美容扮靚

跳至

首頁
12345...10

尾頁

禁止訪問

Re: 毛孔大點算好?

大宅

Hi Pulmma,

Pls pm me too. Thks a lot.

男爵府

pls PM to me. thanks a lot :lol:

別墅

pm me pls

大宅

醒目開學勳章

pls pm me

大宅

pls pm me. tks!

大宅

我都有興趣, 請 pm 埋比我 !!
偉麟16/6                             偉灝25/720:41出世啦.                       11:33出世啦.3.41kg日                                     3.98kg17/6    8.83kg                     29/7     3.61kg                                            1/8      3.66kg[size=large]偉麟大相簿[size=large][url=http://www.babyhome.com.tw/bb/109422]偉雄仔相簿

禁止訪問

大宅

我以前都係咁,後來有個朋友介紹我用某護膚品,慢見改善,我用佐9個月倒啦,油脂固然控制得很好,因為底層搞好佐,毛孔收細之外,皮膚色素均混度及色班都改善得好好,我D家人朋友都用得好好

民房

Dear Pulmma,
are you talking about 激光碳粉收毛孔?
It is really wonderful, I saw my friend also had twice treatments of that by my doctor (I had laser by him to deal with my spots). The effect is really magic, I saw my friend just after first treatment the hair holes decreased 80%. After twice treatments, the holes nearly disappeared. And my friend said her face now easy to have make-up and much much much less greasy than used to be. She told me no any skin product (she also used numerous before)had such effects. And yes, much less acne to grow for her after that.
Right, you are right, it is expensive....Where did you have it?
My dr told me it is a very popular treatment among Korea ladies.
He said he saw many ladies doing this treatment in Korea when some time ago when he attended meeting in Korea.

Pulmma 寫道:
我做緊laser 收毛孔, 超掂, 我做個隻是專收毛孔的, 現在做了兩次, 效果之好, 比我過去十年用晒所以護膚品都冇咁好的效果. 貴就貴d, 但係我個人就覺得好值得.

我做個隻是把毛孔的皮脂線燒細, 面油少咗, 毛孔自然細咗, 連ances 都少咗好多. 醫生話, 做完個treatment 後, 往後留意清潔及用對護膚品, 就好易keep.

有興趣比個pm我, 得我介紹個醫生比你識啦!

洋房

Pls pm me too. Thks a lot

別墅

Pulmma

唔該可以PM埋俾我嗎?
:-D

複式洋房

毛孔大咪用d 粉cover d 毛孔, work架...

公爵府

畀面勳章

唔該pm埋俾我,thx

別墅

之前已經收到你既PM,不過仲有問題想問下你,你話激光炭粉收毛孔可以將毛孔皮脂腺燒細,咁係咪屬於根治,以後都唔會有咁多油出?抑或以後都要keep住耐唔耐做下,咁先唔多油出?

[quote]
Pulmma 寫道:
我做緊laser 收毛孔, 超掂, 我做個隻是專收毛孔的, 現在做了兩次, 效果之好, 比我過去十年用晒所以護膚品都冇咁好的效果. 貴就貴d, 但係我個人就覺得好值得.

我做個隻是把毛孔的皮脂線燒細, 面油少

子爵府

please pm me too. Thanks. [quote]

大宅

Pulmma,
please pm the information to me.
many thanks,

Pulmma 寫道:

我做個隻是把毛孔的皮脂線燒細, 面油少咗, 毛孔自然細咗, 連ances 都少咗好多. 醫生話, 做完個treatment 後, 往後留意清潔及用對護膚品, 就好易keep.

有興趣比個pm我, 得我介紹個醫生比你識啦!

子爵府

畀面勳章

Pulmma,
please e-mail the information to me.價錢?
thanks [email protected]

複式洋房

我以前都毛孔勁粗, d "loan"大到吉得入支牙簽, T位同面豬最犀利, 又多油, 索極都有, 又難上化妝品, 好慘, 四個月前做左兩次碳粉激光收毛孔, 唔試過都真係唔信, 做完第一次已好明顯收左面油, d "loan"都縮細左, 隔三weeks後做埋第二次, d "loan"幾乎唔見左, 到宜家仲keep得幾好, 塊面唔再 "tsz lup lup", 又易上妝, dr 仲一併用個laser 幫我美白同收緊皮膚, 個look都正左索左青春左, hehe,

以前都使左唔少money買skin products去收毛孔, 大大話都萬萬聲, 使左都係無乜用, side錢

水晶宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章

我send 晒d pm啦, 但因為都好多下, 唔知有冇send 漏! 收唔到pm 比我, 我再send 過啦, 或者有d 朋友會收到2個, 唔好思意.

上星期四我做我第三次的treatment 了, 我都問過醫生是否永久, 他說冇可能! 如果外面有公司話得的話都係騙人的. 首先要比心理準備大家, 醫生說冇可能做到好似初生bb的咁靚! 但係做了真係有好好好明顯的改善, 化少少妝(好淡好淡)已經可以cover 得到.

我都有收到bk 的人pm 比我(無端端收到)介紹做我的treatment 超平超平, 差不多是我做的五分一價錢 但老老實實, 太平我都唔敢試.

keep非常容易, 做好清潔和保水就行.

如果是化粧的朋友們, 每天清潔落粧要用2次去粧油, 加一次洗面奶. 必定要每天做保水工程, 精華素又好, mask 又好, 總之就要每天做. (我就隔晚做sleeping mask, 一星期一次深層清潔mask, 每星期最少做3-4次水份mask,煩就煩d, 冇計, 扮靚此終是我們做女人的事業) 因為缺水就會多面油, 面油多的人毛孔自然大和容易出ances. 醫生幫你燒細咗皮脂線, 面油少咗, 你唔做好補水, 身體又會出番d油出來, 慢慢地, d 毛孔又粗過的. 還有做咗laser 後, 皮膚的皮會thin 咗, 所以防晒都唔少得. 我有ances 的煩惱, 個個月姨媽探我時總會送幾粒大禮過我, 但做完treatment 後就冇咗九成, 最近一次的姨媽到訪, 佢仲冇出到tim. 十年了, 從未間斷生ances, 突然這個月好感動.

還有一點, 這個treatment 做完會勁乾的. 我介紹個間都有facial 做, 但都好貴下, (我都冇幫襯佢地的facial) 所以決定做laser 的朋友們(冇論選唔選我個間都好) 必定要揾間facial 做下. 如果唔係毛孔攪掂咗, 又輪到面好乾. 如果又想做facial 我都有好介紹, 平靚正, body massage 都是$75/1part 唔hard sell)

一句講晒, 個treatment 貴就貴d, 但係我都覺得過去我十年用什麼什麼收毛孔的skin products 都冇我一次treatment 做完的效果, 重要是不是瞓醒就打回原形.

還多一個驚喜是連面毛和唇毛都順便冇埋.

首頁
12345...10

尾頁

跳至