親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

男爵府

回覆 meili 的帖子

大錯, 七月才對

複式洋房

回覆:meili 的帖子

Davit在email中有提及,同埋點解要俾passport no.佢?

禁止訪問

男爵府

回覆 FaiFai1977 的帖子

passport name and hotel name only. not passport no.

公爵府

好媽媽勳章

我都book左divit 8月下旬, 4大2小, 之前仲怕8月太熱, 想取消呢個行程, 而家見到樓主推介, 決定繼續, 我都想帶爸,媽去睇下, 而我家2個小朋友年初已去過open zoo, 感覺麻麻, 我地只係行左1小時就離開了, 希望今次連埋睇show, 會吸引d, btw, 我收到mail, 但divit無話要俾貼士, 但呢d係禮儀, 就算佢無講, 我都預左會俾^^

男爵府

回覆 chloemummum 的帖子

想問你4大兩小幾多錢?

男爵府

我兩個小朋友兩年前去過, 好好玩, 這次再去就帶埋阿爺阿嬤一起去, 你幾時出發, 我就11/7出發

公爵府

好媽媽勳章

meili 發表於 13-5-23 10:51
甘岩既, 公公婆婆未去睇過, 所以一齊去, 之前都考慮過join 7人taxi, 自己買票, 但相差只係2000b, 但無熟路人帶路及講解, 怕玩得吾盡興, 我地book左23/8, 7800b 回覆 chloemummum 的帖子

我兩個小朋友兩年前去過, 好好玩, 這次再去就帶埋阿爺阿嬤一起去, 你幾時出發, ...

公爵府

好媽媽勳章

你地4大2小幾$$ ?

複式洋房

回覆:曼谷回來 - Safari World

揾一個私人guide梗係貴d啦!但湊住小朋友唔想煩咪唯有俾多d!

男爵府

同你一樣價錢, 已FIRM左時間, 有人帶方便點, 同埋可以夾定時間看餵獅子, 好精彩, 所以仔仔想再去

公爵府

好媽媽勳章

回覆 FaiFai1977 的帖子

同意, 因為join左就只會係你自己一家, 吾會有join其他, 收費貴係正常, 起碼佢明碼實價, 吾會去到先再收呢樣收嗰樣, 而且服務過的都有好的評價.

公爵府

好媽媽勳章

預祝我地都有一個愉快的旅程 ^^

男爵府

想問你會不會去埋巴堤雅? 價錢貴小小, 算了, 因為扶老攜幼, 不想麻煩

公爵府

好媽媽勳章

嗯, 有專人帶會方便安心得多^^
pty..我都會去, 先去bkk, 再去pty, bkk你book左酒店未? 我未cfm, 因為6人, 出入好難坐的士, 一定要近bts. 你有無推介??

男爵府

我都是找SUNTRAVEL BOOK, 酒店名叫Grande Centre Point Hotel & Residence Ratchadamri Bangkok

02 Grand Deluxe Twin incl breakfast

$915 x 02 nights x 2 rooms
*Children breakfast at client account

我先去PTTY, 然後去BKK, 酒店裡面有洗衣機,打算可以洗洗衣服
我CHECK 過價錢, 價錢OK, 所以BOOK埋

公爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

引用:Quote:ChammyMAMA+發表於+13-5-22+15:53+其

原帖由 my-baby 於 13-05-22 發表
好似我咁
8月1日book左車由新機場到曼谷酒店
2/8 由曼谷酒店去safair world 再回酒店
Jm講機場去曼谷唔係好近咩?點解要bk 車唔坐的士? safari world 自己去難唔難去?

公爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

回覆:積仔 的帖子

自己英文唔好,如果bk當地guide又或davis 咪會溝通唔到?另外餵動物係坐係冷氣車入面定係係有籠既車(好想坐呢d車),好想知道自己去同bk 車又或搵多地guide價錢分別?謝謝

別墅

請問可否pm david 的資料及收費給我?

侯爵府

2024年龍年勳章

引用:Quote:原帖由+my-baby+於+13-05-22+發表好

原帖由 cindyleung0728 於 13-05-31 發表
Jm講機場去曼谷唔係好近咩?點解要bk 車唔坐的士? safari world 自己去難唔難去?

...
因為我湊住2個小朋友懶行去搭車姐 其實好睇個人喜好 你可選擇自己搭機鐵或巴士
Safari world 我未去過所以book架車去穩陣D 唔洗湊住小朋友揾車搭 又有人帶路

首頁

尾頁

跳至