夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

別墅

Re: 有冇人網上認識,仲結埋婚.

我都係icq識我老公,98年6月21號第一次見面,三個月後拍拖,01年結埋婚,04年生埋bb,以前我唔想俾人知我地上網識,但今日先知好多好多人都係o係icq識,唸番第一日見面感覺好奇怪

珍珠宮

2024年龍年勳章

我同老公01年年初響chatroom識, 到01年5月出黎見面即日拍拖, 拍了4年於05年5月結婚, 依家有左bb5個幾月啦, 諗返起第一次見面感覺仍然非常清楚仲覺得好開心and攪笑羅, 不過我地真係好夾, 而老公又好錫我既.

不過我家人始終都唔知我響網上識呢個老公的, 我怕佢地反感所以不嬲都講係工作上認識, 好彩老公唔介意羅, 佢都好體諒我既.
希望每天開心渡過 ;-)

子爵府

Jessy 寫道:
我同老公01年年初響chatroom識, 到01年5月出黎見面即日拍拖, 拍了4年於05年5月結婚, 依家有左bb5個幾月啦, 諗返起第一次見面感覺仍然非常清楚仲覺得好開心and攪笑羅, 不過我地真係好夾, 而老公又好錫我既.

不過我家人始終都唔知我響網上識呢個老公的, 我怕佢地反感所以不嬲都講係工作上認識, 好彩老公唔介意羅, 佢都好體諒我既.

大宅

我都係呀,到而家我老公的屋企人都唔知ge,我唔想同佢地講我地係係網上認識.我老公話冇必要講,但我屋企人就知道晒.

Jessy 寫道:

大宅

第一次見面去睇戲<一見鍾情>果然一見鍾情,第二次見面就拍拖,諗返起都覺得自己好大膽..........

民房

HI, 呢到好熱鬧bor,
我同老公都係係icq到識架, 佢剛剛失戀, 果陣我又同之前bf分左手, 大家傾下講下, 大約一個月左右就出來見面la, 第一次見面响2004/09發生, 直到上年11月有左阿b, 今年仲結埋婚, 生埋仔仔(而家3個月大), 我識到呢個男人(老公), 覺得真係好幸運, 好幸福,
[img align=left]http://www.youngnutrition.net/member/tickers/45006/ticker2.png[/img] 小卓諺, 係2006/08/03出左世喇, 體重3.21KG

民房

dondon816 寫道:
第二次見面就拍拖,諗返起都覺得自己好大膽..........

me2
[img align=left]http://www.youngnutrition.net/member/tickers/45006/ticker2.png[/img] 小卓諺, 係2006/08/03出左世喇, 體重3.21KG

複式洋房

我同老公最初識左幾個月未出黎見 跟住冇聯絡 一年幾再次聯絡返跟住就一齊左喇 拍左拖一年結左婚一年 .感情好好

民房

我同我老公都係上綱識嫁~一齊左半年就結婚~~有埋bb tim~~
澄澄b

大宅

yaaaaaaaan:

恭喜你!

我同我老公都係識唔夠一年就結婚.

大宅

我同老公都係網上識...傾左二個幾月先見面做朋友,因為果陣我剛同三年的前男友分手(同前男友已差不多結婚)...傷心得很,不想再拍拖了...但計埋而家老公,同時間有八個男人追我... 我老公追得最激...又送花去公司,又成日扮經過我家叫我遊車河...haha...終於幾個月後一齊左...拍左二年拖就結婚...
http://hk.myblog.yahoo.com/kityo-bear/

別墅

我同我老婆係在2001年11月icq結識的,在icq傾佐好短時間就出來見面呀!當時大家仲各有bf & gf,但是雙方關係已差不多到分手階段.大家再第2次見面便開始拍拖,拍佐一年左右,在2002年12月結婚,已結婚接近4年啦!現在老婆仲有佐bb女8個月啦!預產期在2007年1月.

我亦在2001年結識佐一個icq女性朋友,現在同我老婆都好好朋友,她的男朋友都係在icq結識的,將會在2007年1月結婚呀!

大宅

最愛=貓仔 寫道:
我同老公都係網上識...傾左二個幾月先見面做朋友,因為果陣我剛同三年的前男友分手(同前男友已差不多結婚)...傷心得很,不想再拍拖了...但計埋而家老公,同時間有八個男人追我... 我老公追得最激...又送花去公司,又成日扮經過我家叫我遊車河...haha...終於幾個月後一齊左...拍左二年拖就結婚...

好勁,有八個人追緊,其中有邊幾個是上網識??

首頁

尾頁

跳至