自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

畀面勳章

梗有1個係左近
唔好點評我一大段野唔該 公仔點評好啦

公爵府

會唔會好多係假結婚

大宅

朝中有人好辦事~有識人的~的確可以快些...
天也空,地也空,人生渺渺在其中;
日也空,月也空,東昇西墜為誰功?
金也空,銀也空,死後何曾在手中!
妻也空,子也空,黃泉路上不相逢!
權也空,名也空,轉眼荒郊土一封!

男爵府

引用:但講真,就算呢班男人唔娶b6,好多jm都唔會

原帖由 itdididi 於 13-09-17 發表
但講真,就算呢班男人唔娶b6,好多jm都唔會嫁比呢班男人的。
我以前有個親戚,生得幾好款,斯斯文文,但因為佢係做倒垃圾(果陣做呢行未外判,好搵到食),所以搵唔到女朋友,但佢都冇返大陸搵,寧願自已一個。佢死左都有廿年喇!

子爵府

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

引用:我屋企樓下個公園d細路同家長都係講國語架

原帖由 jllulu 於 13-09-17 發表
我屋企樓下個公園d細路同家長都係講國語架,我反而成為異類
我送仔女返學係學校門口聽到坐係度班師奶八成都係大陸口音既新來港師奶,佢地仲成日有新X園協會幫佢地呢樣嗰樣,又免費迪迪尼,海X公園,仲要有間鋪頭賣野只是比佢地新來港既婦女買,香港土生土長既婦女唔可以入會!無得買

大宅

回覆 李豆豆 的帖子

一日未攞到單程証一日都仲會對你溫柔+賢良淑德, 當取得單程証之後... 嘿嘿 !

男爵府

畀面勳章

flyhigh_sabrina 發表於 13-9-17 19:12
娶咗佢地就知
我都係咁話, 拎左身份証就唔係咁話架啦, 眼見太多呢D例子

公爵府

好媽媽勳章

回覆:唔怪得之夷家係街咁多人啦

:;pppp:我女讀私校kg,有約半班同學既媽咪係b6,d阿爸絕對係港人,她地班媽咪好fd架,日日湊返放學都係講普通話,我係小數港人ftm,所以我去到無人so我(不過我都聽唔明她地講咩)

公爵府

畀面勳章

引用:我屋企樓下個公園d細路同家長都係講國語架

原帖由 jllulu 於 13-09-17 發表
我屋企樓下個公園d細路同家長都係講國語架,我反而成為異類

子爵府

接受現實,
我識D單非媽連佢地父母家姐都可以申請埋落黎,
唔多人就奇

首頁

尾頁

跳至