夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

王國長老

王國長老

Re: 發現老公係網上約別人開房

如果佢喊晒妳就心軟,妳可以去隔離睇下lifelong個例子,人既本性係難移,死性不改,最後又係痛苦後悔 :-x
我唔係經常上BK, 想搵我嘅朋友請email: [email protected]

複式洋房

身為男性:
我約人去攪嘢,對方若答應,我肯定會去。
我帶女人返家單獨相處,攪到攬攬
言論偏激的不惑男士

大宅

瑤瑤~ 寫道:

又唔見佢約人去圖書館?

我以前都有個賤ex,佢重要搞完返黎話俾我知,幾乎 details 都講埋!

我地分開唔夠一年我就識左而家老公。

複式洋房

禾正痴人 寫道:
[quote]
ting725 寫道:
Don't be so upset! But why your husband chat with others with such suject? Get a room? I think u'd better 'watch' him more. Dont' let it happens.

男人要滾,總有辦法,唔通真係廿四小時貼身跟住?
做夫妻做成咁都冇意思啦!
呢個男人好賤格![/quote]

同意,有時好靠佢本人的本質。

民房

我想我個case類似, 係我問佢,佢自己

民房

一次不忠百次不用呢句說話聽得好多
講真!你老公都無解既!!明知你知佢講開房件事
已經令你好唔開心, 點解佢仲要話埋你知佢曾經同個
女同事攬攬錫錫既事?!仲嫌唔激多你幾錢重咩?!
真係唔知點講好, 你個心已經受傷害, 再同佢一齊
你接受到當無事發生咩?!你愛佢可能會好唔捨得佢
但你要唸清楚, 無人保証到佢唔會再有下一次,
人做錯野認錯既時間都會口口聲聲話唔會再犯錯
到佢再有引誘既時候又把唔把持得住就會忘記之前講既野
我都係假設性咁講, 可能佢真心認錯唔會再犯都未定

如果你真係接受唔到,覺得同佢一齊你只會有更多既陰影
同猜疑, 再一齊對你對佢都無好處!最好比時間大家分開
一下, 你又問下自己你可唔可以原諒到佢, 先再唸同唔同佢
係番埋一齊囉!! 希望你會有明智既決擇

民房

[quote]
wellknown 寫道:
身為男性:

複式洋房

唔好誤會,我係覺得一般男性做得出第一步"我約人去攪嘢","帶女人返家單獨相處",己預計下一步會點做。
我做事會預計後果,唔會亂行第一步。[quote]
samyeeyo 寫道:
[quote]
wellknown 寫道:
身為男性:
言論偏激的不惑男士

民房

我会即走的,费是烦,长痛不如短痛

複式洋房

剷左佢個msn 先啦

紫水晶 寫道:
好唔開心..問佢佢又話吹下水之嘛~~唔係真
我心諗:唔通人地肯出你唔去咩..????
係咪男人都係咁?
我信唔信佢好?
我好難受..成晚訓唔到 :cry:

首頁

尾頁

跳至