自由講場

跳至

首頁
12345...11

尾頁

複式洋房

Re: 係咪有病架!?"癡迷劉德華累死父"..痴上腦呀~

可能真係同中國一孩政策產生出來的問題, 阿媽阿爸我一個仔女又點會唔"縱"..
不想醒也不想睡

伯爵府

一家三口都有病! ?-(
最慘應該是劉德華呀, 重要面對大陸網民的不合理及低能的留言

禁止訪問

好媽媽勳章

複式洋房

成家都有病,男人重係學校教師(退休),兩老賣晒d家產陪埋個女顛,咁都得,為d咁o既無聊野自殺,唉。

複式洋房

0下

登!登!登! 寫道:
一家三口都有病! ?-(
最慘應該是劉德華呀, 重要面對大陸網民的不合理及低能的留言

男爵府

成家都有病, 個女係病入膏肓, 個兩個父母咁縱容佢就簡直無藥可救.

男爵府

我好想知劉德華會唔會見佢地
如果唔見, 我覺得果兩母女會走去自殺埋一份

大宅

直情成家都有病啦........ ?-( ?-( ?-(

珍珠宮

畀面勳章

我都好鐘意ANDY LAU, 但e對父母真係好有問題,人生無其他野值得留戀咩

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

我覺得呢家人唔係有病, 而係野蠻, 自己得唔到好想要既, 就認為全世界都欠咗佢; 仲好識計算, 依家識利用傳媒添, 真係唔痴呀!

伯爵府

成家都有問題

水晶宮

畀面勳章

[size=large]人地劉華已經特登安排同個傻婆響歌迷會見面,仲有合照添!!
呢家人都仲嫌唔夠,去跳海(佢地唔死都冇用,死左仲好!!),係咪要人地劉華娶埋佢做老婆先夠呀??
痴筋! 個個都係咁,劉華咪又幾百萬個老婆??

低能! 低能! 低能!

男爵府

d人一d都唔珍惜自己既生命,仲要屈落人地度,你地做左幾多野,鬼知咩?!side左13年時間唔做野唔讀書,有問題既係邊個呀?!有人迫架?!而家一事冇成黎到香港搵劉華又點呀?想佢娶你咩?返左大陸睇你地點生活落去!

水晶宮

畀面勳章

係就唔該趁早喇~ :-x :-x
wg_ann 寫道:
如果唔見, 我覺得果兩母女會走去自殺埋一份

子爵府

玩具勳章

係咪有病架!?"癡迷劉德華累死父"..痴上腦呀~

"無藥可救"
如果劉華再同佢見面, 佢下次又以死威脅
真係唔可以縱容
都成30歲人
哇, 係咪有病架?

複式洋房

樓都賣埋去追星,病得咁嚴重就去睇醫生喇,
最佩服既係全家咁齊心呀,犀利、犀利.
仲要累到人地歌迷會,睇黎劉華都無眼睇喇.

別墅

YongXin 寫道:

我覺得呢家人唔係有病, 而係野蠻, 自己得唔到好想要既, 就認為全世界都欠咗佢; 仲好識計算, 依家識利用傳媒添, 真係唔痴呀!

野蠻 + 有病的大陸人

複式洋房

劉華如果係d fan club 到再見呢2母女, 1見即閃, 佢地太short, 仲要塞d罪名比劉華, 我鄧劉華慘, 無啦啦變左罪人, 激氣呀~~~

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

全家顛架, 唔死都冇用

男爵府

我覺得佢地未必會番大陸
番大陸咩都無, 又爭人周身債
留在香港訓街都好
追星方便d嘛

Karena1015 寫道:
d人一d都唔珍惜自己既生命,仲要屈落人地度,你地做左幾多野,鬼知咩?!side左13年時間唔做野唔讀書,有問題既係邊個呀?!有人迫架?!而家一事冇成黎到香港搵劉華又點呀?想佢娶你咩?返左大陸睇你地點生活落去!

首頁
12345...11

尾頁

跳至