跳至

首頁

尾頁

別墅

Re: 孕婦瑜伽班 (updated!!)

唔該晒, rebecca, thanks.....
到時見。

別墅

BabaTed

哈哈,咁遲一堂見啦!

大宅

hello 各位,

啱啱先見到呢個post呀!我係0708 mami,不過我見呢個yoga地點 & $$好啱我,所以都有d興趣join呀!

希望上完5/5第一堂嘅朋友仔,返黎feedback下好唔好玩啦!

thx !!

洋房

I also want to join... is it too late now??

大宅

我上個星期一上了第一堂, 都ok 啦, miss會講解每個瑜伽動作對你邊個部位有好處 (e.g. 腰骨痛/抽筋等), 同埋有d 咩動作對生時有幫助, 佢都有叫我地在屋企做, 但落左堂之後, 好多動作都唔記得左 希望上多幾堂, 做多左會好些啦...

aSa豬媽媽 寫道:
hello 各位,

啱啱先見到呢個post呀!我係0708 mami,不過我見呢個yoga地點 & $$好啱我,所以都有d興趣join呀!

希望上完5/5第一堂嘅朋友仔,返黎feedback下好唔好玩啦!

thx !!

大宅

都唔會太遲.. 你可直接打去比miss 睇下仲有無位

amiee_lai 寫道:
I also want to join... is it too late now??

首頁

尾頁

跳至