跳至

首頁

尾頁

子爵府

回覆 IamWongC9 的帖子

我的又沒有, 有冇問問老師?

珍珠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 育兒性格勳章 夏天玩到顛 畀面勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

想問問各位愛琴小組班媽媽,嚟緊11月19日一年一度親子旅行,大家有冇參加?

上星期我同校長及幾位老師一齊去咗目的地視察,地方唔算好大,不過好適合小朋友,但由於地方唔大,未介片或已介片的小組班同學仔,最後帶定片片或後備褲作替換,因洗手間好小,當日我地睇塲地,有幾間幼稚園旅行,廁所打蛇餅,等好耐!

子爵府

引用:想問問各位愛琴小組班媽媽,嚟緊11月19日一

原帖由 happymama11 於 13-10-29 發表
想問問各位愛琴小組班媽媽,嚟緊11月19日一年一度親子旅行,大家有冇參加?

上星期我同校長及幾位老師一齊 ...
旅行唔係16號嗎? 謝謝你的提醒!

珍珠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 育兒性格勳章 夏天玩到顛 畀面勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

引用:Quote:原帖由+happymama11+於+13-10-29+發

原帖由 cherrieleung722 於 13-10-29 發表
旅行唔係16號嗎? 謝謝你的提醒!
我記錯,16/11先啱…sorry

子爵府

回覆:happymama11 的帖子

我地唔該你地才對,做了先頭部隊,為我們奔波!

珍珠宮

cherrieleung722 發表於 13-10-29 23:33
仲要記得帶防蚊防曬用品,因為有瓦遮頭嘅地方都唔算多,如可以麻煩通知其他家長,thanks!

珍珠宮

cherrieleung722 發表於 13-10-29 23:33
唔好客氣,應該嘅,我地家校團隊會繼續安排更多活動給各級的小朋友!

大宅

回覆:啟思(愛琴)N班家長區

很期待阿囝的第一個學校旅行

首頁

尾頁

跳至