自由講場

跳至

首頁
12345...9

尾頁

伯爵府

回覆:do-re-me 的帖子

不過真係好貴,我唔敢話比老公知幾錢,佢以為幾佰蚊咋

男爵府

引用:不過真係好貴,我唔敢話比老公知幾錢,佢以為

原帖由 do-re-me 於 13-08-25 發表
不過真係好貴,我唔敢話比老公知幾錢,佢以為幾佰蚊咋
咁平佢都信

大宅

引用:Quote:原帖由+billiken+於+13-08-24+發表其

原帖由 do-re-me 於 13-08-25 發表
咩係吸塵棒?
吸麈棒係手提吸塵機加埋支拖把,我係DBS credit card 個迎新禮物廣告見既。

大宅

引用:Quote:我愛Corina+發表於+13-8-25+02:23+考

原帖由 LedTV 於 13-08-25 發表
我係US買架~~~HK太貴~~HK公價4680~~百老匯話無折~~用HSBC 信用咭回贈200蚊~~
超晒預算~~
請問你係邊度買的?thanks!

大宅

引用:Quote:原帖由+BBcarrie+於+13-08-24+發表我

原帖由 isababy117 於 13-08-25 發表
我之前都係用Philip, 轉用dyson之後真係冇得比。吸力勁過philip好多好多倍

...
我同你一樣,因為有養狗所以要換一部吸力勁D嘅,特別係吸地毯,好好用

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

引用:Quote:原帖由+isababy117+於+13-08-25+發表

原帖由 仙飛亞 於 13-08-25 發表
我同你一樣,因為有養狗所以要換一部吸力勁D嘅,特別係吸地毯,好好用

...
你都係dc 44?

珍珠宮

回覆:吸麈棒vs 手提吸麈機and dyson vs 其他牌子

平價之選

近來瘋狂用衣車 梳化套 咕臣 床單 枕袋 被袋 背包都做過   

珍珠宮

回覆:吸麈棒vs 手提吸麈機and dyson vs 其他牌子

每天至少用3次

珍珠宮

引用:其實本身都有傳統吸塵機,但因太笨重都冇拎

原帖由 billiken 於 13-08-24 發表
其實本身都有傳統吸塵機,但因太笨重都冇拎出來用。所以想睇下d輕巧d既款式希望會用多d。想問吸塵棒其實有 ...
Dyson 我覺得幾重,我家一部普通吸塵器for weekend 一部手提日常吸下夠哂

珊瑚宮

虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 +5熱血勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章 Poo得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

回覆 do-re-me 的帖子

我想問倒塵麻唔麻煩﹖易唔易拆出黎﹖

大宅

引用:平價之選+ +

原帖由 mvshop8888 於 13-08-25 發表
平價之選
幾錢?邊到買?吸到幾分鐘?吸力好嗎?會唔會好嘈?

侯爵府

Dyson輕便d,吸力強,倒麈方便

侯爵府

Dyson輕便d,吸力強,倒麈方便

珍珠宮

引用:Quote:原帖由+mvshop8888+於+13-08-25+發表

原帖由 小李的媽媽 於 13-08-25 發表
幾錢?邊到買?吸到幾分鐘?吸力好嗎?會唔會好嘈?
實惠$350 有線吸力強D 無時間限制 缺點嘈D

伯爵府

引用:回覆+do-re-me+的帖子我想問倒塵麻唔麻煩﹖

原帖由 stepchk 於 13-08-25 發表
回覆 do-re-me 的帖子

我想問倒塵麻唔麻煩﹖易唔易拆出黎﹖
唔麻煩,按個制佢自動打開個底,完全唔洗拾到d塵,連手指都唔會整污jo,我唔鍾意換塵袋

公爵府

有邊部係靜啲?我個仔原來怕好嘈嘅吸塵機。

禁止訪問

畀面勳章

引用:Quote:原帖由+viva4ever+於+13-08-25+發表d

禁止訪問

畀面勳章

引用:Quote:原帖由+viva4ever+於+13-08-25+發表

禁止訪問

畀面勳章

引用:Quote:原帖由+viva4ever+於+13-08-25+發表d

王國會長

王國會長

我用呢部超方便又唔重,我個囡得5歳都可以幫手吸,最正係個可切斷頭髮功能

首頁
12345...9

尾頁

跳至