跳至

首頁
23456...8

尾頁

伯爵府

原文章由 1114 於 07-11-13 14:00 發表
vf2006

原來妳仔仔細我囡囡一日咋 , 妳0係邊間醫院生? 我係廣華.

我都係kwh到生, 又會咁啱既, 平時我哋都好少帶佢去會所玩, 平日佢係婆婆到瞓, 我放假先帶佢返來, 所以星期六/日都會多數帶佢出街

大宅

唔知我0地真係見過未呢, 妳住第幾座0家?

原文章由 vf2006 於 07-11-13 15:04 發表

我都係kwh到生, 又會咁啱既, 平時我哋都好少帶佢去會所玩, 平日佢係婆婆到瞓, 我放假先帶佢返來, 所以星期六/日都會多數帶佢出街

伯爵府

原文章由 1114 於 07-11-13 15:10 發表
唔知我0地真係見過未呢, 妳住第幾座0家?

我住1座, 你呢

大宅

哈哈, 我住3座, 所以可能較遠撞唔到.:mrgreen:

原文章由 vf2006 於 07-11-13 15:22 發表

我住1座, 你呢

大宅

lovebbmom--彤彤(女)----11/21--大窩口葵蓉苑
1114 -- 穎穎(女)----11/14 - 荃灣翠豐壹
BlytheBB --哥斯拉(拉b)--11/20--葵芳邨
wincywincy---morton(仔)-11/22--荃灣荃灣花園
sumyiuma----饒饒(女)-----11/3---荃灣名逸居
anabb---------瑞瑞(仔)----11/20--青衣灝景灣
brenda80-----魚頭(仔)-----11/14--荃灣愉景新城
vf2006-------卓晞 (仔)-----11/15--荃灣翠豐臺
rainwing916--麵粉仔(仔)---11/10--葵涌葵馥苑

禁止訪問

大宅

咁又喎,差0的唔記得

原文章由 blytheBB 於 07-11-13 16:28 發表
遲一年,咪同d"金豬b"肘bum頭,
唔制.

男爵府

原文章由 小露比* 於 07-11-8 14:57 發表

哈哈,,係呀,,
都唔算大大大大好多掛,,,
大你個女廿年度,,

小露比
heehee...咁你都好young bor...:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

男爵府

原文章由 1114 於 07-11-13 16:31 發表
咁又喎,差0的唔記得

我有好多朋友都話如果大仔大女(9月前BORN)讀K1 會比D 細仔細女(AFTER 9月 後) 吸收好多, SO 好多學校多收大仔大女...除非D 小朋友特別SMART..睇D 書話有RESEARCH 話:INTERVIEW 一定會比下去;同將來成績多數會差D TIM...頭痕!!!

rainwing916,
你定係你老公係紀律部隊?

[ 本文章最後由 lovebbmom 於 07-11-13 18:01 編輯 ]

大宅

我老公係紀律部隊,我只不過係一個全職媽媽黎咋
原文章由 lovebbmom 於 07-11-13 17:58 發表

我有好多朋友都話如果大仔大女(9月前BORN)讀K1 會比D 細仔細女(AFTER 9月 後) 吸收好多, SO 好多學校多收大仔大女...除非D 小朋友特別SMART..睇D 書話有RESEARCH 話:INTERVIEW 一定會比下去;同將來成績多數會差D T ...

大宅

lovebbmom--彤彤(女)----11/21--大窩口葵蓉苑
1114 -- 穎穎(女)----11/14 - 荃灣翠豐壹
BlytheBB --哥斯拉(拉b)--11/20--葵芳邨
wincywincy---morton(仔)-11/22--荃灣荃灣花園
sumyiuma----饒饒(女)-----11/3---荃灣名逸居
anabb---------瑞瑞(仔)----11/20--青衣灝景灣
brenda80-----魚頭(仔)-----11/14--荃灣愉景新城
vf2006-------卓晞 (仔)-----11/15--荃灣翠豐臺
rainwing916--麵粉仔(仔)---11/10--葵涌葵馥苑
CKBBQ-------騫騫(仔)------11/18--葵盛月海灣

大宅

HI,ALL,
好高興見到咁多0611荃葵青友, 騫騫係我細仔, 佢有個哥哥, 都係11月出世, 兩個同一日架(兩個都係開刀), 所以今年一齊係M記開生日會.
想問大家有無興趣玩PLAYGROUP, 我係全職媽咪, 想平日同騫騫去JOIN

大宅

CKBBQ-------騫騫(仔)------11/18--葵盛月海灣
仔仔錫錫你 ---- 十一少 ----- 11/11 --青衣盈翠

複式洋房

hi! CKBBQ

我都有興趣 join playgroup,之前我同女女參加過0608搞嘅playgroup,阿女玩得好開心,但因為其他小朋友都比佢大幾個月,佢跟得有d吃力,所以我想佢同d同齡小朋友一齊玩,我臨走時問咗個導師攞聯絡電話,我覺得位導師都幾ok,價錢都合理,上次$65一個鐘,睇下有無其他人有興趣?

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

原文章由 1114 於 07-11-13 09:53 發表
wincywincy 妳係咪袁靚靚 , 袁靚靚個仔好似又係叫
morton

我係袁醜醜呀 ..不過我唔知佢個仔叫morton呀

男爵府

原文章由 rainwing916 於 07-11-13 18:22 發表
我老公係紀律部隊,我只不過係一個全職媽媽黎咋

rainwing916
全職媽媽...我都好想係...可惜, 我5行欠"water"
你老公邊個dept 呀 ...

CKBBQ,
HAPPY BIRTHDAY TO UR 2 SONS... :lol

[ 本文章最後由 lovebbmom 於 07-11-14 11:04 編輯 ]

禁止訪問

大宅

嘩!! 真係幾抵, 因我問過都起碼貴一倍價錢.

我都有興趣, 不如問0下個導師邊日得閒(最好假期, 因為要返工),

後再睇有幾多人參加

原文章由 sumyiuma 於 07-11-14 00:09 發表
hi! CKBBQ

我都有興趣 join playgroup,之前我同女女參加過0608搞嘅playgroup,阿女玩得好開心,但因為其他小朋友都比佢大幾個月,佢跟得有d吃力,所以我想佢同d同齡小朋友一齊玩,我臨走時問咗個導師攞聯絡電話,我覺得位 ...

男爵府

原文章由 blytheBB 於 07-11-14 12:53 發表
sumyiuma,
咁係咪話,
如果,有mummy提供屋企地方ga 話,
就可以張$65/hrs share咁多個人頭比$??

如果真係可以...$65/hrs 重可以share 咁多個人頭...wow...

大宅

我估係咪$65/PER BB呀?
反而係仲要夾BOOK場$就真呢??

sumyiuma,
咁要最少幾多個先組成? 地點我地自己搵/導師建議或提供. 我有興趣平日下午, 不如睇下大家點

1106bb荃葵青自組playgroup:
CKBBQ MON-FRI PM (最好一, 四,五)

首頁
23456...8

尾頁

跳至