跳至

首頁
23456...13

尾頁

公爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

公開大家睇, 我又唔係做苦主...

我唔准你咁講, 你都係好人, 係正義派...

禁止訪問

醒目開學勳章

公爵府

我LIKE呢句-->殺人放火金腰帶 !

禁止訪問

醒目開學勳章

禁止訪問

醒目開學勳章

公爵府

有時候睇唔過眼, 開聲又會比人話係中傷/針對/衰人...

但有好多家長唔太清楚, 只係追求名牌效應...

複式洋房

原帖由 mrs.so 於 10-10-4 11:25 發表
我LIKE呢句-->殺人放火金腰帶 !

咦? 做咩無啦啦出番呢個POST? 原來都兩年幾前啦喎...

p.s. 我都算係衰人喎, 因為我踢爆人地呃幼稚園家長報佢地一定可以直升上佢地小學喎...(不過遲左出post, 應該有好多家長中左計揀左佢啦)
希望晴晴越大越乖的媽子

公爵府

原本都唔想出, 但我朋友都係其中一個中招者...

佢係想揀屋企附近, 同埋首輪入到就算, 唔想煩...

禁止訪問

醒目開學勳章

禁止訪問

醒目開學勳章

公爵府

你真係有所不知...

呢間校長同人講, 呢間係名牌學校...

複式洋房

原帖由 mrs.so 於 10-10-4 11:35 發表
原本都唔想出, 但我朋友都係其中一個中招者...

佢係想揀屋企附近, 同埋首輪入到就算, 唔想煩...

可惜一切都太遲......好多人已中左招交左表...聽聞真係好多"全部為你"幼稚園o既家長真係信左人地講交左表比間小學 lu ......

踢得太慢, 爆得太遲, 好多都已, 通通都已去遞紙... (愛得太易首歌其中一句)
希望晴晴越大越乖的媽子

公爵府

唔緊要, 有心唔怕遲...

就當係專登呢個時候放, 因為我係衰人...

大宅

好彩我出年先揀小學, 等我要通知下身邊既朋友先, 其實仲有咩學校係咁衰架..歡迎上來傾下喎..

公爵府

係我心目中仲有一間係好差既學校...

表面製造風光, 內裡奸險...

搵專人為項目報價, 專人係以興趣幫手出謀建起項目, 專人將整份建議書交到校長手, 某校長收到整份建議書後, 將工程交到另一人手上, 完完全全抄足興建項目, 後來專人知道後, 某校既高層向專人致謙, 專人覺得追究又如何, 當作看清楚某校長既人格...

這算不算偷?

複式洋房

原帖由 mrs.so 於 10-10-4 12:26 發表
係我心目中仲有一間係好差既學校...

表面製造風光, 內裡奸險...

搵專人為項目報價, 專人係以興趣幫手出謀建起項目, 專人將整份建議書交到校長手, 某校長收到整份建議書後, 將工程交到另一人手上, 完完全全抄足興建 ...

咁都得???有無搞錯呀!!!太衰格啦...(咦...咁佢咪可以拎金腰帶囉?)
希望晴晴越大越乖的媽子

公爵府

呢條金腰帶掩蓋好多人既眼睛!

侯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章

好多校長都係笑騎騎!放毒蛇!

有D校長擋一班家長都係天真無邪,其實我地班家長廢事搞大影響學生遮。原來教育界係好黑暗,讀得書多不代表品格高尚。

我最憎D人用權力、知識、地位等去玩弄人。
你可以更新記錄, 讓好友們知道你在做什麼...

複式洋房

原帖由 alfreday 於 10-10-4 13:51 發表
好多校長都係笑騎騎!放毒蛇!

有D校長擋一班家長都係天真無邪,其實我地班家長廢事搞大影響學生遮。原來教育界係好黑暗,讀得書多不代表品格高尚。

我最憎D人用權力、知識、地位等去玩弄人。 ...

不能同意更多!!! 非常同意你!!!

特別係"原來教育界係好黑暗,讀得書多不代表品格高尚"呢句!!!
希望晴晴越大越乖的媽子

禁止訪問

醒目開學勳章

首頁
23456...13

尾頁

跳至