自由報料

跳至

首頁

尾頁

子爵府

2018復活節勳章

引用:Quote:原帖由+robbieyan+於+13-06-02+發表

原帖由 milky_red 於 13-06-02 發表
咩款?
最basic無公仔圖案的

水晶宮

畀面勳章 BK Milk勳章

引用:Quote:原帖由+milky_red+於+13-06-02+發表

原帖由 robbieyan 於 13-06-02 發表
最basic無公仔圖案的
Ok喎,係咪薄款?

男爵府

醒目開學勳章

引用:zeven+在邊度有得買?

原帖由 CONNIEQ 於 13-06-02 發表
zeven 在邊度有得買?
在尖咀海運大廈

子爵府

2018復活節勳章

引用:Quote:原帖由+robbieyan+於+13-06-02+發表

原帖由 milky_red 於 13-06-02 發表
Ok喎,係咪薄款?
係薄款黎架, 一放暑假就用手洗, 涼乾就得

侯爵府

回覆:milky_red 的帖子

我覺得lego 同 sario 重量差唔多,其實放左d 書之後,個書包重量差別已經唔大,因為d 書加功課係好重,如果係小一學生,就買個佢鍾意既書包,等佢返學開心d

子爵府

BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

哈, 其實仲咩要買個耐用既......
我同亞仔都想年年暑假買新書包, 佢今年升小三喇, 大家都開始傾幾時去買新書包, 佢超期待
佢小一用SANIO, 小二用SPI, 2個都可以用到1年, 冇穿冇爛, 不過係舊D同DIRTY D囉

大宅

回覆:請教小學書包

Lego 輕身好多!SPI only 書包已好重

水晶宮

畀面勳章 BK Milk勳章

引用:Lego+輕身好多!SPI+only+書包已好重 +

原帖由 Boborachel 於 13-06-03 發表
Lego 輕身好多!SPI only 書包已好重
我禽日攞過上手,真係好重

珍珠宮

畀面勳章

回覆 CONNIEQ 的帖子

銅鑼灣利園二期同海運大廈都有,我半個月前買左$1050

大宅

畀面勳章

回覆:bb女女 的帖子

唔該曬

子爵府

我都跟大隊買Zeven

男爵府

阿仔個SPI用咗兩年, 9月份會換個新, 可能換lego, 因為真係輕過SPI

大宅

ckfamily 發表於 13-6-3 10:39
我覺得lego 同 sario 重量差唔多,其實放左d 書之後,個書包重量差別已經唔大,因為d 書加功課係好重,如果 ...

象牙宮

http://www.spi.com.hk/ch/products/checkers/index.html咁有冇人用過呢隻,好用嗎?

男爵府

SPI個款好醜

大宅

畀面勳章

回覆 milky_red 的帖子

其實有隻晝包成個盒咁,小丸子卡通個D呢,係咪好貴?边度有呢?

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

DonnaLau 發表於 13-6-1 17:27
之前見過有人話Seven書包好用,其他嘢我唔知架未買過唔洗問我!

我個小朋友用緊 Seven 書包,超輕耐用,由小一用到小三都仲係好新
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

kimmama 發表於 13-6-4 09:48
我都跟大隊買Zeven

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

寶石宮

rainbow.KC 發表於 13-6-1 21:36
Seven好貴但好抵,我仔果書包用左至少三年都好新淨

我個小朋友又係由小一用到小三,都仲係好新

寶石宮

silvia_yu 發表於 13-6-1 23:23
我都成為seven粉絲

首頁

尾頁

跳至