自由講場

跳至

首頁
12345...6

尾頁

珍珠宮

開心吸收勳章 畀面勳章

引用:有一個仔,出街舅父成日比人問個仔係咪孫仔

原帖由 wing514 於 13-07-12 發表
有一個仔,出街舅父成日比人問個仔係咪孫仔
係啦~ 成60歲人,拖住個幾歲小朋友,好似好威自己仲生得出,實際佢自己都唔敢去驗dna, 自欺欺人。好彩就個老婆肯湊仔,唔好彩就拎到身份證就走,掉低個仔俾伯伯自己湊

我是一隻喵

侯爵府

引用:老實講。。。娶得大陸女人預左係咁啦

原帖由 @Ting@ 於 13-07-12 發表
老實講。。。娶得大陸女人預左係咁啦
X 2

珍珠宮

回覆:拎到身份證跟佬走

所以有時唔明啲四十幾五十歲(甚至更大年紀)嘅男人點解一定要娶b6女人

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

珊瑚宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

a舅父一早預左啦係ma!? 個女人細佢咁多,唔通真係通佢有陣老人除??
農村嗰個.........我一直以為農村人好純的....佢叫走係想你b舅父多d關心佢咋嘛?

伯爵府

BK猜猜猜慶中秋

B6女人

子爵府

牛年勳章 BK Milk勳章

B6啲女人自細就已經好有目標

別墅

回覆:拎到身份證跟佬走

我自己老豆都係聚個细十九年,那個b6早兩三年為左追仔分身家再生多個(之前生左2個女),(因為我媽有1仔,佢怕執輸)。有了三個月都吾同老公講,局佢要,到見肚時就話如果係女就落左去,好彩真係仔,而家睇見阿爸六十歲拖住個豆丁,心都酸,最不幸是個小朋友,根本冇左正常父子关係,年紀大都冇氣力去親子活動,打下波,遊下水。

男爵府

引用:a舅父一早預左啦係ma!?+個女人細佢咁多,唔

原帖由 丫雅 於 13-07-12 發表
a舅父一早預左啦係ma!? 個女人細佢咁多,唔通真係通佢有陣老人除??
農村嗰個.........我一直以為農村人好純 ...
一d都唔純呀!雙親離婚後我老豆娶左個農村女人咪又係成30歲一直唔嫁等嫁香港人囉,只不過我老豆果件完全係農村樣飛唔甩咋

大宅

siumeow 發表於 13-7-12 14:08
係啦~ 成60歲人,拖住個幾歲小朋友,好似好威自己仲生得出,實際佢自己都唔敢去驗dna, 自欺欺人。好彩就個 ...
我地寧願佢快d走.教到個仔好似生番咁.屋企野又唔做,淨係識伸手拎$見佢教仔我地真係擰曬頭

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

仲有...就算冇走路, 最多都係可以共富貴架咋

丫雅    發表於 13-7-12 15:10

公爵府

hashtag影視迷勳章 醒目開學勳章

taya 發表於 13-7-12 12:51
我有五個舅父,其中有三個娶b6做老婆
好多老夫少妻....

自己幾十歲, 個細路先幾歲... 真係自己攞苦嚟辛...

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

myww 發表於 13-7-12 15:10
好多老夫少妻....

大把人都係娶老婆當生仔機器.....

大宅

丫雅 發表於 13-7-12 14:29
農村嗰個.........我一直以為農村人好純 ...
a舅父個老婆果陣扮口乖: 如果你第時無錢,我地咪一齊去番湖南(奸)田囉 [我舅父開鋪頭.一定係個女知道左落佢迷湯]

b果個一直都炎我b舅父無用無錢想走佬
但係一諗到自己無樣無身材,就放棄左依個念頭 最多擺係口到講

大宅

virginiatse 發表於 13-7-12 14:48
我自己老豆都係聚個细十九年,那個b6早兩三年為左追仔分身家再生多個(之前生左2個女),(因為我媽有1仔, ...
十九算好...我a舅父果件相差30年

子爵府

大宅

myww 發表於 13-7-12 15:10
好多老夫少妻....

上次我媽+a舅父老婆+a舅父個仔3個去飲茶
媽朋友: e~你個女同孫仔?
媽:我哥個老婆同仔
媽朋友:

珊瑚宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

taya 發表於 13-7-12 15:13
a舅父個老婆果陣扮口乖: 如果你第時無錢,我地咪一齊去番湖南(奸)田囉 [我舅父開鋪頭.一定係個女知道左落 ...
莫非真係天下烏鴉一樣黑?

大宅

@Ting@ 發表於 13-7-12 15:05
一d都唔純呀!雙親離婚後我老豆娶左個農村女人咪又係成30歲一直唔嫁等嫁香港人囉,只不過我老豆果件完全係 ...
講大話就最叻成三十歲人係b6落到黎話唔識煲水

大宅

siumeow 發表於 13-7-12 14:08
係啦~ 成60歲人,拖住個幾歲小朋友,好似好威自己仲生得出,實際佢自己都唔敢去驗dna, 自欺欺人。好彩就個 ...
我爸有個行家就係咁...男:本地人,細細粒粒.5x歲
女:廣東人.中等身型.2-3x歲
生出黎個仔,愈大愈似北佬

個小朋友十歲果陣,個呀媽就走佬了

首頁
12345...6

尾頁

跳至