自由講場

跳至

首頁
12345...6

尾頁

侯爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

koko2000 發表於 13-8-23 16:50
好難講........好果認為小三一定唔可以有幸福......咁賤男呢?

同小三出軌的賤男如回頭, 對大婆好好, 做番 ...

做小三肯抽身, 自己找到幸福當然好啦.. 但係又有幾多小三會識放手??

賤男浪子回頭??? 又有幾多個會做呢??? 但我相信有回頭既, 倆公婆必會得到幸福.. 但分開再一齊唔去改之前既錯, 結果都係一樣會分開...
今天種下何種因, 它日必收何種果!!  每天努力為亞仔同我的生活打拼!!

男爵府

翁靜晶以前都係小三, 劉師傅為左佢離婚, 後來仲同佢結埋婚

男爵府

回覆:有無見過做小三既有好下埸呢?(無聊post)

你地講講下…… 好似做小三好過做大婆

子爵府

引用:Quote:Little_Galie+發表於+13-8-23+16:20+

原帖由 ayi1 於 13-08-23 發表
佢有份破壞大瘤與前妻婚姻
如果有報應佢就唔會泊到亨亨呢個碼頭仲生埋仔啦
...
可能只係表面風光

男爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

可能小三今世係黎報前世既仇呢!都唔知邊個先係小三!

伯爵府

BK Milk勳章

其實見過好多都係啲賤男呃女仔,個女仔都唔知自己係一個小三。到知道既時候已經為時已晚,有啲可以抽身離場,有啲又已經情根深種,想抽身都唔容易,例如付出多年青春,又或者同個賤男有左小朋友等等。

所以,我覺得如果一個女人係搶人老公既小三,罪有應得。而個賤男更加唔應該有好下場。:;pppp:

珍珠宮

Lovelovebear 發表於 13-8-23 16:27
若然未報,時晨未到
下世先至報都唔定~

子爵府

總之做過衰嘢傷害人就一定有報應。
有個朋友,佢想要仔不過生女,個女仲係似佢咁醜樣,個老公成日喺出面攪攪震,佢已經無本錢再用激將法去令個老公對佢好,公司上下男女都知佢曾經攪過佢上司,正所謂臭名遠播,佢又無本事轉工,唯有捱死一世,我覺得呢d都係報應!

公爵府

2024勳章

引用:眼見身邊好多人有小三,有d個賤男會番轉頭

原帖由 Little_Galie 於 13-08-23 發表
眼見身邊好多人有小三,有d個賤男會番轉頭,有d會拋妻棄子放棄家庭走左去!
突然想知,呢個世界有無報應? ...
易小玲

水晶宮

引用:眼見身邊好多人有小三,有d個賤男會番轉頭

原帖由 Little_Galie 於 13-08-23 發表
眼見身邊好多人有小三,有d個賤男會番轉頭,有d會拋妻棄子放棄家庭走左去!
突然想知,呢個世界有無報應? ...
要問問師傅

珍珠宮

yiqiyihui 發表於 13-8-23 16:43
我又唔覺得一個人有冇好下場同佢哋有冇作孽有任何因果關係喎!

菲律賓人質事件中Jason嘅媽媽,似係一個有 ...
點解會拉到jason媽同2小姐黎講?
你又知人地背後咁多野?
同埋報應/作孽唔一定只講今世架喎~ 或者人地有後福都唔定架~

男爵府

我朋友成日一開始拍拖,先知自己係小三,佢次次都走,但我覺得佢好慘因為d 男人成日話自己單身呃佢,有d 仲要有老婆仔女,話自己同老婆無感情等等,賤男都真係好多...

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

見過一個,而家坐正,仲生埋對仔女,好彩個大婆無小朋友生到,不過白白10年青春無左

珍珠宮

Poo得好勳章 笑得好勳章 BB防敏心得分享勳章 瞓得好勳章 食得好勳章 開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 想生BB熱投 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆 Little_Galie 的帖子

你睇下賭王d呀太。

又睇下"大樓"d女朋友

侯爵府

小三衰, 但我覺得個男人重衰, 佢更加應該有報應才對。

男爵府

引用:我朋友成日一開始拍拖,先知自己係小三,佢

原帖由 mi032280 於 13-08-23 發表
我朋友成日一開始拍拖,先知自己係小三,佢次次都走,但我覺得佢好慘因為d 男人成日話自己單身呃佢,有d 仲 ...
你朋友都好慘,成日俾人呃!不過佢都好,會離開個賤男,相信佢會揾到個好男人!

水晶宮

畀面勳章 環保接龍勳章

倒王D姨太囉!

謀事在人,成事在天,個天先係最終揸"fit"人!!

你恨的人,來生不會再見,所以別在他身上浪費時間;你愛的人,來生也不會再見,所以今生要好好對他。

男爵府

引用:小三衰,+但我覺得個男人重衰,+佢更加應該有

原帖由 ritalau012 於 13-08-23 發表
係!!牛唔飲水,邊㩒得牛頭低

子爵府

引用:小三衰,+但我覺得個男人重衰,+佢更加應該有

原帖由 ritalau012 於 13-08-23 發表
贊成,男人責任更大!

男爵府

真係人在做,天在看!!
要睇下d人有無良心同良知囉!

首頁
12345...6

尾頁

跳至