美容扮靚

跳至

首頁
23456...11

尾頁

別墅

生完bb第2個月開始面好鞋, 係咪角質問題? 我懷疑同我開始用skii既神仙水有關, 不過應該係好野黎, 點解會有咁既情況呢? 可以點做?

民房

原文章由 wuwu2307 於 07-8-6 15:12 發表
我應該係混合性皮膚都係缺水皮膚, 2頰好乾而且出現紅色, 即係深層缺水, 用左好多牌子都唔見有用, t字位又容易出酒米暗瘡, 眼下又出細紋(我覺得幾明顯), 我就來做新娘啦, 唉.....我都好想皮膚滑滑靚靚, 麻煩幫幫 ...

請問係咪好難攪, 其實我主要係想保水, 重有改善眼紋, 不過我皮膚容易出粒粒, 唔知有無咩好介紹呢, 麻煩可以pm資料給我 or [email][email protected][/email], 可以嗎? thks

洋房

原文章由 jadeleejk 於 07-8-6 18:46 發表
生完bb第2個月開始面好鞋, 係咪角質問題? 我懷疑同我開始用skii既神仙水有關, 不過應該係好野黎, 點解會有咁既情況呢? 可以點做?

神先水亦要因人而異,生完bb賀爾蒙分秘還未平銜,唔關角質層問題,我都講過角質層每28日更新一次,日積月累先會變黃變暗啞,妳現在用消炎性潔面就可解決問題,以妳形容情況使用1星期就ok啦。

洋房

原文章由 wuwu2307 於 07-8-7 11:54 發表

請問係咪好難攪, 其實我主要係想保水, 重有改善眼紋, 不過我皮膚容易出粒粒, 唔知有無咩好介紹呢, 麻煩可以pm資料給我 or [email protected], 可以嗎? thks

先向妳恭喜,永結同心。
妳就做新娘,第一時間幫妳,立刻Email給我,待嫁之前同妳搞掂。

洋房

原文章由 depretty 於 07-8-7 13:45 發表

先向妳恭喜,永結同心。
妳就做新娘,第一時間幫妳,立刻Email給我,待嫁之前同妳搞掂。

[email protected]

洋房

[quote]原文章由 depretty 於 07-8-7 13:45 發表

去眼紋妳先要跟我之前所教的手勢,約2個星期會見效。
去眼紋精華素請勿購買太滋潤。
保水產品須購買治療性方才有效,潔面後即補上什麼都不用加上,日間祇加防曬。

男爵府

你好呀, 我有黑眼圈20幾年, 好深果隻, 買過好多產品用都唔得, 前幾日試過係醫生到用激光去黑眼圈, 今日第2日都已經淡過以前, 請問做落去係米真係可以淡番哂? 及做完淡哂之後唔再做激光, 又會唔會好似前以甘深番

洋房

原文章由 leeyin 於 07-8-9 20:13 發表
你好呀, 我有黑眼圈20幾年, 好深果隻, 買過好多產品用都唔得, 前幾日試過係醫生到用激光去黑眼圈, 今日第2日都已經淡過以前, 請問做落去係米真係可以淡番哂? 及做完淡哂之後唔再做激光, 又會唔會好似前以甘深番

妳好!
黑眼圈日積月累用激光是做快解決辦法,的磪是可以淡晒,最重要的一件事,就是每日都必需搽防曬,由其眼部。
由於妳的年紀關係,眼睛框內沒有承托,容易有紋及眼袋等不良外觀,日後妳須用含小於2%純維他命A護膚產品(但不可太潤),所有含酒精成份產品剔除不用,便可優質妳的皮膚,推前3-5年樣貌,皮膚質數亦可推前8-10年架。

子爵府

depretty
可否PM我含消炎潔面乳及深層保濕的資料呀?謝謝
原文章由 depretty 於 07-8-3 00:59 發表

妳都是屬於輕度炎症,祇要用含消炎潔面乳及用含去

[ 本文章最後由 codeone 於 07-8-16 04:24 編輯 ]

民房

[quote]原文章由 depretty 於 07-8-3 13:58 發表

hi depretty,
醫生給的已用完,但效果唔明顯,
請問 可否介紹一些更好的
唔該pm給我, 謝謝!

