自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

大廚勳章 畀面勳章

引用:我女未識講野

原帖由 LSHMWS 於 13-06-26 發表
我女未識講野
我囡都係

男爵府

回覆:你們仔女對你講過最hurt嘅一句說話係......

2歲細佬出世返屋企之後成日發我脾氣叫我走,我不要你喇!

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

你唔好咁懵啦

子爵府

引用:如題

@@@

複式洋房

引用:我囡未識講嘢x+2!+不過我細個嗰陣話過我阿

原帖由 ggcandy 於 13-06-26 發表
我囡未識講嘢x 2!
不過我細個嗰陣話過我阿媽:你都唔錫我嘅!我叫爹吔娶過另一個錫我嘅!!:heheh ...

侯爵府

引用:大仔成日都話唔鍾意我有日仲講+:+我攞真刀

原帖由 biancaho7 於 13-06-26 發表
大仔成日都話唔鍾意我
有日仲講 : 我攞真刀殺死妳

複式洋房

引用:呀仔好認真問:媽咪,你死左之後部電話係咪

原帖由 fongfonglover 於 13-06-26 發表
呀仔好認真問:媽咪,你死左之後部電話係咪會俾我??我即時反問佢:我依家即時死俾部電話你好無?佢口講唔 ...

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

大仔.18歲.話對爸爸,屋企冇感情.

好hurt好hurt.

annie-tsang  真喺好hurt  發表於 13-6-27 00:57

男爵府

回覆:JLbaby122 的帖子

一大聲少少話佢..佢就話"媽媽係恐龍嚟"

伯爵府

2023年兔年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 親子王國15週年勳章

kit2004 發表於 13-6-26 22:01

好hurt好hurt. ...

好hurt

男爵府

虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

佢做咗出嚟……當時2嵗我埋佢錫佢,佢居然扭轉面唔比我錫,仲話唔要媽媽。我果刻超傷心

男爵府

叻叻勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

亞女3歲半時有日好認真咁同我講"媽媽,點解你生完我同細佬之後仲有咁大舊豬腩肉,AAA同BBB(同學名)個媽媽好瘦架,佢地無豬腩肉,不過你切咗你D豬腩肉煲湯la!"
又有一次亞女指住掛喺牆上嘅結婚相話"嘩!媽媽,你呢張相成個公主咁好靚呀!咁我即刻問佢...乜媽媽宜家唔靚咩?小姐竟然話我"靚~~不過以前瘦D仲靚囉!我大個要做相果個公主媽媽,唔做豬腩肉媽媽。"

子爵府

畀面勳章

引用:Quote:原帖由+JASON1124+於+13-06-26+發表

原帖由 1仔1女 於 13-06-26 發表
我話佢喺屎坑執返黎,佢咁多年都信
笑左

男爵府

2歳女,叫我肥媽。Hurt爆

大宅

同老師講吾要媽咪.要老師.老師你叫我媽咪走啦!仲要前幾日先發生.先三歲半咋

伯爵府

畀面勳章

叫我走

Be crazy. Be stupid. Be weird. Be whatever. Because life is too short to be anything but happy.

珍珠宮

最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第四回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 夏天玩到顛 hashtag旅遊勳章 DHA勳章 大廚勳章 畀面勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

回覆:JLbaby122 的帖子

呀仔話要我以後都唔好理傴,話我好煩

男爵府

我仔話我係偷佢返黎咁我話:我湊你返你媽咪度囉,我5識敎你同湊你喇,又叫我出門口,話我曳,(當然係佢曳教訓緊佢果時講啦)淨係中意細佬同daddy(佢5歲半)細佬1歲(我自己一手湊架咁對我!hurt爆心都死

子爵府

引用:Quote:原帖由+JASON1124+於+13-06-26+發表

原帖由 1仔1女 於 13-06-26 發表
我話佢喺屎坑執返黎,佢咁多年都信

大宅

引用:大仔.18歲.話對爸爸,屋企冇感情.好hurt好hu

原帖由 kit2004 於 13-06-26 發表

好hurt好hurt. ...
衰仔

首頁

尾頁

跳至