跳至

首頁

尾頁

男爵府

Re: 8月mami加油站之part 15~ >0<

但係我覺得好恐怖唔識笑
rubytse 寫道:
我個時睇住佢個 icon 但又聽住個客電話
已經忍唔住笑 ~~

[quote]
deborahk 寫道:

Y_ma,
你唔好再用d icon配你無可再貼切既對白得唔得,我已經試過幾濟係笑到要伏係檯面,背隻係kam抽晒跟,再黎,我驚我忍唔住大笑到有聲就c火啦

[quote]
Y_ma 寫道:
頭先見到呢個icon 開頭睇都幾得意,睇睇下都幾恐佈

子爵府

ruby隱形闊太:
你昨天已經去了銅鑼灣掃貨,今天又到吉豬島放血...你又買左d咩正野俾Hilda妹?

大宅

cola_la
我都覺得好恐怖呀~
3.315kg

子爵府

cola_la

今日無搏命, 因為有命無時間去搏....排餐 c
原來拎住mickey baby d 衫仔同d bb用品去counter
諗住一次過撈埋d 玩具俾$,
點知話d 衫仔同用品要拎番去開單先再返黎俾$
梗係即刻放低唔要 la, 望番條龍尾好得人驚呀

我快速地買左2樣咋, 買左個chicco 4 in 1 玩具車 & 痰罐 ~
個chicco 玩具車好抵, 如果有J card 仲再平d, 半價咁滯

cola_la 寫道:
吓~~仲諗住星期日去添.你又博命放血呀, 買左咩比hilda呀?[quote]
rubytse 寫道:
今日收工去左吉吉島昅下BB節有咩掃, 超多人 ~
排隊俾$ + 排隊送貨 = 1hr
[/quote]

大宅

cola_la

我仲係公司呀 :-(
3.315kg

子爵府

我笑左幾聲之後即刻閂左個window
繼續同個客講野

[quote]
cola_la 寫道:
但係我覺得好恐怖唔識笑 [quote]

子爵府

Y_ma

咦...咁咪你c6要等你門 lor?

Y_ma 寫道:
cola_la

我仲係公司呀 :-(

子爵府

見到架車仔咁平, 咪好衝動買左呢部 lor ~
你到見個價錢牌 la, 平左好多 wor

[quote]
whitebunny 寫道:
ruby隱形闊太:
你昨天已經去了銅鑼灣掃貨,今天又到吉豬島放血...你又買左d咩正野俾Hilda妹?

大宅

美3款毒奶樽本港有售
(明報) 03月 02日 星期五 04:25PM
美國一個環保組織研究發現5款奶樽含致癌物雙酚A,其中3款在本港有售。

該5款問題奶樽包括Avent(安兒牌)、Dr.Brown's(布朗醫生)、Evenflo、Gerber(嘉寶)和Playtex,其中3款在本港有售,有家長今早已紛紛致電本港代理,查詢是否可退回貨品。

該研究由加州環境研究政策中心及一間獨立實驗室合作完成的,他們發現,部分透明膠樽使用的雙酚A,在使用時可滲入溶液,對動物造成損害。

研究亦指出,雙酚A與癌症、免疫系統失調,肥胖,過度活躍症等有關。
3.315kg

子爵府

ruby,

加chicco車是不是$508?

大宅

ruby

典解要等門呀,我地唔洗小便勝新婚bor
3.315kg

子爵府

卡樂媽, 有J card 係最平, 再 after discount 就$48x 咋
我無J card 所以要$508
但話淨係太古城呢間至有chicco counter

ruby,

子爵府

del.

子爵府

沖涼sin

大宅

rubytse

佢唔怕黑架,黑啲仲易入睡。

deborahk

有!有幾條金魚陪佢訓架。

洋房

我都係用Avent奶樽。有冇人知道代理會否回收?

Y_ma 寫道:
美3款毒奶樽本港有售
(明報) 03月 02日 星期五 04:25PM
美國一個環保組織研究發現5款奶樽含致癌物雙酚A,其中3款在本港有售。

該5款問題奶樽包括Avent(安兒牌)、Dr.Brown's(布朗醫生)、Evenflo、Gerber(嘉寶)和Playtex,其中3款在本港有售,有家長今早已紛紛致電本港代理,查詢是否可退回貨品。

該研究由加州環境研究政策中心及一間獨立實驗室合作完成的,他們發現,部分透明膠樽使用的雙酚A,在使用時可滲入溶液,對動物造成損害。

研究亦指出,雙酚A與癌症、免疫系統失調,肥胖,過度活躍症等有關。

大宅

hilda 媽,

oh no! 我有J card, 我見到你咪有20蚊賺
rubytse 寫道:
卡樂媽, 有J card 係最平, 再 after discount 就$48x 咋
我無J card 所以要$508
但話淨係太古城呢間至有chicco counter

[quote]
ruby,

[/quote]

大宅

rubytse
耍送貨拱勁 你一定又放唔少血啦

今日收工去左吉吉島昅下BB節有咩掃, 超多人 ~
排隊俾$ + 排隊送貨 = 1hr

大宅

對上一次留post係part 12. 到e家先至有時間再lai留post. 好忙, 我個c6由無點幫BB影相. 激C我.
我今日9點先知吉之島有BB展.... 用左半個鐘頭買左D東西, 見到一件過的泳衣, 我好鬼想買, 個C6話買啦, 當我問佢會唔會帶孖B去泳池, 佢又話唔會, 咁唔通買LAI沖涼咩! 激C我.

大宅

話是話你地D BB包起個頭巾真係好得.... 點包KA???

首頁

尾頁

跳至