網購天地

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

引用:Quote:原帖由+NoName+於+14-03-27+發表RMB+

原帖由 米腸 於 14-03-29 發表
有無link
今晚返屋企用電腦俾你,因為樓下有姐妹話有問題

珍珠宮

引用:奇怪,點解樓主會去呢個鋪頭買呢?我見到第

原帖由 Rainychan2013 於 14-03-29 發表
奇怪,點解樓主會去呢個鋪頭買呢?

我見到第一件OK,我都想買,結果入去,睇到個鋪頭分數才得4.5分,低於4 ...
我係淘寶新手,晤知4.8分以下晤好淘呀,我又晤識用支付寶,見到好多間都無信用卡付款,就買呢間囉!

啲link我係用淘寶app入返自己訂單度開返果件貨,再按分享複制出來架,晤係咁?

大宅

NoName 發表於 14-3-29 12:15
我係淘寶新手,晤知4.8分以下晤好淘呀,我又晤識用支付寶,見到好多間都無信用卡付款,就買呢間囉!

啲lin ...
原來系揾信用卡支付既

正常來講,4.7分下以下既鋪頭是好少人買既

個LINK就真系不同,唔知點解,你個個好短,我個個好長好長

珍珠宮

引用:+我平時在香港買果d衫都唔過100元一件(大褸

原帖由 pansy888hk 於 14-03-29 發表
我平時在香港買果d衫都唔過100元一件(大褸除外) ,因為一來比較窮~2來又係樓主咁說著一季唔要都無 ...
而家香港買衫真係愈來愈貴,普通一間店都要成百蚊

珍珠宮

引用:Quote:原帖由+NoName+於+14-03-28+發表因為

原帖由 florapang0426 於 14-03-29 發表
最重要係有時見到香港賣果啲,淘寶都有,但香港賣百幾蚊,淘寶三十幾四十所以唔淘唔知啲野好:exc ...
而家啲細舖,真係日韓返貨嘅就拿起手一件都幾百,平嘅又好多都係淘寶搵得返,真係自己淘好過

珍珠宮

引用:Quote:NoName+發表於+14-3-29+12:15+我係淘

原帖由 Rainychan2013 於 14-03-29 發表
原來系揾信用卡支付既

原來如此!咁我下次知喇!不過我晤用支付寶限制又多左!有啲真係某間店先有都無法,好彩今次兩間都無問題,發貨仲超快

我用電腦copy and paste返之前嘅link,確定冇問題呀,可能手機app嘅link比較短,用返電腦開佢會自動變返電腦link,無問題呀,係入返去果d衫嘅拍賣果度架!

珍珠宮

Rainychan2013 發表於 14-3-29 12:19
原來系揾信用卡支付既

呀~~我買野都無點留意佢是否4.7分以下呀~~多數見到價錢不錯就買啦~~

別墅

引用:RMB+15,+質料普通,普通tee+一件,晤透,20

原帖由 NoName 於 14-03-27 發表
RMB 15, 質料普通,普通tee 一件,晤透,2013夏装新款 日韩清新大眼猫玩味卡通舒适圆领短袖T http://tb.cn/ ...
樓住,我想問佢呢間快唔快發貨丫,因為我見佢好似賣出好多,但得好小評論!

珍珠宮

引用:Quote:Rainychan2013+發表於+14-3-29+12:19

原帖由 pansy888hk 於 14-03-29 發表
呀~~我買野都無點留意佢是否4.7分以下呀~~多數見到價錢不錯就買啦~~
係呀,我都係今日先知,以後要留意埋,以免當水魚

珍珠宮

引用:Quote:原帖由+NoName+於+14-03-27+發表RMB+

原帖由 ling0903 於 14-03-29 發表
樓住,我想問佢呢間快唔快發貨丫,因為我見佢好似賣出好多,但得好小評論!

...
我post嘅衫來自兩間店,你睇中貓貓tee呢間就比另一間慢少少,我星期五下午付款,佢星期六中午發貨!另外果間就好快,付完款隔幾小時已發貨!

珍珠宮

米腸 發表於 14-3-29 09:31
有無link
已加返link了,請看#29

別墅

回覆:NoName 的帖子

thx

珍珠宮

引用:thx

原帖由 ling0903 於 14-03-29 發表
thx

大宅

Nice pick

子爵府

2018復活節勳章 BK Milk勳章

回覆:平價夏天衫分享

我多數睇有無其他人買完post既實物相,個評分都係以買家比正評黎計算,有時平既價錢質素差啲人預左都係會比正評,與其淨睇間鋪既評分倒不如留意下啲人既評語仲好,我買過几間4點5以下評分既店舖質地都唔錯,最緊要自己接受到嘛(個人意見,不喜勿插)樓主啲介紹唔錯,平平地粗著都抵

珍珠宮

引用:我多數睇有無其他人買完post既實物相,個評

原帖由 火車媽媽 於 14-04-06 發表
我多數睇有無其他人買完post既實物相,個評分都係以買家比正評黎計算,有時平既價錢質素差啲人預左都係會比正 ...
係呀,我都係睇評語去衡量買晤買,如果件貨本身無評論,但其他貨無咩差評,我又好鍾意的話都會搏一搏買

男爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋

回覆:平價夏天衫分享

睇得好開心,下次買新貨再放上嚟比大家睇

珍珠宮

引用:睇得好開心,下次買新貨再放上嚟比大家睇

原帖由 海豚媽媽 於 14-04-06 發表
睇得好開心,下次買新貨再放上嚟比大家睇
好呀!不過暫時呢兩個月可能晤買住,要大執屋,清左啲晤著嘅舊衫先

首頁

尾頁

跳至