗係人咁嘅待遇,我真係做唔到!
一定要焗我俾,反面都似!

禁止訪問

玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 大廚勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

子爵府

Sorry,就算我奶奶話已經教識佢隻狗叫我做阿嫂,我都無派比隻狗,第一,我聽唔明隻狗叫我阿嫂(因為我唔識狗吠),第二,我係人唔係狗隻,我自己就唔多願意與狗做同類,利是我唔係孤寒,而係唔like唔想比,所以如果樓主唔願意,咪唔派囉,遲啲請隻狗食零食都得㗎啫

子爵府

回覆 丫雅 的帖子

事出必有因.我狗狗都用車仔推去街,因為狗狗腰錐有事囉!

首頁
12345...8

尾頁

跳至