跳至

首頁
12345...94

尾頁

大宅

Re: 0609 BB會 ● part 6 ●

我都來報到.

好鬼羨慕 bb party 好好玩 !!! 真係好想去, 結果你地由幾點玩到幾點 ? 好想見到小柔同小齊 !!! 真係好 cute !!!

今個 week 清林冇街去, 留在家"靜養", 已經食返飯飯, 手腳又冇之前咁冷. 下星期又可以 "猛虎出籠" la !!! 不過 "靜養"人一d都唔乖, lee 兩日睇中左電風扇, 仲比佢搵到個開關 !

agnes,
我睇你個 album, 試圖搵張魔都相, 冇 ?!

伯爵府

好似好好玩甘呀~~~~
你地就好啦~

大宅

有呀~agnes個 album有魔都相架
清林咁曳曳玩開關
virgobb 寫道:
我都來報到.

好鬼羨慕 bb party 好好玩 !!! 真係好想去, 結果你地由幾點玩到幾點 ? 好想見到小柔同小齊 !!! 真係好 cute !!!

今個 week 清林冇街去, 留在家"靜養", 已經食返飯飯, 手腳又冇之前咁冷. 下星期又可以 "猛虎出籠" la !!! 不過 "靜養"人一d都唔乖, lee 兩日睇中左電風扇, 仲比佢搵到個開關 !

agnes,
我睇你個 album, 試圖搵張魔都相, 冇 ?!

伯爵府

清林好似好高甘~
個身好長~

男爵府

男爵府

你地個GATHERING好開心喎
柔柔睇來好精神 太好了

我上星期五去左健康院
唉 ADRIAN 體重同三月時一樣 無重過 即刻由80%去左60%變左中碼...
護娘話 話六個月之後轉固體食物可能食得唔好 叫我地觀察下 唔使太擔心

但又點叫我唔擔心 唔知係咪四月病左之後 輕左
加上佢食得極少野..又唔鐘意食糊仔 粥仔
次次都食得果50ML既野

點算..... :cry:

大宅

阿臭b lee 兩個月都唔覺佢有重過, 病左再瘦少少. 不過有長高少少. 我自己度 weight 18lb (~50%) length 73cm (~90%).
其實唔係好高, 只係好瘦 ! e+ 好唔合一個bb應有比例. 成個"靚仔"咁, 仲要好"奀皮" !!!

alleeckw 寫道:
清林好似好高甘~
個身好長~

男爵府

第2幅相個靚仔係dnbb2006--尚翹
[quote]
Newbb2006 寫道:
Pamela: 第2幅相個靚仔係邊個黎? 好少見?

大宅

我又報到..咁快就part 6啦....
該用戶已被刪除

大宅

我禽日放晴晴坐上磅, 15 磅, 我覺得輕磅. 不過, 抱起手, feel 到佢有重. 希望遲 d 食多 d大人野肥 d 啦 !

]My Melody[/url]

大宅

可能踏入6個月後, BB體重增長會慢好多
以前平均都有1-2磅每月,
但係近期呢2-3個月開始已經冇重得咁快
特別小朋友一有病, 就會好多瘦
我都成日病, 又唔見到瘦

大宅

嘩,個topic開左一日,已經去到第六頁,你地好勁呀,我又黎傾下先,歡迎嗎??

伯爵府

但係我個囡65CM到~...
virgobb 寫道:
阿臭b lee 兩個月都唔覺佢有重過, 病左再瘦少少. 不過有長高少少. 我自己度 weight 18lb (~50%) length 73cm (~90%).
其實唔係好高, 只係好瘦 ! e+ 好唔合一個bb應有比例. 成個"靚仔"咁, 仲要好"奀皮" !!!

[quote]
alleeckw 寫道:
清林好似好高甘~
個身好長~
[/quote]

伯爵府

晴晴...
15磅???
佢唔只呀....
agneslai206 寫道:
我禽日放晴晴坐上磅, 15 磅, 我覺得輕磅. 不過, 抱起手, feel 到佢有重. 希望遲 d 食多 d大人野肥 d 啦 !

大宅

大宅

aiya !!!
我頭先去余仁生買淮山 - 我用淮山煲飯仔比阿b, 阿媽話健脾開胃, 所以成日要 tim 貨.
我見到猴棗末,加左價,仲要加30% !!! 依家要 $130 一支, 瘋狂!!!
佢話來貨貴左. 嘩, e+ d 野好似貴到去搶咁 !!!

大宅

吓! 猴棗末咁快加左價? 我上星期先買完都仲係$100一支, 9折. 駛唔駛加咁多呀.
virgobb 寫道:
aiya !!!
我頭先去余仁生買淮山 - 我用淮山煲飯仔比阿b, 阿媽話健脾開胃, 所以成日要 tim 貨.
我見到猴棗末,加左價,仲要加30% !!! 依家要 $130 一支, 瘋狂!!!

SPJB Family - Sammy/Penny/Jason/Boris
梓滔(Boris) - 2006年9月25日出世 - 6.6 磅
卓熙(Jason) - 2001年1月18日出世 - 5.5 磅
http://hk.myblog.yahoo.com

大宅

唔係麻, 我老公仲諗住今日去買呀! :-( :-(

SPJB 寫道:
吓! 猴棗末咁快加左價? 我上星期先買完都仲係$100一支, 9折. 駛唔駛加咁多呀.
[quote]
virgobb 寫道:
aiya !!!
[/quote]

大宅

virgobb
淮山個份量落幾多架? 仲要ng要加肉呀??

virgobb 寫道:
aiya !!!

首頁
12345...94

尾頁

跳至