[ 本文章最後由 心水情 於 07-8-13 12:47 編輯 ]

洋房

原文章由 心水情 於 07-8-13 11:59 發表
[quote]原文章由 depretty 於 07-8-3 13:58 發表

hi depretty,
醫生給的已用完,但效果唔明顯,
請問 可否介紹一些更好的
唔該pm給我, 謝謝!

妳可用這個法國牌子, 專門修護這類形皮膚。
資料會去到妳的私人資訊。
以上產品已足夠搞好妳的皮膚,她們有售後服務,值得一試。

民房

原文章由 depretty 於 07-8-13 15:12 發表

妳可用這個法國牌子, 專門修護這類形皮膚。
資料會去到妳的私人資訊。
以上產品已足夠搞好妳的皮膚,她們有售後服務,值得一試。

收到pm, 唔該哂depretty:lol:

洋房

原文章由 nikinokb 於 07-7-31 21:18 發表
我由12歲開始塊面已經開始有雀斑.
月大月多,依家21歲.仲係月黎月多
點算好,係咪無得搞?

妳現在最重要是每日搽防曬不論任何天氣,防止雀斑及其它色斑,否則會越來越多,除雀班及色斑有以下解決辦法。
1. 激光----(快

洋房

原文章由 depretty 於 07-8-15 16:27 發表

妳現在最重要是每日搽防曬不論任何天氣,防止雀斑及其它色斑,否則會越來越多,除雀班及色斑有以下解決辦法。

1. 激光----快、須休息7-10日、較貴$2000-$5000
2. 藥療----快、會結蕉、藥水有腐蝕性、較便宜約$500-$1000
3. 護膚品----慢、較貴、護膚品須有治療性、約$3000-4000、可順帶美白、滑溜、收細毛孔。
妳可根據妳的財政、快慢、私人需要等來選擇。

洋房

原文章由 depretty 於 07-8-7 13:38 發表

神先水亦要因人而異,生完bb賀爾蒙分秘還未平銜,唔關角質層問題,我都講過角質層每28日更新一次,日積月累先會變黃變暗啞,妳現在用消炎性潔面就可解決問題,以妳形容情況使用1星期就ok啦。

...............

子爵府

depretty

洋房

原文章由 codeone 於 07-8-17 19:45 發表
depretty

搞掂,請查私人信息。

子爵府

Depretty

已收到私人信息, 請問X是否等於含消炎的潔面乳?謝謝
原文章由 depretty 於 07-8-17 19:13 發表

搞掂,請查私人信息。

別墅

原文章由 depretty 於 07-8-1 13:39 發表

1. 無錯色斑太淺,就算彩光、激光出來的效果不會太大,妳email給我再pm妳啦。
2. slim light 6.9色光不合妳,polaris費用會比較貴,妳可試用減肥產品於妊娠紋位置打圈及向外拉,目的是將不均混脂肪平衡 ...

SORRY, 我不明白這個方法是什麼? 油性消炎用品是什麼產品??
4. 如果真的是油脂粒,該是於臉上的表面,如深入的話時間應是時間不淺或曾經不斷按壓弄成。
可試用油性消炎用品連續3-4晚敷過夜,應該無問題,如妳欣願。

別墅

原文章由 wendylsk 於 07-8-3 13:34 發表
Depretty

請你pm 你隻消炎水資料比我. Thanks so much.

Depretty

請你pm 你隻消炎水(FOR 油脂粒)資料比我. Thanks so much.

CAROL:lol:

首頁
23456...11

尾頁

跳至