跳至

首頁
12345...6

尾頁

別墅

Re: 有無新翠/秦石/豐盛/新田圍既MAMI呀

各位媽媽
我之前看過豐盛苑的平面圖, 現樓就未睇過, 見到538呎的洗手間係屋中間, 隔離就有個小露台, 如果要間兩房, 你們會點間, 是否於一入門口一邊間一房, 一邊做廳, 比'd'意見, 現正計畫緊, 希望可同你們做鄰居啦.

大宅

有可能見過你,不過我就一定未見過你囡囡啦.
因為我好留意d小朋友,
你個囡多唔多落樓下d公園玩呀,
我就好多時都落,
唔好意思呀....原來同座
唔知見過未呢??

男爵府

醒目開學勳章

kalailai,

我會星期六同日帶佢落去玩架,多數就下午囉...
平日要返育嬰園所以無落去玩

大宅

silvia_yu
唔怪得,我六日就小同佢落公園玩,
搵次撞下你先

大宅

square72

我今日撞見你一家三口, 我睇過你d相所以認得你,
晚上9點鐘到,差唔多到行到新田圍巴士總站,岩岩係路口見到你,我後面有個小朋友跟住我既呢,唔知你有冇印象...

男爵府

畀面勳章

all
請問沙田邊度睇兒科好架,我之前帶仔仔喺希爾頓睇"伍國華"幾次,幾好架,不過真係好Q貴 所以想問下大家

男爵府

醒目開學勳章

ling1211,

沙田邊個兒科好呀??我真係覺得無乜邊個好,因為我係沙田睇過仁安既莫子慈...康健曹貴子...第一城既馮宜亮。我個得頭2個都ok既...最後個個就一般啦,又收費都唔平架。

不過我而家同女女出佐敦睇趙長成囉。

侯爵府

我知la~~ 我記得ar!!
我仲見到你望住咗我地... 但我嗰時唔知係你ar~~
我地啱啱係秦石間大家樂食完飯ar~~

kalailai 寫道:
square72

我今日撞見你一家三口, 我睇過你d相所以認得你,
晚上9點鐘到,差唔多到行到新田圍巴士總站,岩岩係路口見到你,我後面有個小朋友跟住我既呢,唔知你有冇印象...

侯爵府

我試過貪方便帶個女去睇曹貴子~ 但覺得佢麻麻地! 之後有咩都係去番趙長城到睇...
ling1211 寫道:
all
請問沙田邊度睇兒科好架,我之前帶仔仔喺希爾頓睇"伍國華"幾次,幾好架,不過真係好Q貴 所以想問下大家

男爵府

畀面勳章

silvia_yu
我個仔本身有中度哮喘,所以每次病發都去仁安揾莫子慈,佢睇氣管真係幾好 ,但如普通傷風感冒我就5會睇莫子慈,因為貴麻 我以前聽人講曹貴子好,但我冇带過小朋友睇過佢,但見你地話佢麻麻,我5考慮la

別墅

Hi, ling1211
我本人就覺得第一城梁智宏幾好, 佢係兒科專科, 我兩個仔仔都睇佢, 不過收費就要$250一次
ling1211 寫道:
all

男爵府

醒目開學勳章

kalailai,

哈哈~~今日終於同你相認左喇...
該用戶已被刪除

男爵府

醒目開學勳章

kkbaby,

wellcome啦~~

大宅

square72
咁下次見到我記得叫我啦

大宅

silvia_yu
係呀,第一次都唔知叫唔叫你好 認錯人都唔知點,
跟住又撞到即係有緣啦,
kalailai,

哈哈~~今日終於同你相認左喇...

男爵府

醒目開學勳章

kalailai,

甘有緣...下次約埋一齊去tea啦。
咦...你女女會唔會讀幼兒園呀??
該用戶已被刪除

大宅

KK'baby hihi
你話頌未搬入秦石咁幾時會搬入去呀..
KK'baby 寫道:
喂..... hihihi....

今日落咗去秦石呀.... 所以上上嚟留留言先~

大宅

silvia_yu
係咪去tea呀,咁約定你啦
silvia_yu 寫道:
kalailai,

甘有緣...下次約埋一齊去tea啦。
咦...你女女會唔會讀幼兒園呀??

首頁
12345...6

尾頁

跳至