自由報料

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

大宅

回覆:懷疑想收多我錢,大家小心(長篇介意勿入)

我最後比果張咭並無任何折扣優惠及冇會員咭可比折扣。我回家諗,估佢有收埋d單係佢所講既價錢總額,博我最後比完錢求其拎單走,唔睇單入面的詳細價錢!如第一帖所講,因當時我帶兩小孩嘈嘈共,我無時停要照顧佢地,所以個職員諗住我在這樣煩亂情況下會快快賣單走人!萬估唔到我有一刻清醒

珊瑚宮

畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

我上兩星期係佐敦元x都收多我廿幾蚊,好彩我check返單即刻退返

公爵府

畀面勳章

ETworld 發表於 13-8-14 01:03
我最後比果張咭並無任何折扣優惠及冇會員咭可比折扣。我回家諗,估佢有收埋d單係佢所講既價錢總額,博我最 ...
咁又仲難D
我估佢開頭錯左你話要CHECK單見你比現金就懶理, 等你CHECK到唔啱先搞, 但你話比咭要退就煩佢先認真睇下

伯爵府

引用:發生在朗X坊元X壽C,太耐沒幫襯元X唔知現在

原帖由 ETworld 於 13-08-13 發表
發生在朗X坊元X壽C,太耐沒幫襯元X唔知現在埋單過程係點樣。我照樣食完就叫職員數碟,佢數完篤下部類似電話 ...
。。。明顯想落格!!

大宅

我試過apm間元x,埋單時我心中已計好數,出到去收多我八十幾!!!我即刻話要check單,一睇,,,有d我都無叫,之後又出個張俾我!!成個過程我覺得好求其,又兒戲

禁止訪問

好媽媽勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

大宅

回覆:懷疑想收多我錢,大家小心(長篇介意勿入)

比錢前係應該可以出單架!我之前試過,但點都好,就算比左錢都一定拎單睇,因為太多次試過收錯錢,尤其supermarket,試過拎住太多野,諗住一次半次唔查單,返到屋企先睇就賴野

首頁

尾頁

跳至