跳至

首頁
23456...13

尾頁

洋房

Re: 九龍媽媽

PekoBB,

好呀! 邊度都冇所謂, 咁就麻煩你同JojoB聯絡一下Book 場

男爵府

elvisBB 寫道:
[quote]
PekoBB 寫道:
我知jojoB 可以Book 到九龍大角咀港灣濠庭or 荔枝角xxx -->弘景台呀,我比你笑死Club House, 大家會否考慮呢? 因為九龍區比較適合大家喎!
如果大家覺得ok, 我同JojoB 聯絡一o下Book 場的資料!

港灣濠庭可能多少人?同問下22/7有無位?多少$
其實我有friend住我隔離(碧海blue天),我都可是問下[/quote]

港灣濠庭 我以前BOOK係$300 FOR 3個鐘 重有嘻戲室大少少既小朋友玩
有冇無我要問下朋友先,但若果你地定左 我會叫佢BOOK埋

荔枝角係 昇悅居 但未知價錢

你地覺得點?

別墅

JojoB,
haha! 港灣豪庭我ok, 我覺得價錢都ok, 除返開都唔洗好多錢, 大家有什麼意見呢?

JojoB 寫道:
[quote]
elvisBB 寫道:
[quote]
PekoBB 寫道:
我知jojoB 可以Book 到九龍大角咀港灣濠庭or 荔枝角xxx -->弘景台呀,我比你笑死Club House, 大家會否考慮呢? 因為九龍區比較適合大家喎!
如果大家覺得ok, 我同JojoB 聯絡一o下Book 場的資料!

其實我有friend住我隔離(碧海blue天),我都可是問下[/quote]

港灣濠庭 我以前BOOK係$300 FOR 3個鐘 重有嘻戲室大少少既小朋友玩

你地覺得點?
[/quote]

別墅

別墅

我覺得港灣豪庭ok.
PekoBB 寫道:
JojoB,
haha! 港灣豪庭我ok, 我覺得價錢都ok, 除返開都唔洗好多錢, 大家有什麼意見呢?

[quote]
JojoB 寫道:
[quote]
elvisBB 寫道:
[quote]
PekoBB 寫道:

你地覺得點?
[/quote][/quote]

複式洋房

我奶奶住何文田衘龍居。不過港灣我都ok。

不如我地傾下玩咩。但小朋友d attention span最多只last 45 ~ 60 min。 以下是當日的建議。

10 min free play (for warm up and make friends)
5 min 唱遊 (我可以負責)
5 min 火車「捐」山洞 (玩法:找一些箱做tunnel)

any other suggestion?

大宅

如果 waikiki ok, 我又可以做 assistant 既 (我既 selling point 既我唱歌仔夠大聲), run 返上次個 GWAP playgroup. 反正我地已經有d道具la 不過, 同上次一樣,大家要夾錢落 GWAP fund架.

agneslai206 寫道:
我有個idea, 想找waikiki 一起出席同我地玩自組playgroup, 但要分組輪流玩, 等我問下佢得唔得閒先. 如果佢唔得, 睇下有無mami 上過, 教我地玩. virgobb, 你應該知道多小的,hehe. 我地可以準備 d 歌詞, 一起同bb 做動作, 唱歌仔......

複式洋房

I would like to join too. Is it full yet?

別墅

jojob,
如果港灣濠庭個場似你地619個場不如就book那裡,又平300/3hr.

我地的士去好近haha

別墅

Bryan-mom 寫道:
I would like to join too. Is it full yet?

bryan-mom,其實都full左,因為一般clubhouse唔會比大多人

大宅

港灣豪庭- 我ok呀!

男爵府

咁我叫我朋友去問下 若果有位就BOOK埋
時間我想下晝會大家都方便D RIGHT?

BOOK左再報告啦

男爵府

VIRGOBB

我同WAIKIKI傾過 果日佢都方便可以來

不過 以之前人數計都差唔多有20個BB
經上次經驗 我地最好分2組
不過細節 Waikiki想同你同Agnes傾下
我都可以幫下手 反正上次我上過
我個囝上完勁開心 所以我都要學多次返去同佢玩 HEHE

係呀 大家要夾少少錢 大概$20到

你地有冇異意?

大宅

九龍媽咪
1. elvisbb-----------ok for all
2. JojoB-------22/7 OK (29/7我生日,8月份4:00要去到尖沙咀上PG
持正 (Booska),03年9月25日在媽媽個肚腩飛出o黎, 所以我都有個肚腩仔,但又係排骨仔持靜 (Boosko),06年9月23日今次差d係的士出世呀-我係一個全媽媽奶BB  生日會 & 2005日本之旅

大宅

JojoBB,

夾$方面, 我冇問題, 出街去玩當然要俾$麻.

JojoB 寫道:
VIRGOBB

我同WAIKIKI傾過 果日佢都方便可以來

不過 以之前人數計都差唔多有20個BB
經上次經驗 我地最好分2組
不過細節 Waikiki想同你同Agnes傾下
我都可以幫下手 反正上次我上過
我個囝上完勁開心 所以我都要學多次返去同佢玩 HEHE

係呀 大家要夾少少錢 大概$20到

你地有冇異意?

男爵府

我叫左我朋友book
希望有位啦 hehe

男爵府

原來係 $300 FOR 4 HRS

不過

唉..22號被人BOOK左下晝個SESSION啦

我諗要搵另一個地方BOOK

唯有下次先去果到呢...

大宅

JOJO:重可唔可以JOIN?
如可以我咩時間都得

大宅

過去幾次經驗, 3 個hrs 夠了. 否則第 4個鐘係sleeping time. 呢樣都唔係問題, 而係大人會散o西羅.

不過, 依家都無位tim. 你地睇下九龍仲有無.

elvisbb, 你諗諗你家個club house
]My Melody[/url]

別墅

問左我個clubhouse 荔枝角弘景台,有位 $500/3hr (50人) or 400/3hr (20-30人)
你地ok 唔ok呀! 因為book要比定

首頁
23456...13

尾頁

跳至