自由講場

跳至

首頁

尾頁

瑪瑙宮

畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

個個forum都有啦 唔係咩新聞

侯爵府

自己有分析能力...唔係人講就係

用戶要求終止服務

開心吸收勳章 玩具勳章 BK猜猜猜慶中秋

亞貴 發表於 14-3-13 11:27
蝦子面我飛佛呀,

介紹下..........
咪就係,仲話我浪費企坐車去買既時間,真係

我只係食張x記蝦子面

申利:我唔係打手

奶粉B  我都係吃佢、正吖  發表於 14-3-13 14:01
“Nothing in the world is more dangerous than sincere ignorance and conscientious stupidity.”
― Martin Luther King Jr.

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

亞貴 發表於 14-3-13 11:34
無架..........但我每個月搵樣嘢買下嚟獎勵下自己架,

而家屋企大數我渣,
而家大大聲同貴佬講我買買買都唔比你家姐還錢

胭脂我用shiseido一支支果隻

不過係貪方便

用戶要求終止服務

sasa0208 發表於 14-3-13 11:31
當真

有無有趣既可以分享下
仲好講連打招呼都有人sell野,一係就叫我送阿仔去補習
“Nothing in the world is more dangerous than sincere ignorance and conscientious stupidity.”

侯爵府

引用:多謝你信我!仲專登開post我都费事回佢!是

原帖由 vet 於 14-03-13 發表
多謝你信我!仲專登開post我都费事回佢!是但啦!

女人係多疑的,自問也是
下?!咁我咪媒后?!點解無人插我嘅,我咩都介紹咩都推仲好詳盡

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

ninjarabbit 發表於 14-3-13 11:41
仲好講連打招呼都有人sell野,一係就叫我送阿仔去補習
你去左邊度留毛多呀

咁有趣既

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:我見jm開post+,例如問下facial+呀+化妝呀,

原帖由 ckkmm 於 14-03-12 發表
我見jm開post ,例如問下facial 呀 化妝呀,只要回覆話 "唔錯啊" 就比人話係打手

我入會不夠耐 ...
唔好理啦,如果係咁,數字屋好多lu

用戶要求終止服務

sasa0208 發表於 14-3-13 11:40

Burrburry 02真係得架,我同D朋友都入手左上次出街個個手袋都有盒

禁止訪問

畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

回覆:其實呢個kingdom 係咪好多打手呢?

用戶要求終止服務

sasa0208 發表於 14-3-13 11:42
你去左邊度留毛多呀

咁有趣既
咪又係公海

象牙宮

ninjarabbit 發表於 14-3-13 11:44
Burrburry 02真係得架,我同D朋友都入手左上次出街個個手袋都有盒
真係呀

我又去入手先

我中意燈色同閃閃呀

頭先見亞貴咁講都已經有少少想去睇下

水晶宮

hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

引用:Quote:亞貴+發表於+14-3-13+11:34+無架....

原帖由 sasa0208 於 14-03-13 發表

隨身我用呢隻,細細盒有鏡有掃,色靚

象牙宮

亞貴 發表於 14-3-13 11:46
隨身我用呢隻,細細盒有鏡有掃,色靚
你似乎停唔到喇

禁止訪問

引用:我見jm開post+,例如問下facial+呀+化妝呀,

水晶宮

hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

sasa0208 發表於 14-3-13 11:46
真係呀

我又去入手先
睇啦,真係好靚,

但掃唔好用佢嗰d,

Burrberry d 掃我覺得唔抵,

KP 嗰D好用好多

水晶宮

sasa0208 發表於 14-3-13 11:47
你似乎停唔到喇
停架喇......

仲要同樓主講唔好意思騎咗POST

一講化妝品 high 得滯

珍珠宮

hashtag影視迷勳章

亞貴 發表於 14-3-13 11:35
講 bb cream 我覺得 dior 白色嗰支好用喎,

綠色嗰支比較啱冬天,
綠色同事有用過都話唔錯, 我自己就冇試過. 最近買左隻雪花秀氣墊粉, 上星期用啱啱好, 好保濕好貼但昨天同今天覺笠到暈左dior白色爽唔爽身ga??

亞貴  爽架,比綠色嗰d乾身d  發表於 14-3-13 11:55

象牙宮

Catrabbitc 發表於 14-3-13 11:51
綠色同事有用過都話唔錯, 我自己就冇試過. 最近買左隻雪花秀氣墊粉, 上星期用啱啱好, 好保濕好貼但昨天同今 ...
其實係點架?

要點用

象牙宮

亞貴 發表於 14-3-13 11:51
停架喇......

仲要同樓主講唔好意思騎咗POST
又講騎

首頁

尾頁

跳至