網購天地

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我都係所以貨到齊~只係欠佢~已經成個星期冇update 啦~
點算~真係激死我~
【WING】◤[幸福]慢慢接近﹏°我要永遠留不住它〤..╭ 》〃"'。你會為我去學慬 ︴珍惜嗎???↗°° ] || 對你真的.有期望]] ┌我!!!"不管一切**只要有樂怡❤已經心滿意足!!┐期待你快高長大=]

伯爵府

HiPP勳章(2)

壞女孩~yuki 發表於 13-11-22 17:07
我都係所以貨到齊~只係欠佢~已經成個星期冇update 啦~
點算~真係激死我~
wah ... 你都等佐一個禮拜?.
你邊度發貨?
賣家上海發貨 , 最後一條信息係

2013-11-19 20:03:58在上海浦东新区北蔡公司由由服务部进行下级地点扫描,即将发往:广东深圳分拨中心

子爵府

環保接龍勳章

回覆:韵達,真火起

雙11既,好彩我韵達、天天、中通都收晒。。。

伯爵府

HiPP勳章(2)

引用:雙11既,好彩我韵達、天天、中通都收晒。。

原帖由 akina_yeung 於 13-11-22 發表
雙11既,好彩我韵達、天天、中通都收晒。。。
你雙11都可以咁快
我18發貨,到今日都仲係上

大宅

回覆:韵達,真火起

呢間嘢超唔掂,我九月尾買嘢,十月中才收到。申通同中通好得多。

珍珠宮

2024年龍年勳章 畀面勳章

有無搵賣家問?? 我有件貨又係佢, 18日發, 19日之後停左問度, 琴日搵賣家問, CHK 左話果個貨點爆倉, 叫左快遞跟....

之後見琴晚件貨就由原本分發站轉左去另一個分發站, 再發去深圳....不過, 暫時未有更新....預明晚應該到廣東....希望有更新.... E+ 集運都是等緊佢.....

Stay Hungry , stay foolish !!

伯爵府

HiPP勳章(2)

引用:有無搵賣家問??+我有件貨又係佢,+18日發,+1

原帖由 hinhin_ma 於 13-11-22 發表
有無搵賣家問?? 我有件貨又係佢, 18日發, 19日之後停左問度, 琴日搵賣家問, CHK 左話果個貨點爆倉, 叫左 ...
跟鬼跟馬咩
叫咗幾次賣家售後,都 copy 段物流信息俾我睇
問到火起,都話爆倉,爆倉,而家唔知可以點

伯爵府

HiPP勳章(2)

引用:呢間嘢超唔掂,我九月尾買嘢,十月中才收到

原帖由 polly429 於 13-11-22 發表
呢間嘢超唔掂,我九月尾買嘢,十月中才收到。申通同中通好得多。
除咗等,都唔知可以點

複式洋房

回覆:紫色線 的帖子

我買左寄大陸,19號到達,依架仲未派。

子爵府

畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋

引用:Quote:w1106hk+發表於+13-11-22+13:49+雙11

原帖由 紫色線 於 13-11-22 發表
我叫個賣家幫我追 , 都叫我等 , 話爆倉 , 我夠知 lor ... 我呢邊好追 ar ma ... ...
我明白你感受!係對方態度問題!完全漠視個客,鬼唔知雙11爆倉咩!

珍珠宮

紫色線 發表於 13-11-22 23:40
跟鬼跟馬咩
叫咗幾次賣家售後,都 copy 段物流信息俾我睇
問到火起,都話爆倉,爆倉,而家唔知可以點 :ange ...

唔知係咪我好彩定賣家, 快遞好 .....剛剛份件已去到東莞, 準備去深圳啦....希望明日會入到倉....

珍珠宮

紫色線 發表於 13-11-22 23:41
除咗等,都唔知可以點

佢個網頁有個QQ 聯絡...試下晌果度留言, 或者晌工作時間搵佢地問....

大宅

BK Milk勳章

韵達 慢 因為夠平, 當你今日落單 都未寄出的, 等兩日啦 兩日就會拎去寄
要寄到去集運,都已經冇左5日了 龜速咁慢架呢間

伯爵府

HiPP勳章(2)

引用:Quote:原帖由+紫色線+於+13-11-22+發表我叫

原帖由 w1106hk 於 13-11-23 發表
我明白你感受!係對方態度問題!完全漠視個客,鬼唔知雙11爆倉咩!

...
講啲連我都 check 到嘅資訊,使鬼搵佢咩
對客嘅責任態度,唔多得

伯爵府

HiPP勳章(2)

引用:Quote:紫色線+發表於+13-11-22+23:41+除咗

原帖由 hinhin_ma 於 13-11-23 發表
佢個網頁有個QQ 聯絡...試下晌果度留言, 或者晌工作時間搵佢地問....
你講韵達個綱有QQ聯絡客服?
yes . 有吖。我留咗言啦
Thu & Fri. 兩日都係由早上十點,到我六點收工都冇人覆過我

伯爵府

HiPP勳章(2)

引用:韵達+慢+因為夠平,+當你今日落單+都未寄出

原帖由 kimmyhoney 於 13-11-23 發表
韵達 慢 因為夠平, 當你今日落單 都未寄出的, 等兩日啦 兩日就會拎去寄
要寄到去集運,都已經冇左5日了 龜速 ...
真係買佢怕,本身賣家已經係第二日先寄貨,快遞仲要咁慢

大宅

BK Milk勳章

回覆 紫色線 的帖子

我好明白你既心情,我2日前都買左D野, 都係韵達 , 賣方比左單號, 但到而家我都仲未CHECK到D貨去到邊-__ 正正就係因為夠平,而且唔係好急,所以係需要D時間

男爵府

我都試來.........

賣家同國際中通集運倉都係深圳宝安区,點計比2日佢行都行到啦
點知第2日check吓行蹤,救命呀

大家都想唔到佢去咗廣州
立即旺旺賣家睇吓咩事?賣家回覆話韵達睇錯件去香港,去香港都唔洗去廣州先啦
之後我見自己另一件都係韵達由廣州去深圳,心想應該可以同日到,因為行蹤時間一樣,點知正常嗰件就入倉,但這件就又因爆倉所以份件要第2日再去中通集運倉,頭尾6日先到
好彩嗰賣家幫手推,如果唔係.............不過賣家為咗今次打電話推韵達佢話用咗廿幾蚊(我張單都係廿蚊加包郵),佢都算好啦

伯爵府

HiPP勳章(2)

引用:回覆+紫色線+的帖子我好明白你既心情,我2日

原帖由 kimmyhoney 於 13-11-23 發表
回覆 紫色線 的帖子

我好明白你既心情,我2日前都買左D野, 都係韵達 , 賣方比左單號, 但到而家我都仲未CHEC ...
今日終於有 update ...
到咗深圳,睇怕禮拜二點都到啦

日日係咁等,都真係燥

伯爵府

HiPP勳章(2)

引用:我都試來.........+賣家同國際中通集運倉都

原帖由 e25choi 於 13-11-23 發表
我都試來.........

賣家同國際中通集運倉都係深圳宝安区,點計比2日佢行都行到啦
wah .... 你件貨都好曲折 wor ....
你個賣家真係好,肯幫你追...
我個賣家淨係好似錄音機咁,爆倉,耐心等待。爆倉,耐心點等待

你用 4px 轉運?我都係吖
第一次用轉運,自己計過,應該都係 within 3.5kgs...
本身好期待 ,而家搞到有啲唔耐煩咁

首頁

尾頁

跳至