自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

環保接龍勳章

回覆:y123y16 的帖子

試過一次大粒好痛,無理佢過幾日自己好

人生本是苦

瑪瑙宮

我都試過, 無理佢, 佢自己好番, 我覺得似係暗瘡.

男爵府

回覆:女士問題„女士請入(男士請回)

坨BB時有,應該係內分泌問題,中醫or婦科調理下

大宅

我都試過,有睇過醫生。醫生話下面都係皮膚,所以都會有生瘡問題,都係要注意清潔諸如此類...

侯爵府

引用:我冇,我同事試過,可能清潔做得唔好,搞到

原帖由 panyeung 於 14-04-14 發表
我冇,我同事試過,可能清潔做得唔好,搞到好大獲,要入醫院放癑!佢話痛到癲!你快D趁未係好嚴重去睇醫生 ...
我都試過,痛過生仔!跟住我買佐隻消炎膏,宜家只要feel到佢有少少痛想起,就會查膏,唔洗幾日就會無佐

水晶宮

熱血勳章 好媽媽勳章 hashtag影視迷勳章

咪就係暗瘡囉,不過生係果度之嘛,揸暗瘡膏啦!

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

會不會係流汗太多, 換棉Under, 用護墊要密d換..會不會好d?

水晶宮

我的育兒心得勳章 夏天玩到顛 熱血勳章 畀面勳章 有「營」勳章 陪月勳章 爸B勳章 大廚勳章

有,簡直痛不慾生

大宅

係暗瘡嚟𠺢,我試過有咁嘅情況,重去睇婦科,醫生開咗支藥膏比我,幾日後就無咗

男爵府

回覆:y123y16 的帖子

我都有,重唔退添,每月黎之前重會變大粒,又腫又含膿,m 完又變細粒,但唔會消失。應該同賀爾蒙有關,搽藥膏只治標,穿左第日又生反。試過睇中醫之後就真係冇出,你可試下

伯爵府

畀面勳章

試過,我一熱氣就會,耐唔耐感覺到熱氣就會去涼茶。
唔怕貨比貨,只怕你唔識貨

子爵府

引用:大家有無試過下面生瘡

原帖由 y123y16 於 14-04-14 發表
大家有無試過下面生瘡?
我己經鼓起最大勇氣上黎問„
吾敢問媽媽„佢會同我唱開哂„
係咪著牛仔褲冇洗?太污租先會生瘡

如對本人內容有意見, 不喜勿插!!! 謝謝!!!

瑪瑙宮

減齡達人勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

三角位嘛...毛毛入面..我都試過..生暗瘡...我搽娥羅立英..搽佢幾日就謝晒~

大宅

我幾年前試過,初時無理佢,突然有幾日痛到行路都痛,最後半夜入左急症室,醫生話有d人可能要入院即做手術切左佢。
好在我唔算好嚴重,但都搽左好耐藥先好番。

伯爵府

回覆 y123y16 的帖子

我試過! 我走左去睇婦科醫生...
因為兩日生到勁大粒, 行路都痛...
醫生幫我放左D膿, 消毒, 搽藥膏, 就唔痛了...
醫生話可能之前M到, 焗到生瘡!
陶土經過塑造...燒製...可變成有用的器皿.它盛裝到多少就看我們如何給它塑形,它有多堅固就看我們如何燒製...

禁止訪問

大宅

我試過一次,好似暗蒼咁有曨㗎,我對住塊鏡“芝”呀

子爵府

畀面勳章

我試過。。。鼓起人生最大勇氣。。。唧佢出黎

大宅

引用:係暗瘡嚟𠺢,我試過有咁嘅情況,重

原帖由 mantt 於 14-04-14 發表
係暗瘡嚟𠺢,我試過有咁嘅情況,重去睇婦科,醫生開咗支藥膏比我,幾日後就無咗

...
多謝

珍珠宮

咁有冇人下面毛毛位好痕? 困擾咗我好幾年,睇好多個醫生都唔好,話係敏感又叫我唔好成日沖涼. 真係痕到

首頁

尾頁

跳至